סקר | האם רוצים אפליקציית עוזר אישי אופליין
-
אפליקציה שמזהה מילים כמו הגדרות מצלמה ופותחת אותם כמובן שנוסיף עוד הרבה דברים אם רוצים תיכתבו מה אפשר להוסיף
-
אפליקציה שמזהה מילים כמו הגדרות מצלמה ופותחת אותם כמובן שנוסיף עוד הרבה דברים אם רוצים תיכתבו מה אפשר להוסיף
@SHIMI-0 הגרסה הראשונה של סמארטי לאנדרואיד שפיתחתי כללה אופליין, אבל היא לא יצאה לאור מחוסר עניין לציבור - פשוט הרבה יותר קל להפעיל בלוטוס ידנית מאשר לכתוב מילת מפתח מסויימת, ולפעולות יותר מורכבות כמו חיפוש באנשי קשר זה כבר הרבה יותר סובך לפיתוח שיעבוד אופליין. תבדוק אם זה לא בזבוז זמן מצידך.
-
@SHIMI-0 הגרסה הראשונה של סמארטי לאנדרואיד שפיתחתי כללה אופליין, אבל היא לא יצאה לאור מחוסר עניין לציבור - פשוט הרבה יותר קל להפעיל בלוטוס ידנית מאשר לכתוב מילת מפתח מסויימת, ולפעולות יותר מורכבות כמו חיפוש באנשי קשר זה כבר הרבה יותר סובך לפיתוח שיעבוד אופליין. תבדוק אם זה לא בזבוז זמן מצידך.
-
אני רוצה שהאפליקציה תזהה מילה (אולי גם בדיבור) ותיפתח את מה שאמרו לה כך היא בקושי תישקול (אם מוסיפים זיהוי דיבור זה ישקול קצת יותר)
וגם אני צריך לדעת מה להוסיף ולרעיונות כמו
@מטען-ניידלפתוח את אפליקציית מיוזיקולט
אני צריך את השם חבילה של האפליקציה שרוצים
לכן אני צריך רעיונות מה להוסיף שלא יהיה
@א.מ.ד. כתב בסקר | האם רוצים אפליקציית עוזר אישי אופליין:תבדוק אם זה לא בזבוז זמן מצידך
ולכן עם רוצים לעזור לזה להיות שיכתבו מה צריך להוסיף
-
-
@SHIMI-0
אם זה עובד עם הבלוטוס בתיאום זה יהיה מוצלח ביותר -
-
@א.מ.ד. כתב בסקר | האם רוצים אפליקציית עוזר אישי אופליין:
הגרסה הראשונה של סמארטי לאנדרואיד שפיתחתי כללה אופליין
זה עם מודלי AI
-
@SHIMI-0 יש משהו שפירסם אפליקציה למחשב פותח שערים נראה לי זה מה שאתה רוצה פתח אם כן תתמשק איתו זה יועיל לשניכם
@u88 כתב בסקר | האם רוצים אפליקציית עוזר אישי אופליין:
אפליקציה למחשב פותח שערים נראה לי זה מה שאתה
*@מגנוס-קרלסן