עזרה | מחפש פונט תנכ"י להטמיע באתר
-
@yehokarpel ננסה...
פוסט זה נמחק! -
@yehokarpel יש לי שתי סגנונות תגיד לי מה נראה לך הכי טוב (אפשר ליצור עוד סגנון אם אף אחד מהם לא מתאים):
1:

2:

-
@yehokarpel יש לי שתי סגנונות תגיד לי מה נראה לך הכי טוב (אפשר ליצור עוד סגנון אם אף אחד מהם לא מתאים):
1:

2:

@מייבין-במקצת הדוגמא הראשונה ממש מוצאת חן בעניי אפשר אותה קוד להטמיע באתר שלי? ממש תודה!!
-
@מייבין-במקצת הדוגמא הראשונה ממש מוצאת חן בעניי אפשר אותה קוד להטמיע באתר שלי? ממש תודה!!
@yehokarpel בתור קובץ פונט זה בסדר?
-
@yehokarpel בתור קובץ פונט זה בסדר?
@מייבין-במקצת מעדיף בתור css היינו להטמיע באתר שלי זה מיועד לאתר לא קובץ מקומי
-
@מייבין-במקצת מעדיף בתור css היינו להטמיע באתר שלי זה מיועד לאתר לא קובץ מקומי
@yehokarpel אני יבדוק אם זה אפשרי כי אני עובד עם תוכנה מסוימת שנועדה ליצירת פונטים
אני לא יודע אם יש שם אופציה כזאת... -
@yehokarpel אני יבדוק אם זה אפשרי כי אני עובד עם תוכנה מסוימת שנועדה ליצירת פונטים
אני לא יודע אם יש שם אופציה כזאת...@מייבין-במקצת אם זה לא אפשרי תן לי את זה כקובץ ואני ינסה להמיר את זה לcss
-
@מייבין-במקצת אם זה לא אפשרי תן לי את זה כקובץ ואני ינסה להמיר את זה לcss
@yehokarpel נראה שזה אפשרי...
אני עובד על זה -
@yehokarpel נראה שזה אפשרי...
אני עובד על זה@מייבין-במקצת רגע הפונט עצמו יש לו ניקוד?
-
@מייבין-במקצת רגע הפונט עצמו יש לו ניקוד?
@yehokarpel לא
-
@מייבין-במקצת אוקי
-
@מייבין-במקצת אוקי
@yehokarpel מתנצל... אבל יש לי את זה רק בתור קובץ TTF כשניסיתי לייצא ל-SVG זה נתן שגיאה...
בכל מקרה הנה הקובץ
Untitled1.ttfיכול להיות שיש כמה שגיאות בפונט שלא הצלחתי לתקן - תנסה לעבוד על זה ואם זה יעשה שגיאות - אני מרים ידיים
-
@yehokarpel מתנצל... אבל יש לי את זה רק בתור קובץ TTF כשניסיתי לייצא ל-SVG זה נתן שגיאה...
בכל מקרה הנה הקובץ
Untitled1.ttfיכול להיות שיש כמה שגיאות בפונט שלא הצלחתי לתקן - תנסה לעבוד על זה ואם זה יעשה שגיאות - אני מרים ידיים
@מייבין-במקצת תודה רבה
-
https://www.sbl-site.org/resources/fonts/
השתמשתי בזה לאתר של שניים מקרא https://shnayim-mikra.netlify.app/ -
אני בונה אתר מסויים שבהמשך אני יפרסם אותו בעזר"ה בפורום ואני צריך פונט תנכי לאיזה אפשרות שיש לי באתר נסתי את הפונט פנינה וזה לא עבד לי לשלב אותו למישהוא יש רעיון בנתיים זה נראה אצלי ככה

@yehokarpel כתב בעזרה | מחפש פונט תנכ"י להטמיע באתר:
פונט תנכי
פרוייקט קולמוס!!!
חינמי והכי תומך שיש
בחר לך משם אני ממליץ על כתר YG.