בירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?
-
@אליהו-הגדול כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
בכל אופן - לי יש את הדגם החדש.
אנחנו מאד מרוצים ממנו.אין שם בעיות?
האם זה מצדיק את הפער הגדול בינו לבין הX40 והX50?@אליהו-הגדול כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
הבנתי שיש באושר עד בזיל הזול.
זה היבואן הרשמי או ייבוא מקביל?
@osf כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
שומר על הבית נעים במשך השבוע
מצליח לנקות כתמים של מוצ"ש?
@שמואל-ש. כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
האם זה מצדיק את הפער הגדול בינו לבין הX40 והX50?
אני לא מכיר את הדגמים האלו.
-
האם זה מצדיק את הפער הגדול בינו לבין הX40 והX50?@אליהו-הגדול כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
אושר עד - זה נראה לי תמיד ייבוא מקביל ולא רשמי.
-
האם זה מצדיק את הפער הגדול בינו לבין הX40 והX50?
ככלל, תמיד יש פער מחירים משמעותי בין הדגם החדש לאלה שלפניו (לא רק במכשיר הזה).
אני קניתי את ה X40 כשהוא היה הדגם העדכני והיקר ביותר.
השתכנעתי לקנות אותו בגלל המברשת שמגיעה לפינות.
תכלס, להערכתי זאת לא היתה החלטה נכונה מהסיבה הבאה:
הניקיון שמספק ה X40 הוא בערך 80% מהרצוי (הערכה)
הניקיון שמספק הדגם הקודם לו הוא 3-5 אחוזים פחות (גם זה הערכה).
האם פער של 3% שווה 1000 שקל? בשבילי לא. אולי אם זה היה פער בין 95% ל 98% זה היה שווה את זה, אבל בסוף השינוי הוא לא דרמטי.יכול להיות שבדגמים החדשים היום השינוי דרמטי (שזה מה שאנשי מכירות ינסו למכור לך). תבדוק טוב.
בהצלחה! -
יש בתחום הרובוטי ירידת מחירים גדולה כל הזמן
בשוטפים הרובוטיים יש ארבע שיטות לשטיפה. הסדר להלן מהפחות מנקה ליותר מנקה.
א. גורר סמרטוט למשל רובורוק S50
ב. גורר סמרטוט רוטט למשל רובורק S7
ג. סמרטוט מסתובב למשל הדרימי X40
ד. רולר למשל דרימי אקווה 10המעלה באחרון הוא שהסמרטוט נסחט ומתמלא במים נקיים תוך כדי השטיפה מה שגורם שהרצפה אמורה להיות נקיה יותר. האלה עם המסתובב חוזרים לתחנה מדי פעם אבל הסמרטוט הולך ומתלכלך עד שהם מגיעים.
יש עוד דבר ברובוטי שיש כאלה שמתחברים ישירות לניקוז מה שחוסך את ההתעסקות במילוי ובריקון המים המלוכלכים.
חיסרון ברובוטי- אם יש לכלוך נקודתי קשה לנווט אותו לשם
אפשר להתחבר עם אפליקציה פעם אחת לרשת ואז באימולטור מהמחשב.
עוד חיסרון הוא שזמן הניקוי ארוך משמעותית מהלא רובוטי.
בתחום הרובוטי יש חברה אחת לפחות שהמחירים שלה זולים לעומת השאר אבל אחרי כמה חודשים מתחילות איתם בעיות רציניות. שכל אחד יעשה את הבירור שלו כי אני לא כותב כאן שמות. -
אחרי בדיקות וחקירות ארוכות אלו הדגמים שעלו לגמר:
Dreame X60 Ultra
Roborock Saros 20 Sonic
MOVA Z60 Roller
ממה שהבנתי - הMOVA Z60 Roller הוא הכי טוב בשטיפה ושפשוף כי הוא עובד עם רולר שזה הכי טוב, אבל הבנתי שיש תלונות 1.על סתימות או נזילות, 2.על חוסר שירות ואחריות כשצריכים - האם זה נכון?
הRoborock Saros 20 Sonic - איך השירות והאחריות שלהם בישראל?אשמח מאוד למי שיכול להוסיף - לטוב או למוטב מידע על שלושת הנ"ל מידע ונסיון
-
בעיקרון מובה ודרימי זה אותה חברה
-
Dreame X60 Ultra
Roborock Saros 20 Sonic
MOVA Z60 Roller
ממה שהבנתי - הMOVA Z60 Roller הוא הכי טוב בשטיפה ושפשוף כי הוא עובד עם רולר שזה הכי טוב, אבל הבנתי שיש תלונות 1.על סתימות או נזילות, 2.על חוסר שירות ואחריות כשצריכים - האם זה נכון?
הRoborock Saros 20 Sonic - איך השירות והאחריות שלהם בישראל?אשמח מאוד למי שיכול להוסיף - לטוב או למוטב מידע על שלושת הנ"ל מידע ונסיון
Roborock
לא מכיר אישית.
היא נחשבת כחברה טובה ואיכותית,
אבל טוענים שהמחיר שלהם יקר מאד ביחס לשוק הכללי. -
Dreame X60 Ultra
Roborock Saros 20 Sonic
MOVA Z60 Roller
Dreame X60 Ultra
מנסיון אישי - אלוף.
ואם אתה רציני לקנות, אשמח לעזור לך למצוא את המחיר הטוב ביותר - אחרי סקר שוק שעשיתי -
Dreame X60 Ultra
מנסיון אישי - אלוף.
ואם אתה רציני לקנות, אשמח לעזור לך למצוא את המחיר הטוב ביותר - אחרי סקר שוק שעשיתי@אליהו-הגדול כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
ואם אתה רציני לקנות, אשמח לעזור לך למצוא את המחיר הטוב ביותר
כמה ואיפה?
-
ואם אתה רציני לקנות, אשמח לעזור לך למצוא את המחיר הטוב ביותר
כמה ואיפה?
@שמואל-ש.
מחסני חשמל - תתקשר לפני ותגיד להם שאתה פונה אליהם רק בגלל חבר שהפנה אותך אליהם וקיבל שם 10% הנחה = 5113 (פלוס מינוס הסכום הזה).
יש להם ג״כ אפשרות תשלומים של 24 חודשים ללא ריבית, וכמובן שזה יבואן רשמי. -
@שמואל-ש.
מחסני חשמל - תתקשר לפני ותגיד להם שאתה פונה אליהם רק בגלל חבר שהפנה אותך אליהם וקיבל שם 10% הנחה = 5113 (פלוס מינוס הסכום הזה).
יש להם ג״כ אפשרות תשלומים של 24 חודשים ללא ריבית, וכמובן שזה יבואן רשמי.@אליהו-הגדול כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
וקיבל שם 10% הנחה = 5113 (פלוס מינוס הסכום הזה).
אההה
אני קיבלתי בסביבות 4,700...
כמובן גם יבואן רשמי -
וקיבל שם 10% הנחה = 5113 (פלוס מינוס הסכום הזה).
אההה
אני קיבלתי בסביבות 4,700...
כמובן גם יבואן רשמי -
מנסיון שלי עם שואבים שוטפים ומבדיקות שעשיתי
כל השואבים הרובוטים גם הדגמים החדשים טובים בלעשות מראה נקי וטוב לבית ולשטיפה יומיומית (אצלי יש תזמון כל לילה 2 בלילה וכיף לקום בבוקר ויש אוירה של נקי ללכת בלי נעלים ולא להרגיש שאתה דורך בארגז חול)
עדיין אחרי שבת עם ילדים מעביר שטיפה ידנית (למרות שהבנתי שהדגמים של הרולר יש שיפור משמעותי בשטיפה אבל הבנתי גם שהם דורשים הרבה יותר התעסקות וגם יותר יקרים אז מרגיש לי שכדאי לתת לשוק ללמוד את הדגמים האלה לחכות שיותר יתנסו ויצאו דגמים יותר משופרים שלהם)
היה לי מכשיר של רובורק (מיובא יבואן רשמי BUG והיה להם שירות לא משהו קבלת שירות רק בנקודות מסוימות אחריות לשנה (לדגם שהיה לי) אחרי שניתים הוא התלקל שלחתי לתיקון בתשלום והם אמרו שאין להם כבר חלקים לתחזוקה של הדגם שזה קצת מבזה שאחרי שנתייים כבר מכשיר שעלה אז בערך 4000 שקל כבר אין לו שימוש (אל דאגה בסוף מצאתי לבד את החלק שהתקלקל בעליאקספרס..) ככה שלא ממליץ גם לפי סקירות שראיתי הדמים שלהם כבר לא עומדים בקצב של דרימי)לגבי הדרימי Dreame X50 Ultra
עכשיו רכשתי אותו לבנתיים מנקה ממש טוב מחיר שלו ביבוא רשמי בערך 3,700 (קומפלט עם ערכת תחזוקה) ובאושר עד הוא נמכר ב 3,000 בלי הערכת תחזוקה
ולגבי Dreame X60 Ultra
הוא עולה בממוצע יותר יקר באלף עד אלף חמש מאות מה X50
אבל לא ראיתי מידי שיפורים והבדלים בינהם בעיקר בעוצמת שאיבה שכמעט הכפילה את עצמה למרות שזה לא כל כך הבדל משמעותי אם אין לך שטיחים עבים בבית
מרגיש שכל המחיר שלו הוא בעיקר בגלל שזה היום הדגם החדש
בהצלחה