הסבר | soundcore Liberty 5 Pro Series - אוזניות ליבטרי פרו 5 חדשות!
-
@אקר-העתידני-2099
אני יודע שהמחירים בארץ יהיו מאוד יקרים לעומת המחירים שאנחנו רגילים לקבל מאנקר ישראל...
@חכם_בלילה בחיימקה זה 750
ולמועניין זה כבר זמין אצלו
-
@חכם_בלילה בחיימקה זה 750
ולמועניין זה כבר זמין אצלו
@סתם-משתמש
זה הפרו או הפרו מקס היותר מתקדם?
וכן אם אפשר פירוט מלא עליו -
@חכם_בלילה איירפורס טובות עד כמה שידוע לי גם לכשרים רק שיותר יעיל לאפל.
ביקשתי מהגיפיטי שיעשה השואה בין 2 האוזניות ובאיכות הצליל אמר שאיירפורס יותר מפורטות ופרו עם יותר בס
איכות שיחה הוא אמר שמקרופון לשיחות בחדר סגור עדיף איירפורס ברחוב ובמקומות רועשים פרו.אתם יכולים לבקש ממנו שיעשה השואה תכתבו לו מה חשוב לכם לי הוא עזר מאד להשוות
בהצלחה
@סתם-משתמש איך אפשר לסמוך על AI בהשוואה של אוזניות?
זה עניין של חווית משתמש, כל אחד מקבל את החוויה באופן שונה, זה למה הכי טוב לראות ביקרות של אנשים...
במפרט טכני הוא יכול לעשות לך את העבודה אבל לא הכל זה מפרט טכני...
-
@סתם-משתמש
זה הפרו או הפרו מקס היותר מתקדם?
וכן אם אפשר פירוט מלא עליו@אקר-העתידני-2099 פרו מקס.
אני לא חקרתי על המקס כי כמו שכתוב לעיל זה לא רלוונטי ללא אינטרמת -
@סתם-משתמש איך אפשר לסמוך על AI בהשוואה של אוזניות?
זה עניין של חווית משתמש, כל אחד מקבל את החוויה באופן שונה, זה למה הכי טוב לראות ביקרות של אנשים...
במפרט טכני הוא יכול לעשות לך את העבודה אבל לא הכל זה מפרט טכני...
@חכם_בלילה ודאי שאין על חות דעת של אנשים.
אבל תכלס כל דבר באוזניות שקשור לטכנולוגיה - לא נוחות וכדו נכתב במספרים או משהו כזה והוא משוה בין הדברים.
תבקש ממנו ותראה מה אני מתכוון -
@חכם_בלילה ודאי שאין על חות דעת של אנשים.
אבל תכלס כל דבר באוזניות שקשור לטכנולוגיה - לא נוחות וכדו נכתב במספרים או משהו כזה והוא משוה בין הדברים.
תבקש ממנו ותראה מה אני מתכוון@סתם-משתמש אתה צודק אבל בסופו של דבר יש הבדל בין המפרט הטכני לבין המוצר בפועל... תמיד יהיה הבדל ואי אפשר לבחור איזה אוזניות יותר טובות רק ממפרט טכני
-
אלון גרעיני עשה עליהם סקירה.
https://youtube.com/shorts/RF4jOaKlgK0?si=hWU3ZRic8k3duF7w -
Soundcore Liberty 5 Pro
האם ניתן לסמוך על המוכר שהאוזניות מקוריות, וכמו"כ האם משהו יודע האם זה מתחבר לטלפונים כשרים בצורה טובה, ונשאר הפונקציות שבממסך? וכמו כן האם משהו יודע האם אפשר להשיג אותם יותר בזול, או לכל הפחות בלי מכס...?
הקישור לאוזניות באלי אקפרס - במקום הכי זול שמצאתי -
https://youtube.com/shorts/RF4jOaKlgK0?si=hWU3ZRic8k3duF7w@שניאור-שמח ההדגמה של גרעיני בשיחת טלפון ברכב שלו זה מטורף לחלוטין!!
-
Soundcore Liberty 5 Pro
האם ניתן לסמוך על המוכר שהאוזניות מקוריות, וכמו"כ האם משהו יודע האם זה מתחבר לטלפונים כשרים בצורה טובה, ונשאר הפונקציות שבממסך? וכמו כן האם משהו יודע האם אפשר להשיג אותם יותר בזול, או לכל הפחות בלי מכס...?
הקישור לאוזניות באלי אקפרס - במקום הכי זול שמצאתי -
https://youtube.com/shorts/RF4jOaKlgK0?si=hWU3ZRic8k3duF7w@שניאור-שמח זה על הפרו מקס שלא נראה לי שמישהו עם פל' כשר יקנה את זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות