להורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!
-
@חייא-שיאומי שאלתי מה שונה מהאפליקציה
@מאיר-ישראל-הגבר אתה מדבר על האפליקציה שמתחילה ככה sce נכון ??
או על AIDE -
@מאיר-ישראל-הגבר אתה מדבר על האפליקציה שמתחילה ככה sce נכון ??
או על AIDE@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
AIDE
כן (אגב @shimi-0 ערך אותה שיהיה שמיש)
אבל מה זה שונה מאנדרואיד סטודיו -
@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
AIDE
כן (אגב @shimi-0 ערך אותה שיהיה שמיש)
אבל מה זה שונה מאנדרואיד סטודיו@מאיר-ישראל-הגבר טוב אז קודם כל אני גם ניסיתי ליבנות איתה ואי אפשר לקבל apk אלא אם יש לך את הפרו וחיפשתי הרבה ולא מצאתי
וזה שונה שבאנדרואיד סטודיו 'זה תוכנה יש גם אופציה לגרירת בלוקים גם עוזר Al מבפנים פתירת שגיאות אוטומטי (לא עובד באנדרואיד 4.4.4 אל תתלהב) ועוד הרבה אופציות שאני עדיין לא מודע אליהם בקיצור תהיה עם התוכנה שבועים וכדי לקבל פרופורציות אני ממליץ לך לקרוא את הנושא הזה -
@מאיר-ישראל-הגבר טוב אז קודם כל אני גם ניסיתי ליבנות איתה ואי אפשר לקבל apk אלא אם יש לך את הפרו וחיפשתי הרבה ולא מצאתי
וזה שונה שבאנדרואיד סטודיו 'זה תוכנה יש גם אופציה לגרירת בלוקים גם עוזר Al מבפנים פתירת שגיאות אוטומטי (לא עובד באנדרואיד 4.4.4 אל תתלהב) ועוד הרבה אופציות שאני עדיין לא מודע אליהם בקיצור תהיה עם התוכנה שבועים וכדי לקבל פרופורציות אני ממליץ לך לקרוא את הנושא הזה@חייא-שיאומי אם יש שם AI זה הבדל ענק
-
@חייא-שיאומי אם יש שם AI זה הבדל ענק
@מאיר-ישראל-הגבר באמת שלא השתמשתי בו...
העדפתי את קלוד ... -
@מאיר-ישראל-הגבר באמת שלא השתמשתי בו...
העדפתי את קלוד ... -
@חייא-שיאומי
תודה!
אבל היא לא נוחה - כיון שברגע שאני מגדיר את המהירות של העכבר יותר מהירה מאיטי - הוא לא באמת זז יותר מהר, אלא הוא "קופץ" מקטעים. מה שגורם שאין לי גישה לכפתורים באפליקציות מסויימות, מכיון שאלו כפתורים קטנים.
מקווה שהבנת. -
@חייא-שיאומי
תודה!
אבל היא לא נוחה - כיון שברגע שאני מגדיר את המהירות של העכבר יותר מהירה מאיטי - הוא לא באמת זז יותר מהר, אלא הוא "קופץ" מקטעים. מה שגורם שאין לי גישה לכפתורים באפליקציות מסויימות, מכיון שאלו כפתורים קטנים.
מקווה שהבנת.@יאיר-דניאל אני יודע אין אפשרות אחרת לכן רשמתי שעדיף לשים על חיוג מהיר כדי לשנות מתי שרוצים...
זה לא קיים בשיאומי אופציה כזאת רק כמו שעשיתי... אני לא אומר מהבטן שאלתי את @ykingsmart שאצלו זה מותקן בגירסה בהגדרות הוא אמר שזה מצב שמובנה בשיאומי רק חסמו אותו ואפליקציה פתחה אותו
-
@יאיר-דניאל אני יודע אין אפשרות אחרת לכן רשמתי שעדיף לשים על חיוג מהיר כדי לשנות מתי שרוצים...
זה לא קיים בשיאומי אופציה כזאת רק כמו שעשיתי... אני לא אומר מהבטן שאלתי את @ykingsmart שאצלו זה מותקן בגירסה בהגדרות הוא אמר שזה מצב שמובנה בשיאומי רק חסמו אותו ואפליקציה פתחה אותו
אבל אפשר להגדיל את הטווח ליותר אפשרויות אם זה יהיה ניצרך אני יגדיל
-
@הנגבי זה אפליקציה לאנדרואיד אחי...
-
@הנגבי זה אפליקציה לאנדרואיד אחי...
@חייא-שיאומי
סליחה. ב"ה אני לא שם. -
@יאיר-דניאל אני יודע אין אפשרות אחרת לכן רשמתי שעדיף לשים על חיוג מהיר כדי לשנות מתי שרוצים...
@חייא-שיאומי אז תבדוק עם מנהל אקטיביטי.
-
@חייא-שיאומי אז תבדוק עם מנהל אקטיביטי.
@מחנה-ידידים לא יודע מה זה אפשר לפרט
-
@מחנה-ידידים לא יודע מה זה אפשר לפרט
@חייא-שיאומי מראה לך את כל האופציות הסודיות של כל אפליקציה.
-
@מחנה-ידידים מה זה אפליקציה? א"כ תן קישור וחוץ מזה אני צריך מיידע על שיאומי איך הוא יעזור לי..
-
@מחנה-ידידים אתה מתכון שיבדוק את הקובץ הזה AndroidManifest.xml
-
@הישבשר-המלומד הקובץ הזה קיים בכל אפליקציה ...
-
@הישבשר-המלומד הקובץ הזה קיים בכל אפליקציה ...
@חייא-שיאומי נכון, אולי הוא מתכון שתבדוק איזה הרשאות יש לך שם...
-
@הישבשר-המלומד לא לא. שיחפש בפורום "פרטי אפליקציות פרו" ויוריד ויראה