להורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!
-
קשה לי להיתאפק אז נכון שהאפליקציה לא
אחוז מוכנה והכוכבית עדיין לא עובד (ב"ה אני יעבוד גם על זה)
פיתחתי אחרי שעות על גבי שעות את האפליקציה הראשונה שלי,
(נכון לא נישמע מגרה להוריד, אבל כשתורידו תבינו שזה היה שווה)אז מה בעצם האפליקציה עושה?
1 מחליפה מצבים של מהירות העכבר איטי בנוני מהיר מהיר מאד ככה שאפשר לישלוט על המהירות בקלות2 עתידני, וכבר מובנה באפליקציה, אך לא עובד "עדיין" ,מעבר בין מהירויות העכבר, על ידי לחיצה קצרה על כוכבית, ולחיצה ארוכה תחליף מצב בין מקשים לעכבר!!!
עצה ממני
שימו את האפליקציה בחיוג מהיר ככה שיהיה נגיש בשניה אחת לחיצה על חיוג והופ אתם שם!!למרות שאני מקווה שבימים הקרובים לא יצטרכו את זה יהיה את כוכבית!!!
האפליקציה להורדה !!

שליטה בעכבר 1.0 .apk
למנוטפרים המוערצים:
שליטה בעכבר 1.0.zip2 הערות קטנות
1: אין עדיין אייקון לאפליקציה בקרוב אני יסדר את זה ...
2: האפליקציה דורשת רווט!! לשים

יאללה תהנו ...
@חייא-שיאומי
תודה
אם זה האפליקציה הראשונה דבר עם @shimi-0 (אני מכיר אותו) הוא יעזור לך -
@חייא-שיאומי
תודה
אם זה האפליקציה הראשונה דבר עם @shimi-0 (אני מכיר אותו) הוא יעזור לך@מאיר-ישראל-הגבר אני גם מכיר אותו מה הקשר יעזור לך לא הבנתי? במה הוא יעזור??
-
@מאיר-ישראל-הגבר אני גם מכיר אותו מה הקשר יעזור לך לא הבנתי? במה הוא יעזור??
-
@מאיר-ישראל-הגבר הוא עובד עם אפליקציה לבניית אפליקציות אני עובד עם אנדרואיד סטודיו ותאמין לי שכדי ליצור שם אפליקציה ולו הפשוטה ביותר צרך מלא ידע אתה יכול להיסתכל על הנושאים שפתחתי ליבדוק מה הכי קל ליבנות ועל השגיאות באנדרואיד סטודיו ועוד...
-
@מאיר-ישראל-הגבר הוא עובד עם אפליקציה לבניית אפליקציות אני עובד עם אנדרואיד סטודיו ותאמין לי שכדי ליצור שם אפליקציה ולו הפשוטה ביותר צרך מלא ידע אתה יכול להיסתכל על הנושאים שפתחתי ליבדוק מה הכי קל ליבנות ועל השגיאות באנדרואיד סטודיו ועוד...
@חייא-שיאומי איפו אני מוריד אנדראיד סטודיו
-
@חייא-שיאומי איפו אני מוריד אנדראיד סטודיו
@מאיר-ישראל-הגבר חיפוש גוגל
-
@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
עם AI לא צריך שום ידע
-
@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
עם AI לא צריך שום ידע
@מגנוס-קרלסן

כנראה שאין לך ידע על כך שאין לו ידע -
@מגנוס-קרלסן

כנראה שאין לך ידע על כך שאין לו ידע@כוסף-לדעת כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
כנראה שאין לך ידע על כך שאין לו ידע
@חייא-שיאומי מישתמש בAI לקודים שהוא מביא לאנדראיד סטודיו
זה אפליקציה ראשונה שלו -
@כוסף-לדעת כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
כנראה שאין לך ידע על כך שאין לו ידע
@חייא-שיאומי מישתמש בAI לקודים שהוא מביא לאנדראיד סטודיו
זה אפליקציה ראשונה שלו -
@כוסף-לדעת אמרת שלAI אין ידע?!
-
@כוסף-לדעת אמרת שלAI אין ידע?!
@מאיר-ישראל-הגבר
ממציא.
המון.
וברמת הקוד - כן , הוא מסוגל לכתוב קוד, אבל באגים יהיו לך בלי סוף (במקרה שזה יעבוד). -
@מאיר-ישראל-הגבר
ממציא.
המון.
וברמת הקוד - כן , הוא מסוגל לכתוב קוד, אבל באגים יהיו לך בלי סוף (במקרה שזה יעבוד).@כוסף-לדעת כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
אבל באגים יהיו לך בלי סוף (במקרה שזה יעבוד)
ממש לא אין לי כוח לפרט
-
@כוסף-לדעת כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
אבל באגים יהיו לך בלי סוף (במקרה שזה יעבוד)
ממש לא אין לי כוח לפרט
-
-
@כוסף-לדעת אני בניתי לא אחת ולא שתי אפליקציות באנדרואיד סטודיו
והיו לי אולי 2-3 באגים וגם הם תמיד סודרו -
והיו לי אולי 2-3 באגים וגם הם תמיד סודרו@מגנוס-קרלסן
לא הבנתי.
לבד? -
@מגנוס-קרלסן
לא הבנתי.
לבד?@כוסף-לדעת אם AI כמובן
-
@כוסף-לדעת אם AI כמובן
@מאיר-ישראל-הגבר כתב בלהורדה | אפליקצית שליטה במהירות העכבר!!!:
אם AI כמובן
א. בוודאי התכוונת לכתוב "עם AI כמובן"
ב. שאלתי את @מגנוס-קרלסן -
והיו לי אולי 2-3 באגים וגם הם תמיד סודרו@מגנוס-קרלסן כניראה לא בנית לאנדרואיד 4.4.4 שזה אלפי באגים ולסדר כל שנייה ומשהו חדש צץ
זה שבAI נותן את הקודים ממש לא אומר שסיימת עינין!!!