שיתוף | שירשיר: משחק ניחוש שירים
-
משחק נחמד שבניתי לניחוש שירים.
הרעיון פשוט: שומעים שתי שניות מתוך השיר ומנסים לזהות את שם השיר.
אם מצליחים מקבלים 10 נקודות, אם מבקשים לשמוע עוד שניה ואז מנחשים ומצליחים מקבלים נקודה פחות כלומר 9 וכן הלאה.
אם אתה שלוש פעמים לא מצליח לזהות גם אחרי שמיעת 10 שניות מתוך השיר, נפסלת.ניתן לבחור את הזמרים מתוך רשימה
https://shirshir.madrichim.ovh
רוצה להוסיף שירים למשחק? פנה אלי בפרטי
-
אם מצליחים מקבלים 10 נקודות, אם מבקשים לשמוע עוד שניה ואז מנחשים ומצליחים מקבלים נקודה פחות כלומר 9 וכן הלאה.
אם אתה שלוש פעמים לא מצליח לזהות גם אחרי שמיעת 10 שניות מתוך השיר, נפסלת.ניתן לבחור את הזמרים מתוך רשימה
@צדיק-תמים אני מסמן ברשימה של הזמרים את ישי ריבו והוא משמיע לי בכלל זמרים אחרים
-
@טופ-שבמתמחים גם לי זה קורה
-
@טופ-שבמתמחים כי צריך לסמן מי לא, האמת שגם אני התבלבלתי
@צדיק-תמים מאוד חמוד, נהנתי ממש! -
-
@צדיק-תמים איזה כיף!!!!
אתה חייב להוסיף עוד זמרים ושירים יותר עדכניים -
-
@טופ-שבמתמחים
ב"ה@צדיק-תמים יש מצב לקוד פתוח?

-
@צדיק-תמים איזה כיף!!!!
אתה חייב להוסיף עוד זמרים ושירים יותר עדכנייםאתה חייב להוסיף עוד זמרים ושירים יותר עדכניים
@טופ-שבמתמחים זה מחובר למאגר מוזיקה שיש בו בעיקרון הכל, כמובן עם סינון מתאים, אם יהיה ביקוש אני יכול לפתוח גישה לממשק הניהול לבחירת קטעים מהשירים, אפשר להוסיף דירוג (מעבר למשוב שיש כיום) ועוד
@אברהם-גלסר כתב בשיתוף | שירשיר: משחק ניחוש שירים:
@צדיק-תמים יש מצב לקוד פתוח?
אתה תהיה הראשון שעובר על הקוד

לא הייתי קורא לזה וייב קודינג במשמעות הנפוצה כי אני בחרתי את הטכנולוגיות ואת צורת הביצוע של פיצ'רים, ובניתי את זה בצורה נקייה שתאפשר פיתוח וייב מתמשך (מעורבות צמודה בארכיטקטורה וטסטים, פיתוח הדרגתי וכולי) ועדיין... ההשקעה לא היתה בכתיבת הקוד אלא בתכנון ובפרטים -
אתה חייב להוסיף עוד זמרים ושירים יותר עדכניים
@טופ-שבמתמחים זה מחובר למאגר מוזיקה שיש בו בעיקרון הכל, כמובן עם סינון מתאים, אם יהיה ביקוש אני יכול לפתוח גישה לממשק הניהול לבחירת קטעים מהשירים, אפשר להוסיף דירוג (מעבר למשוב שיש כיום) ועוד

לא הייתי קורא לזה וייב קודינג במשמעות הנפוצה כי אני בחרתי את הטכנולוגיות ואת צורת הביצוע של פיצ'רים, ובניתי את זה בצורה נקייה שתאפשר פיתוח וייב מתמשך (מעורבות צמודה בארכיטקטורה וטסטים, פיתוח הדרגתי וכולי) ועדיין... ההשקעה לא היתה בכתיבת הקוד אלא בתכנון ובפרטים@צדיק-תמים למה זה לא מפורסם גם בפרוג?
-

לא הייתי קורא לזה וייב קודינג במשמעות הנפוצה כי אני בחרתי את הטכנולוגיות ואת צורת הביצוע של פיצ'רים, ובניתי את זה בצורה נקייה שתאפשר פיתוח וייב מתמשך (מעורבות צמודה בארכיטקטורה וטסטים, פיתוח הדרגתי וכולי) ועדיין... ההשקעה לא היתה בכתיבת הקוד אלא בתכנון ובפרטים@צדיק-תמים יפה מאוד, באמת נראה שהושקעה מחשבה בנושא, זה לא עיצוב של AI...
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | שירשיר: משחק ניחוש שירים:
הכוונה יעני לשכפל את האתר, או באמת כמו שכתבת שכל אחד יוכל לשים מה שהוא רוצה (למרות שככה זה בטח
לא יהיה פתוח בסינונים השונים...) -

לא הייתי קורא לזה וייב קודינג במשמעות הנפוצה כי אני בחרתי את הטכנולוגיות ואת צורת הביצוע של פיצ'רים, ובניתי את זה בצורה נקייה שתאפשר פיתוח וייב מתמשך (מעורבות צמודה בארכיטקטורה וטסטים, פיתוח הדרגתי וכולי) ועדיין... ההשקעה לא היתה בכתיבת הקוד אלא בתכנון ובפרטים -
זה לא עיצוב של AI
זה כן
אבל גם להשתמש ב AI צריך לדעת... זה רק כלי@אברהם-גלסר כתב בשיתוף | שירשיר: משחק ניחוש שירים:
או באמת כמו שכתבת שכל אחד יוכל לשים מה שהוא רוצה
לא מה שהוא רוצה אלא מתוך רשימת זמרים מאושרים ועם תהליך אישור או משהו כזה
-
@YAHBDK לא יודע אם דווקא זה, אבל יש קישור לפה:

למרות שבאתר הזה גם יש רק איזה 12 זמרים וגם הם לא ממש תואמים את רוח היהדות... (מה שכמובן לא סותר שהם באים מאותו מאגר)

-
@YAHBDK לא יודע אם דווקא זה, אבל יש קישור לפה:

למרות שבאתר הזה גם יש רק איזה 12 זמרים וגם הם לא ממש תואמים את רוח היהדות... (מה שכמובן לא סותר שהם באים מאותו מאגר)

מה שכמובן לא סותר שהם באים מאותו מאגר
אין שום קשר ביניהם
אין לי מושג מאיפה המאגר של האתר ההוא
אבל מה שאני משתמש זה מאגר חוקי שמאפשר לקבל דוגמיות משירים בחינם -
מה שכמובן לא סותר שהם באים מאותו מאגר
אין שום קשר ביניהם
אין לי מושג מאיפה המאגר של האתר ההוא
אבל מה שאני משתמש זה מאגר חוקי שמאפשר לקבל דוגמיות משירים בחינם@צדיק-תמים אז אם יורשה לי לשאול, מה המאגר הזה? (או שהוא סודי?)
-
מגניב מאוד!

התקדמות:

למה זה מוגבל ל15 שירים?
הנה הגעתי לקצה...

מה עכשיו?
אפשר לשפר את האלגוריתם של בחירת השירים? היו שירים שהיו לי בכל סשן, והיו שלא שמעתי בכלל. לדוגמה רק שיר אחד של ישי ריבו בשלושת הסשנים, ואמנם רק שיר אחד של מרדכי בן דוד (די) אבל הוא היה בכל שלושת הסשנים.
היו עוד כמה כאלו.
וגם גיליתי דרך לרמות את המערכת... 🤫
אבל מגניב מאוד!
-
מגניב מאוד!

התקדמות:

למה זה מוגבל ל15 שירים?
הנה הגעתי לקצה...

מה עכשיו?
אפשר לשפר את האלגוריתם של בחירת השירים? היו שירים שהיו לי בכל סשן, והיו שלא שמעתי בכלל. לדוגמה רק שיר אחד של ישי ריבו בשלושת הסשנים, ואמנם רק שיר אחד של מרדכי בן דוד (די) אבל הוא היה בכל שלושת הסשנים.
היו עוד כמה כאלו.
אבל מגניב מאוד!
@יאנג-בוי כתב בשיתוף | שירשיר: משחק ניחוש שירים:
זה יותר קל ממה שאתה חושב

פשוט מבקשים מai לזייף לך תמונה שקיבלת אלף נקודות או עורכים את הטקסט של הדף
לכן לא עשיתי שום מנגנון הגנה בצד שרת וכדומה, זה לא תחרות עם פרסים וחבל על המאמץתודה על המשוב, כרגע בחירת השירים אקראית לחלוטין (וממילא יש הטיה לזמרים עם יותר שירים בקטלוג שלי, אם כי לא אמורה להיות סיבה ששיר ספציפי יהיה שלוש פעמים) אני אשפר את זה וגם אוסיף מנגנון משוב
אם הרבה אנשים מצליחים להגיע ל-150 נקודות כנראה צריך להקשות את האתגר...
לדוגמא להשמיע רק שניה אחת בהתחלה במקום 2
בוא נראה מה תהיה הסטטיסטיקה -
משחק חמוד ממש נהנתי
אם אתה רוצה לשפר את האבטחה כלומר שלא יהיה אפשרות לרמות
כדאי לך- לבצע את חישוב הנקודות בשרת לסשן הנוכחי
- לחסום את הגישה לAPI שמגלה את התשובה שיהיה רק לסשן קיים וזה יפסול אותו מלענות את בתשובה לשאלה הזאת (היום זה פתוח לכולם) ובשביל זה אתה צריך לעבוד אם ID לשאלה ולא לשיר
עוד סיבה שכדאי ID לשאלה ולא מזהה לשיר ושהID יהיה מסוג guid ובפרט שהAPI הזה פתוח לכולם
כי במצב הנוכחי אני יכול לשלוף לך את כל המאגר ע"י שאני מריץ את הבקשה מהמספר 1 עד בלי די -
משחק חמוד ממש נהנתי
אם אתה רוצה לשפר את האבטחה כלומר שלא יהיה אפשרות לרמות
כדאי לך- לבצע את חישוב הנקודות בשרת לסשן הנוכחי
- לחסום את הגישה לAPI שמגלה את התשובה שיהיה רק לסשן קיים וזה יפסול אותו מלענות את בתשובה לשאלה הזאת (היום זה פתוח לכולם) ובשביל זה אתה צריך לעבוד אם ID לשאלה ולא לשיר
עוד סיבה שכדאי ID לשאלה ולא מזהה לשיר ושהID יהיה מסוג guid ובפרט שהAPI הזה פתוח לכולם
כי במצב הנוכחי אני יכול לשלוף לך את כל המאגר ע"י שאני מריץ את הבקשה מהמספר 1 עד בלי די