שיתוף | אפליקציות לא ממש מוכרות למשתמשי שיאומי מקשים
-
מסיר קול קריוקי: אפליקציה מטורפת להסרת הקול של הזמר כדי לשיר קריוקי הסרת הקול בשניה!! בלי שעה לחשוב ברמה די גבוהה יחסית לאפליקציות אחרות!!...SingPlay 4.3.5 (com.nexstreaming.app.singplay).apk
-
אפליקצית הודעות: למי שיש הודעות לדעתי חייב להוריד אותה., עם כל האימוג'י שקיים אומנם אין עכבר אך מאד נוחה!! Textra 4.49 (com.textra).apk
-
חייגן: ממש נוח עים תמונות לאנשי קשר ועוד הרבה אופציות מטורפות!!
True Phone 2.0.11 (com.hb.dialer.free).apkTrue Phone 2.0.11 (com.hb.dialer.free).zip
כדי שלא תצטרכו להגדיר את כל ההגדרות שיהיו עובדות לשיאומי מקשים גיביתי את ההגדרות שלי רק צריך להכנס לקובץ וזה יפתח דרך החייגן וינסתכרן
הגדרות חייגן לשיאומי מקשים.truephone_backup -
רק אולי תעלה את הדברים בקבצי זיפ?
-
מסיר קול קריוקי ב': גם מסיר קול עם שליטה על רמת הורדת הקול של הזמר Vocal Remover 1.4.0 (info.hijo.vocalremover).apk
Vocal Remover 1.4.0 (info.hijo.vocalremover).zipפחות איכותי מהקודם
-
טוב אז מכיון ש 90 % כן רוצים אני יעלה לטובת הציבור
@דביר-אבודרהם1 כתב בשיתוף | אפליקציות לא ממש מוכרות למשתמשי שיאומי מקשים:
נא לא ליכתוב בדקות הקרובות אני רוצה שכל האפליקציות יהיו מסודרות
חבל...
-
@דביר-אבודרהם1 כתב בשיתוף | אפליקציות לא ממש מוכרות למשתמשי שיאומי מקשים:
נא לא ליכתוב בדקות הקרובות אני רוצה שכל האפליקציות יהיו מסודרות
חבל...
תתנחם בזה שזה היה הסוף...
-
תתנחם בזה שזה היה הסוף...
@דביר-אבודרהם1 אתה יכול לשחזר ממילא רואים פוסט
סתם שאלה בזיפ ניפתח לכל הנטפרי? -
@דביר-אבודרהם1 אתה יכול לשחזר ממילא רואים פוסט
סתם שאלה בזיפ ניפתח לכל הנטפרי?@חייא-שיאומי נראלי שכן
אני ברימון, והוא לא נותן גם להוריד APK מטעמי הגנת אבטחה -
@חייא-שיאומי נראלי שכן
אני ברימון, והוא לא נותן גם להוריד APK מטעמי הגנת אבטחה@דביר-אבודרהם1 אני באמצע לעדכן
-
@דביר-אבודרהם1 אני באמצע לעדכן
@חייא-שיאומי אני רואה, תודה

-
@חייא-שיאומי נראלי שכן
אני ברימון, והוא לא נותן גם להוריד APK מטעמי הגנת אבטחה@דביר-אבודרהם1 אתה בטוח שזה קשור לרימון זה ניראה אבטחה של גוגל אם אתה רואה את המסך באדום זה לא קשור לרימוןפשוט תעשה פרטים ואז כניסה לאתר הזה שאינו בטוח וזה יוריד
גם אני רימון והוא נותן לי להוריד apk -
@דביר-אבודרהם1 אתה בטוח שזה קשור לרימון זה ניראה אבטחה של גוגל אם אתה רואה את המסך באדום זה לא קשור לרימוןפשוט תעשה פרטים ואז כניסה לאתר הזה שאינו בטוח וזה יוריד
גם אני רימון והוא נותן לי להוריד apk@חייא-שיאומי יש אבטחה גם על המחשב, והוא לא נותן לי להתקדם... יש מצב שזה גוגל...
מה שכן, זה עוזר גם למנוטפרים, מניסיוני האישי
-
אפליקצית הודעות: למי שיש הודעות לדעתי חייב להוריד אותה., עם כל האימוג'י שקיים אומנם אין עכבר אך מאד נוחה!! Textra 4.49 (com.textra).apk
@חייא-שיאומי זה נגיד מעניין אותי, כי יש לי את הגירסא 4.44 וזה 4.49
-
@דביר-אבודרהם1 לא הבנתי אתה על שיאומי מקשים?
-
-
חייגן: ממש נוח עים תמונות לאנשי קשר ועוד הרבה אופציות מטורפות!!
True Phone 2.0.11 (com.hb.dialer.free).apkTrue Phone 2.0.11 (com.hb.dialer.free).zip
כדי שלא תצטרכו להגדיר את כל ההגדרות שיהיו עובדות לשיאומי מקשים גיביתי את ההגדרות שלי רק צריך להכנס לקובץ וזה יפתח דרך החייגן וינסתכרן
הגדרות חייגן לשיאומי מקשים.truephone_backup@חייא-שיאומי שאלה, איך אני מגבה את ההגדרות של החייגן? אני לא מוצא את ההגדרה
-
@דביר-אבודרהם1 לא הבנתי אתה על שיאומי מקשים?
@חייא-שיאומי כן
-
@דביר-אבודרהם1 תוריד את הקובץ כפי שרשמתי רק צריך להיכנס אליו דרך הסייר קבצים ואז הוא ישאל אותך דרך איפה ליפתוח את זה תיבחר true phone וזה יתעדכן
-
@חייא-שיאומי אלוף אתה ! סוף סוף מישהו הרים את הכפפה...
אם יש לך עוד אפליקציות אל תהסס לעלות...