בקשה | אפליקציית phone המקורית לשיומי
-
@חיים100 שאלתי מה היא עושה מה הבעיה שאין לך אותה עכשיו?
@חייא-שיאומי הסים לא נקלט אני כל הזמן מקבל הודעות אפליקציה com.android.phone נעצרה
-
@חייא-שיאומי הסים לא נקלט אני כל הזמן מקבל הודעות אפליקציה com.android.phone נעצרה
-
@kernel עשיתי אותה לפני שנים (אני לא זוכר של מי אחד ממיר) עכשיו אני שיחקתי לבד
השאלה עם אפשר להוסיף אפליקצית דרך הסיסטם אחרי שמחקתי את המתקין חבילה -
@חיים100 יש לך גישה לסיסטם? אם כן אני חושב שאפשר אבל זה לא להעתיק אותה לapp (או privapp?) וזהו זה קצת יותר מזה
-
@חיים100 אתה בטוח שמחקת מהPTIV APP?
-
@חיים100 אתה בטוח שמחקת מהPTIV APP?
עכשיו כשאתה אומר את זה אני זוכר שגם לי זה קרה פעם לא מחקתי שום דבר אבל נגעתי בVPN אולי זה קשור בכל מצב פשוט עשיתי איפוס אבל אני מבין שאתה לא מעונין? נכון?TeleService.apk אולי זה זה תנסה...
-
@חיים100 שאלת אם יש אפשרות להחזיר את האפליקציה (אני לא יודע על איזה אפליקציה מדובר אני פשוט שאבתי מחבר את כל אפליקציות המערכת והתקנתי מחדש (העתקתי לסיסטם ומשם התקנתי))
אפילו שהסרת את מתקין החבילה אז אמרתי שאם יש לך גישה לסיסטם מסייר קבצים או ADB אפשר להחזיר את האפליקציה אבל זה לא נטו להעתיק אם תעתיק האפליקציה תופיע במסך הבית אבל לא תיפתח אלא צריך נראה לי לפתוח תיקיית data איפה שהוא וגם לסדר הרשאות וכו'תיעזר בAI תדגיש לו שמדובר באנדרואיד 4.4 או שתגיד לו שמדובר בxiaomi qin1s+
-
עכשיו כשאתה אומר את זה אני זוכר שגם לי זה קרה פעם לא מחקתי שום דבר אבל נגעתי בVPN אולי זה קשור בכל מצב פשוט עשיתי איפוס אבל אני מבין שאתה לא מעונין? נכון?TeleService.apk אולי זה זה תנסה...
@חייא-שיאומי זה יש לי תוכל לשלוח את APP ואת PRIV-APP בשלמותם?
-
@חיים100 אנסה חכה כמה דקות
-
-
@חייא-שיאומי הוא כותב דף לא קיים
-
@חייא-שיאומי הוא כותב דף לא קיים
@חיים100 ניסית ריענון בדף הלא קיים?
-
@חיים100 ניסית ריענון בדף הלא קיים?
@חייא-שיאומי כן וזה לא עוזר
-
@חייא-שיאומי כן וזה לא עוזר
@חיים100 חכה אני ינסה להעלות שוב...
-
-
@חייא-שיאומי את הקבצים של הנקודה חמה גם יש לך?
-
@חייא-שיאומי את הקבצים של הנקודה חמה גם יש לך?
@חיים100 לא נראה לי חסום לי הטלפון זה גירסה בלי . חמה
-
@חיים100 לא נראה לי חסום לי הטלפון זה גירסה בלי . חמה
@חייא-שיאומי תודה רבה על העזרה עזרת לי (הבעיה נפתרה)
-
@חייא-שיאומי תודה רבה על העזרה עזרת לי (הבעיה נפתרה)
@חיים100 בכיף...
סמן כניפתר!