עזרה | היפטרות מספאם
-
יש רשימת תפוצה כלשהי ששולחת לי מיילים בתדירות גבוהה מאד בלי שנרשמתי, סימנתי אותה כבר כספאם אבל הייתי רוצה שהמיילים ממנה יחסמו לפני שיגיעו אלי.
האם יש דרך כזאת (כמובן, בג'ימייל)?א. אני יודע שבד"כ יש ביטול רישום וכדו', לא זה הנושא.
ב. לא מצאתי שדובר ע"ז כבר בפורום, מתנצל אם כן.
ג. ישר כח מראש לכולם -
יש רשימת תפוצה כלשהי ששולחת לי מיילים בתדירות גבוהה מאד בלי שנרשמתי, סימנתי אותה כבר כספאם אבל הייתי רוצה שהמיילים ממנה יחסמו לפני שיגיעו אלי.
האם יש דרך כזאת (כמובן, בג'ימייל)?א. אני יודע שבד"כ יש ביטול רישום וכדו', לא זה הנושא.
ג. ישר כח מראש לכולם@123-דג-מלוח אם יש שם מייל שלהם (מענה אנושי) תכתוב להם שיסירו אותך מהרשימה, לא נרשמת אליה מעולם ואתה לא מעונין לקבל מיילים, ניסית להסיר בדרך המקובלת וזה לא הפסיק את המטרד, לכן שיסירו אותך מידית ואם לא - תתבע אותם, זה עד אלף ש"ח לתובע - ללא הוכחת נזק - על כל מייל שהגיע שלא כדין, ועד 226,000 מנהלי.
ככה אני עשיתי ונושעתי -
@123-דג-מלוח אם יש שם מייל שלהם (מענה אנושי) תכתוב להם שיסירו אותך מהרשימה, לא נרשמת אליה מעולם ואתה לא מעונין לקבל מיילים, ניסית להסיר בדרך המקובלת וזה לא הפסיק את המטרד, לכן שיסירו אותך מידית ואם לא - תתבע אותם, זה עד אלף ש"ח לתובע - ללא הוכחת נזק - על כל מייל שהגיע שלא כדין, ועד 226,000 מנהלי.
ככה אני עשיתי ונושעתי -
ג. ישר כח מראש לכולםלא מצאתי שדובר ע"ז כבר בפורום
עכשיו מצאתי את זה:
https://mitmachim.top/topic/57808/מדריך-חסימת-כתובות-אמיתית-במייל-במקום-העברה-לספאם-בלבד
(ואף שלא בדיוק הבנתי מה התועלת של זה יותר ממה ש @אברהם-0 הציע לגבי הסינון, אני מביא את זה לתועלת המחפשים הבאים)(אני אחדד (גם לעצמי הייתי צריך לחדד) שאני מחפש משהו שיגרום לשולח לקבל הודעה ממנהל המערכת של אי מסירה על כל מייל, ובכך לגרום לו לרצות להסיר אותי, ובהקדם.)
אבל אונס רח"פ )