בקשה | המחשב לא עולה
-
@yankevk שינית משהו לפני זה?
אפשר לנסות את הפקודות הבאות לתיקון אוטומטי
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd
sfc /scannow
כאן יש מדריך מפורט וספציפי יותר: https://www.youtube.com/watch?v=CZ17JrgFFhw (דלג לאמצע ותהיה זהיר איתו) אני מניח שבהמשך עוד יעזרו לך אם זה נשמע לך מורכב מידיי. -
אפשר לנסות את הפקודות הבאות לתיקון אוטומטי
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd
sfc /scannow
כאן יש מדריך מפורט וספציפי יותר: https://www.youtube.com/watch?v=CZ17JrgFFhw (דלג לאמצע ותהיה זהיר איתו) אני מניח שבהמשך עוד יעזרו לך אם זה נשמע לך מורכב מידיי. -
@yankevk לא ענית על זה
@דאבל כתב בבקשה | המחשב לא עולה:
אפשר לנסות את הפקודות הבאות לתיקון אוטומטיאני מרחיב
קרה משהו לפני? {מכה או רטיבות או משהו בסגנון?} -
@yankevk ייתכן שבעיה במערכת הפעלה {אם כי פחות נראה לי אם לא שינית כלום אבל יכול להיות}
ואם כן צריך להשתמש במדיית התקנה ולבחור תיקון המחשב שלי
ייתכן כבל רופף או משהו כזה
ואז צריך לפתוח ולהדק
והכי מפחיד - אולי קרה משהו לדיסק הקשיח שאז אתה צריך מישהו מומחה לשחזור{כמובן שיש עוד אפשרויות העלתי את אלו שעמדו לי בראש כי נתקלתי בהם בעבר}
-
@yankevk נראה מהתמונה מחשב בן 5-8 שנים.
אז לכאורה זה ווינדוס 10.
ממליץ לתקן עם macrium, רוב הסיכויים שהתוכנה הזו תצליח.אא"כ היו שינויים לפני שזה קרה. תנסה לחשוב היטב. לפעמים שינוי בביוס (אחרי עדכון ביוס) משנה לRAID וכדו' במקום AHCI וכן על זה הדרך, ואז מה שהצעתי רק יהרוס לפעמים.
-
@yankevk נראה מהתמונה מחשב בן 5-8 שנים.
אז לכאורה זה ווינדוס 10.
ממליץ לתקן עם macrium, רוב הסיכויים שהתוכנה הזו תצליח.אא"כ היו שינויים לפני שזה קרה. תנסה לחשוב היטב. לפעמים שינוי בביוס (אחרי עדכון ביוס) משנה לRAID וכדו' במקום AHCI וכן על זה הדרך, ואז מה שהצעתי רק יהרוס לפעמים.
-
@yankevk זה יתכן תקלה בהגדרות bcd שבמחיצת הבוט אז צריךצלירוך מחדש את זה עם תוכנת bootice ויתכן (סיכוי קטן) שינוי בביוס מuefi לlegacy ויתכן שזה צרה לא קטנה שהדיסק תקול לאתחול מערכת (רוב הסיכויים שיש אבל גישה לדיסק). מהסקטור הראשי כי יש שגיאת I/O על הקובץ winload.efi
מציע לך לבדוק תקינות הדיסק עם hd tuner בדיקת סקטורים ו. Crystal disk משהו כזה שבודק בריאות הדיסק באחוזים -
@yankevk תנסה להוציא את כל הדברים שמחוברים כרגע למחשב , תכבה ותפעיל שוב. לפעמים זה הפתרון
אם זה לא עזר, תנסה לתקן אתחול באמצעות מדית התקנה בUSB