בקשת מידע | סנכרון יומן בקיידרואיד
-
יש לי קיידרואיד על מכשיר גילי e2 (אנדרואיד 12) היומן לא מסתנכרן עם החשבון גוגל שלי והטלפון מעלה הודעה שיש חסימה על הגדרות Vpn על ידי מנהל המכשיר- קיידרואיד. ניסיתי לעבור למסלול עם וויז וג'ימיל אבל עדיין גם עכשיו כתוב שאין חיבור לרשת... בתודה מראש
-
יש לי קיידרואיד על מכשיר גילי e2 (אנדרואיד 12) היומן לא מסתנכרן עם החשבון גוגל שלי והטלפון מעלה הודעה שיש חסימה על הגדרות Vpn על ידי מנהל המכשיר- קיידרואיד. ניסיתי לעבור למסלול עם וויז וג'ימיל אבל עדיין גם עכשיו כתוב שאין חיבור לרשת... בתודה מראש
@שלום-רב-לאוהבי.. שאר הדברים עובדים? מייל וויז וכו׳
-
@שלום-רב-לאוהבי.. שאר הדברים עובדים? מייל וויז וכו׳
@שניאור-שמח לא עןבד כלום כתוב "אין חיבור" בעבר עבד לי ופתאום לא עובד
-
@שניאור-שמח לא עןבד כלום כתוב "אין חיבור" בעבר עבד לי ופתאום לא עובד
@שלום-רב-לאוהבי.. מוזר, תנסה באפליקציית קיידרואיד להפעיל שיריותים מחדש בתפריט כלים, אם לא עוזר תעשה הפעלה מחדש לטלפון, אם לא עוזר תסגור ותפתח מחדש את האפליקציית קיידרואיד
-
@שלום-רב-לאוהבי.. מוזר, תנסה באפליקציית קיידרואיד להפעיל שיריותים מחדש בתפריט כלים, אם לא עוזר תעשה הפעלה מחדש לטלפון, אם לא עוזר תסגור ותפתח מחדש את האפליקציית קיידרואיד
@שניאור-שמח איך פותחים וסוגרים את קיידרואיד?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות