בקשת מידע | מחפש מידע על רחפן אמין וטוב +מסך מובנה מאליאקספרס
-
@AFG אני לא חושב שבאלי אקספרס תמצא רחפן טוב באמת כל הרחפנים שם אותו זבל סיני ולא משנה עם יש מסך או אין אם אתה רוצה רחפן באמת טוב אתה צריך להשקיע לפחות 1500 שקל.
לי יש אחד ב4600 שקל
-
@AFG ניסיתי כמה פעמים להזמין רחפן מאלי אקספרס והוא לא עבר את המכס
כתב בבקשת מידע | מחפש מידע על רחפן אמין וטוב +מסך מובנה מאליאקספרס:
ניסיתי כמה פעמים להזמין רחפן מאלי אקספרס והוא לא עבר את המכס
-
@AFG ניסיתי כמה פעמים להזמין רחפן מאלי אקספרס והוא לא עבר את המכס
@טופ-שבמתמחים כתב בבקשת מידע | מחפש מידע על רחפן אמין וטוב +מסך מובנה מאליאקספרס:
ניסיתי כמה פעמים להזמין רחפן מאלי אקספרס והוא לא עבר את המכס
זה תלוי מה המוכר כתב על החבילה. אם הוא הצהיר שזה רחפן - לא יתנו לו לעבור.
ככה זה בכל דבר שקשור לתקשורת הבירוקרטיה המטורפת בארץ לא נותנת להכניס כלום (פעם ניסיתי לקנות אוקסימטר שמודד חמצן באצבע באליאקספרס ובסוף הסתבר שצריך אישור של משה"ב!)
כשקניתי בעבר סלולרי ומגבר קליטה באלי' אז סיכמתי עם המוכר שלא יצהיר על זה. -
@elikotayar כתב בבקשת מידע | מחפש מידע על רחפן אמין וטוב +מסך מובנה מאליאקספרס:
המוכר שלח לי בחלקים
כלומר? תוכל להסביר איך ומה בדיוק ?
ביקשת ממנו מראש או שהוא ידע כבר איך לפעול?ביקשתי ממנו שיעזור במכס והוא כבר ידע מה לעשות, אבל זה לא כל המוכרים ככה. ולפעמים זה לא נתפס הזמנתי שואב רובוט שלא נתפס. אני לא ממליץ לך בכלל להזמין רחפנים מאלי, אני חושב שהרבה תגובות שם זה שקר וגם המפרט כמובן בדגמים הזולים
-
ביקשתי ממנו שיעזור במכס והוא כבר ידע מה לעשות, אבל זה לא כל המוכרים ככה. ולפעמים זה לא נתפס הזמנתי שואב רובוט שלא נתפס. אני לא ממליץ לך בכלל להזמין רחפנים מאלי, אני חושב שהרבה תגובות שם זה שקר וגם המפרט כמובן בדגמים הזולים
הוא שלח ב2 חלקים עטוף בקרטון מאולתר וניילונים
-
ביקשתי ממנו שיעזור במכס והוא כבר ידע מה לעשות, אבל זה לא כל המוכרים ככה. ולפעמים זה לא נתפס הזמנתי שואב רובוט שלא נתפס. אני לא ממליץ לך בכלל להזמין רחפנים מאלי, אני חושב שהרבה תגובות שם זה שקר וגם המפרט כמובן בדגמים הזולים
@elikotayar
אתה צודק בחשש שלך, אבל זו ריזיקה שנכונה לכל מה שאתה קונה שם.
לא רק רחפנים. מה שונה כל מכשיר חשמלי/דיגיטלי אחר שקונים דרך האתר? -
@elikotayar
לא רק רחפנים. מה שונה כל מכשיר חשמלי/דיגיטלי אחר שקונים דרך האתר?@AFG אם אתה מוצא מותג מוכר וזה מקורי לא חושב שיש בעיה
-
@elikotayar
לא רק רחפנים. מה שונה כל מכשיר חשמלי/דיגיטלי אחר שקונים דרך האתר?@AFG אתה צודק אבל ברחפן אם הוא מאבד GPS הוא עף ואתה לא יכול למצוא אותו ואז א"א להחזיר רק את הקרטון לאלי
-
@AFG אם אתה מוצא מותג מוכר וזה מקורי לא חושב שיש בעיה
@טופ-שבמתמחים
ברחפנים חוץ מDJI איזה עוד חברות יש שאתה יודע אם הם טובות או לא כדי לחשוש מחיקויים? ברור שרובם ככולם שם הם סיניים ברמה כזו או אחרת.
אני לא מחפש תותח על, כפי שכבר ציינתי.
במציאות של חברות לא מוכרות איך תזהר מחיקויים? -
@AFG אתה צודק אבל ברחפן אם הוא מאבד GPS הוא עף ואתה לא יכול למצוא אותו ואז א"א להחזיר רק את הקרטון לאלי
אם הוא מאבד GPS
זה משמעותי. אבל את הדבר הזה אתה אף פעם לא תוכל לדעת בשום קנייה של רחפן אנונימי, רק במקצועי כמו DJI, לא?
יש דרך לדעת מראש? -
@טופ-שבמתמחים המותגים שם עולים 1000+ בערך וצריך מכשיר אנדרואיד בדקתי את הנושא ממש טוב (באותו זמן) וירדתי מהרעיון. יש POTENSIC ו FIMI אלה החברות הכי טובות שם
-
@טופ-שבמתמחים המותגים שם עולים 1000+ בערך וצריך מכשיר אנדרואיד בדקתי את הנושא ממש טוב (באותו זמן) וירדתי מהרעיון. יש POTENSIC ו FIMI אלה החברות הכי טובות שם
עולים 1000+
כשנכנסים למחירים כאלו עדיף כבר להשאר בארץ. לפחות אתה רגוע.
-
אם הוא מאבד GPS
זה משמעותי. אבל את הדבר הזה אתה אף פעם לא תוכל לדעת בשום קנייה של רחפן אנונימי, רק במקצועי כמו DJI, לא?
יש דרך לדעת מראש?@AFG אי אפשר לדעת כי כנראה אין בקרת איכות, רק מזל.
-
@טופ-שבמתמחים לא תמיד מותג הוא מקורי מניסיון
-
@AFG אתה צודק אבל ברחפן אם הוא מאבד GPS הוא עף ואתה לא יכול למצוא אותו ואז א"א להחזיר רק את הקרטון לאלי
אם הוא מאבד GPS
הרחפנים באלי אקספרס לא עובדים על GPS,הם עובדים בחיבור של המצלמה לשלט עם WIFI, כמו שאמרתי למעלה אל תפתחו הרבה ציפיות לרחפנים כאלה
-
אם הוא מאבד GPS
הרחפנים באלי אקספרס לא עובדים על GPS,הם עובדים בחיבור של המצלמה לשלט עם WIFI, כמו שאמרתי למעלה אל תפתחו הרבה ציפיות לרחפנים כאלה