softkey_right||softkey_left(נוקיה 208)
-
אני מחתרפןן
מישהו מוכן להסביר לי למה ב-נוקיה 208 גם כשמשנים דרך ה-XML מה יוצג במקש הימני/השמאלי העליון,זה לא משפיע כלום על הפלאפון?
<idle_shortcuts> <idlekey type="softkey_right" name="MenuUCSK:Names" /> <idlekey type="softkey_left" name="MenuUCSK:Calendar" /> <idlekey type="scroll_up" name="MenuUCSK:AlarmClock" /> <idlekey type="scroll_down" name="MenuUCSK:CallLog" /> <idlekey type="scroll_left" name="MenuUCSK:VolControl" /> <idlekey type="scroll_right" nlink="2" /> <idlekey type="starkey" /> </idle_shortcuts>
פה כתבתי שבצד ימין יהיו שמות ובצד שמאל לוח שנה,זה לא משנה כלוםם
אני לא רוצה דרך ההגדרות של הפלאפון עצמו(יש שם אפשרות בקיצורים שלי...)
תודה רבה לכולם!
-
@Itamar-Yehezkel אמר בsoftkey_right||softkey_left(נוקיה 208):
אני מחתרפןן
מישהו מוכן להסביר לי למה ב-נוקיה 208 גם כשמשנים דרך ה-XML מה יוצג במקש הימני/השמאלי העליון,זה לא משפיע כלום על הפלאפון?
<idle_shortcuts> <idlekey type="softkey_right" name="MenuUCSK:Names" /> <idlekey type="softkey_left" name="MenuUCSK:Calendar" /> <idlekey type="scroll_up" name="MenuUCSK:AlarmClock" /> <idlekey type="scroll_down" name="MenuUCSK:CallLog" /> <idlekey type="scroll_left" name="MenuUCSK:VolControl" /> <idlekey type="scroll_right" nlink="2" /> <idlekey type="starkey" /> </idle_shortcuts>
תודה רבה לכולם!
לוודאות לייתר ביטחון: הפעלת מחדש ת'פלאפון??
-
@אליצפן אמר בsoftkey_right||softkey_left(נוקיה 208):
@Itamar-Yehezkel אמר בsoftkey_right||softkey_left(נוקיה 208):
אני מחתרפןן
תודה רבה לכולם!
לוודאות לייתר ביטחון: הפעלת מחדש ת'פלאפון??
איך מגדירים קיצור לקבצים כלומר מה צריך לכתוב בשביל זה?
תודה רבה!