softkey_right||softkey_left(נוקיה 208)
-
@Itamar-Yehezkel אמר בsoftkey_right||softkey_left(נוקיה 208):
אני מחתרפןן
מישהו מוכן להסביר לי למה ב-נוקיה 208 גם כשמשנים דרך ה-XML מה יוצג במקש הימני/השמאלי העליון,זה לא משפיע כלום על הפלאפון?
<idle_shortcuts> <idlekey type="softkey_right" name="MenuUCSK:Names" /> <idlekey type="softkey_left" name="MenuUCSK:Calendar" /> <idlekey type="scroll_up" name="MenuUCSK:AlarmClock" /> <idlekey type="scroll_down" name="MenuUCSK:CallLog" /> <idlekey type="scroll_left" name="MenuUCSK:VolControl" /> <idlekey type="scroll_right" nlink="2" /> <idlekey type="starkey" /> </idle_shortcuts>
פה כתבתי שבצד ימין יהיו שמות ובצד שמאל לוח שנה,זה לא משנה כלוםם
אני לא רוצה דרך ההגדרות של הפלאפון עצמו(יש שם אפשרות בקיצורים שלי...)
תודה רבה לכולם!
לוודאות לייתר ביטחון: הפעלת מחדש ת'פלאפון??
-
@אליצפן אמר בsoftkey_right||softkey_left(נוקיה 208):
אני מחתרפןן
מישהו מוכן להסביר לי למה ב-נוקיה 208 גם כשמשנים דרך ה-XML מה יוצג במקש הימני/השמאלי העליון,זה לא משפיע כלום על הפלאפון?
<idle_shortcuts> <idlekey type="softkey_right" name="MenuUCSK:Names" /> <idlekey type="softkey_left" name="MenuUCSK:Calendar" /> <idlekey type="scroll_up" name="MenuUCSK:AlarmClock" /> <idlekey type="scroll_down" name="MenuUCSK:CallLog" /> <idlekey type="scroll_left" name="MenuUCSK:VolControl" /> <idlekey type="scroll_right" nlink="2" /> <idlekey type="starkey" /> </idle_shortcuts>
פה כתבתי שבצד ימין יהיו שמות ובצד שמאל לוח שנה,זה לא משנה כלוםם
אני לא רוצה דרך ההגדרות של הפלאפון עצמו(יש שם אפשרות בקיצורים שלי...)
תודה רבה לכולם!
לוודאות לייתר ביטחון: הפעלת מחדש ת'פלאפון??
איך מגדירים קיצור לקבצים כלומר מה צריך לכתוב בשביל זה?
תודה רבה! -
יש לך או למישהו אחר פתרון שלא ימחק את כל התוכן שבפלאפון?כי הדרך כלל שאני מכניס MENUSETTINGS זה אחרי שאני מכניס גם תפילון לוח שנה ועוד כמה.
כתבתי למעלה, להגדיר את כל הקיצורים ליישום שנמצא בכרטיס הזכרון, להוציא את הכרטיס.
ואז הכל יחזור להגדרות שהגדרת.