בקשת מידע | Flipper Zero איפה כדאי לקנות? שייך להשיג ביד 2 ? וגם איך מגדירים אותו?
-
@ישיביש אוקיי.
אני צריך גם מידע על ההגדרה שלו
וזה בעיקר חשוב לי.
אם מישהו יודע מי מבין בתחום אשמח שיתייג אותו.
וגם לא ראיתי את המוצר ביד 2 איפה שייך למצוא אותו?@שמואל-הסיני אני ראיתי במרקטפליס (פייסבוק)
מדריכים יש ביוטיוב מלא -
בארץ התחום שלו אפור כלומר הוא חוקי אבל לא מסתובב בכל חנות לרוב אנשים לא זקוקים למכשיר שמאפשר לבעליו עם הידע הנכון לפרוץ רכבים וכו תוכל למצוא אותו בקלות באינטרנט
-
עכשיו ראיתי למה אתה צריך את זה טוב בכל מקרה הוא לא מסובך לשימוש -
@anomimi1789 אשמח אם תיצור איתי קשר בהמשך 0554407560
-
@anomimi1789 אשמח אם תיצור איתי קשר בהמשך 0554407560
@שמואל-הסיני
אחרי שאתה מבין איך משתמשים אם זה תכתוב על זה מדריךוגם קישור אמין ואיך הצלחת ליבא אותו לארץ
-
תראה התחום הזה אפור למרות שהמכשיר חוקי תחשוב שוב אם אתה זקוק לזה
-
@שמואל-הסיני
אחרי שאתה מבין איך משתמשים אם זה תכתוב על זה מדריךוגם קישור אמין ואיך הצלחת ליבא אותו לארץ
@YAHBDK כתב בבקשת מידע | Flipper Zero איפה כדאי לקנות? שייך להשיג ביד 2 ? וגם איך מגדירים אותו?:
אחרי שאתה מבין איך משתמשים אם זה תכתוב על זה מדריך
בעזרת השם רק כרגע ממש אין לי זמן אפילו לבדוק את זה אולי אני ימצא מישהו שיודע או לשלם לו.
@anomimi1789 כתב בבקשת מידע | Flipper Zero איפה כדאי לקנות? שייך להשיג ביד 2 ? וגם איך מגדירים אותו?:
אני ממש ממש זקוק לזה!
זה אמנם לא בשבילי אישית אבל זה ממש דחוף לאבא שלי. -
בארץ התחום שלו אפור כלומר הוא חוקי אבל לא מסתובב בכל חנות לרוב אנשים לא זקוקים למכשיר שמאפשר לבעליו עם הידע הנכון לפרוץ רכבים וכו תוכל למצוא אותו בקלות באינטרנט
@anomimi1789 כתב בבקשת מידע | Flipper Zero איפה כדאי לקנות? שייך להשיג ביד 2 ? וגם איך מגדירים אותו?:
לפרוץ רכבים
כבר לא כזה פשוט. יש היום אבטחה והמפתח משתנה, אולי אפשר לקבל אפשרות פעם אחת לפתוח אחרי סריקה, אבל כאמור זה לא גורף לכל רכב.
-
@YAHBDK כתב בבקשת מידע | Flipper Zero איפה כדאי לקנות? שייך להשיג ביד 2 ? וגם איך מגדירים אותו?:
אחרי שאתה מבין איך משתמשים אם זה תכתוב על זה מדריך
בעזרת השם רק כרגע ממש אין לי זמן אפילו לבדוק את זה אולי אני ימצא מישהו שיודע או לשלם לו.
אני ממש ממש זקוק לזה!
זה אמנם לא בשבילי אישית אבל זה ממש דחוף לאבא שלי.@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | Flipper Zero איפה כדאי לקנות? שייך להשיג ביד 2 ? וגם איך מגדירים אותו?:
אני ממש ממש זקוק לזה!
מה אתם עובדים בפתיחת רכבים שננעלו בכונה {בלע״ז המקצוע נקרא פריצת רכבים} נשמע ממש חשוד!!!

-
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | Flipper Zero איפה כדאי לקנות? שייך להשיג ביד 2 ? וגם איך מגדירים אותו?:
אני ממש ממש זקוק לזה!
מה אתם עובדים בפתיחת רכבים שננעלו בכונה {בלע״ז המקצוע נקרא פריצת רכבים} נשמע ממש חשוד!!!
פוסט זה נמחק!