בקשת מידע | חיבור סיבים נטפרי ללא ספק רשמי קו טלפון על סיבים
-
@אשר
לא תמיד זה שיש סיב אומר שהוא אכן שווה
באם תרצה סיבים של בזק יתכן ואני יכול לסדר לך התקנה חינם
יתכן שגם @cool יכול לסדר אני לא יודע וזה תלוי בכל מיני גורמים ואכ"מ.
בכל מקרה מציע לך לדבר איתו כי אם יש לו מומחיות בהבנת מיקומי הקליטה הטובה ברשת קווית זה לא משהו נפוץ ומסתבר שזה יעזור לך בע"ה...
בהצלחה ושבוע טוב -
@DANIEL-4 יכול להיות שעדיף לי לשלם את ה50 ש"ח זה לא יהרוג אותי מה אתם אומרים על 019 החבילות שלהם זולות והשירות לקוחות שלהם בסדר,
האם הם זולים כי יש להם חסרון מסוים או לא?

-
השאלה היא לא מי הכחברה המומלצת והזולה.
אלא מי החברה המומלצת והזולה שיש לה פריסת סיבים בבית שלך
אם אתה רוצה שאבדוק לך ואנסה להשיג לך את הזול ביותר תתקשר
0548404041 -
-
-
@DANIEL-4 יכול להיות שעדיף לי לשלם את ה50 ש"ח זה לא יהרוג אותי מה אתם אומרים על 019 החבילות שלהם זולות והשירות לקוחות שלהם בסדר,
האם הם זולים כי יש להם חסרון מסוים או לא?

@אשר מתוך האתר של 019. לע"ע לא מצאתי שם אפשרות לטלפון ביתי על סיבים.
האם צריך לרכוש רואטר או הראוטר שיש לי מספיק?
הראוטר הביתי הרגיל לא מתאים לחיבור לסיב האופטי, יש צורך בראוטר שמתאים למהירות גבוהה במידה ואין לך כזה תוכלו להשכיר מאיתנו ראוטר בעלות של 19 ש”ח לחודש.
במידה ותרצה להשתמש בראוטר פרטי שלך יש צורך ברכישת מתאם סיב בעלות חדד פעמית של 145 ₪.תוכל להשתמש במתאם סיב שלא נרכש מהחברה במידה והוא מופיע בקובץ המצורף.
-
@אשר מתוך האתר של 019. לע"ע לא מצאתי שם אפשרות לטלפון ביתי על סיבים.
האם צריך לרכוש רואטר או הראוטר שיש לי מספיק?
הראוטר הביתי הרגיל לא מתאים לחיבור לסיב האופטי, יש צורך בראוטר שמתאים למהירות גבוהה במידה ואין לך כזה תוכלו להשכיר מאיתנו ראוטר בעלות של 19 ש”ח לחודש.
במידה ותרצה להשתמש בראוטר פרטי שלך יש צורך ברכישת מתאם סיב בעלות חדד פעמית של 145 ₪.תוכל להשתמש במתאם סיב שלא נרכש מהחברה במידה והוא מופיע בקובץ המצורף.
מתוך האתר של 019. לע"ע לא מצאתי שם אפשרות לטלפון ביתי על סיבים.
אני בעיקר שואל על האינטרנט כי לגבי הטלפון הבנתי שאפשר ע"י מכשיר של בזק שמתחבר לראוטר אחרי הממיר כמובן זה אומר 3 מכשירים קצת מעצבן
אבל יש לי ראוטר מאוד מהיר אז זה האפשרות
ועדין אני שואל אם מישהו מכיר מישהו שיש לו סיבים 019 ומרוצה -
יש את זה באתר של משרד התחבורה לפי כתובת
אשמח לקישור אני מצאתי השוואות קליטה רק על סללורי
תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות