סקר | האם יש ביקוש לגרסא של נגן זינג לנגן m36 plus
-
אם סימנתם כן אשמח שתכתבו מה רוצים שיהיה בגרסא
-
@סימן-שאלה
זינג,נגן לקבצים כבר יש
יש קול הלשון בפודקאסטים של זינג -
זינג.
קול הלשון-יותר נוח שלא בתוך הזינג
אולי zemer
וכן אול 24 six
תפילון וכדו' -
@המלוכה-והממשלה
צריך שישאר מקום לשירים כן?...
אני פשוט מגדיר שהכרט"ז יהיה אחסון פנימי ואז יש לי 60 גיגה לשירים -
בע"ה אם יהיה הרבה הצבעות אני יחליט אם להעלות את הגרסא או לא
הגרסא עצמה כבר מוכנה באמת יצא גרסא מאוד טובה! -
@המלוכה-והממשלה
צריך שישאר מקום לשירים כן?...
אני פשוט מגדיר שהכרט"ז יהיה אחסון פנימי ואז יש לי 60 גיגה לשירים@מה-זה-משנה-אה למה חייבים להגדיר את זה שהכרטיס זיכרון הוא אחסון פנימי?
לכאו' אם אתה מכניס כרטיס זיכרון אז אפשר גם לשים עליו לא? -
@המלוכה-והממשלה
השירים שאתה מוריד בזינג תופסים מקום באחסון פנימי והאיחסון פנימי הוא 32 גיגה ותוריד ממנו את האפליקציות מערכת וכו' זה יוצא שנשאר לך במקרה הטוב 24 גיגה לשירים וזה לא מספיק ולכן אני מגדיר שהכרטיס זיכרון יהיה כאיחסון פנימי ואז יש לך מעל 60 גיגה לשירים! -
@סימן-שאלה
זינג,נגן לקבצים כבר יש
יש קול הלשון בפודקאסטים של זינג@מה-זה-משנה-אה
קול הלשון בזינג הוא מצומצם מאוד,
אין בו הכל,ואגב,
אם מוציאים גרסה כזו צריך לראות שהיא עובדת על כל האפליקציות שבה עם אינטרנט של נטפרי ואתרוג. -
@סימן-שאלה
לגבי קול הלשון אם תשיג לי את האפליקציה שלהם אני יעשה את זה.
לגבי האינטרנט זה עובד בהכל -
@מה-זה-משנה-אה מחילה מכבודו זה לא יהיה חסימה טובה
כי כל אחד יכול לצרוב אחרי שצרב את הגירסה של זינג לצרוב את הגירסה הכשרה שיש בפורום עם התקנות ואז להתקין איזה אפליקציה שבא לו ואז להחזיר את הגירסה של זינג ויהיה לו נגן של זינג אם איזה אפליקציות שהוא רוצה -
@אלוף-תימן
מי שיודע את מה שאמרת מסתמא ידע גם לפרוץ את זה בלי להסתבך כ"כ אז מציע שתמחק את זה בשביל שמי שלא יודע לא ידע... -
@אלוף-תימן
מי שיודע את מה שאמרת מסתמא ידע גם לפרוץ את זה בלי להסתבך כ"כ אז מציע שתמחק את זה בשביל שמי שלא יודע לא ידע...@מה-זה-משנה-אה לא חושב שזה נכנס לגדר "פריצה".
גרסה כשרה מופצת ונפוצה לא כמו הגרסה המקורית ולכן זה מכשול מאוד גדול.
ממליץ לא להעלות לטובת הציבור. -
ניסיתי לעשות מה ש @אלוף-תימן אמר וזה לא עובד המכשיר נכנס לבוטלאפ עד שעושים מחיקה
-
ניסיתי לעשות מה ש @אלוף-תימן אמר וזה לא עובד המכשיר נכנס לבוטלאפ עד שעושים מחיקה
@מה-זה-משנה-אה לא נשמע לי הגיוני אם לא שיחקת בגודל של המחיצות
-
@מה-זה-משנה-אה מחילה מכבודו זה לא יהיה חסימה טובה
כי כל אחד יכול לצרוב אחרי שצרב את הגירסה של זינג לצרוב את הגירסה הכשרה שיש בפורום עם התקנות ואז להתקין איזה אפליקציה שבא לו ואז להחזיר את הגירסה של זינג ויהיה לו נגן של זינג אם איזה אפליקציות שהוא רוצה@אלוף-תימן כתב בסקר | האם יש ביקוש לגרסא של נגן זינג לנגן m36 plus:
כי כל אחד יכול לצרוב אחרי שצרב את הגירסה של זינג לצרוב את הגירסה הכשרה שיש בפורום עם התקנות ואז להתקין איזה אפליקציה שבא לו ואז להחזיר את הגירסה של זינג ויהיה לו נגן של זינג אם איזה אפליקציות שהוא רוצה
@אלוף-תימן הדרייבר של האינטרנט נמצא במחיצת vender אבל המחיצה הזאת נמצאת בתוך מחיצת super הכללית כך שאם הוא יצרוב את הגירסה הכשרה, כבר לא יהיה לו אינטרנט.
מידיעה וניסיון. -
@אלוף-תימן כתב בסקר | האם יש ביקוש לגרסא של נגן זינג לנגן m36 plus:
כי כל אחד יכול לצרוב אחרי שצרב את הגירסה של זינג לצרוב את הגירסה הכשרה שיש בפורום עם התקנות ואז להתקין איזה אפליקציה שבא לו ואז להחזיר את הגירסה של זינג ויהיה לו נגן של זינג אם איזה אפליקציות שהוא רוצה
@אלוף-תימן הדרייבר של האינטרנט נמצא במחיצת vender אבל המחיצה הזאת נמצאת בתוך מחיצת super הכללית כך שאם הוא יצרוב את הגירסה הכשרה, כבר לא יהיה לו אינטרנט.
מידיעה וניסיון.@נחלס-דון אתם לא הבנתם את העיקרון הוא יצרוב את הגירסה הכשרה ואז יתקין איזה אפליקציה שירצה ויחזיר את הגירסה עם הזינג ואז יהיה לו גירסה עם אינטרנט אם איזה אפליקציה שהוא ירצה
אני לא הולך להרחיב בנושא אני חושב שלהעלות גירסה לזינג יהיה ממש בעיתי מי שרוצה שיקח אחריות ויצרוב לחבר אבל לא להעלות גירסה כזאת לפורום -
@אלוף-תימן
את מי אפשר לשאול בענין? -
@אלוף-תימן
את מי אפשר לשאול בענין?@מה-זה-משנה-אה זה לא קשור לשאול מה תרוויח מזה שתעלה גירסה כזאת?
זה לא גירסה כשרה שתגיד זיכוי הרבים
אתה לא יכול לדעת כמה נזק יכול לצאת מהגירסה שתעלה יותר מאשר שיועיל -
כתב בסקר | האם יש ביקוש לגרסא של נגן זינג לנגן m36 plus: