עזרה | הכשרת m36 plus מ א' ועד ת'
-
היי
הגיע עכשיו הנגן ואני צריך את עזרתכם..
הדרישות שלי זה פתוח להתקנות וחסום לאינטרנט ושיהיה וידיאו רק ממה שהסריטו במצלמה.
אני חייב שהוא יהיה כשר ברמת הנראות אז חייב לצרוב גרסה כשרה אז א. מה הגרסה הכשרה הכי מומלצת כאן לplus בלי בעיות ובריקים..
ב. אני חייב להשאיר התקנות פתוח אבל מה עושים יהיה אפשר להתקין אפליקציה של וידיאו חיצונית וזה בעיה אז שאלתי האם אפשר אחרי רוט כמובן להסיר איזה קובץ שם במערכת שלא יוכלו לצפות בוידאו בשום אופן ואז אני יהיה רגוע להשאיר אותו לחבר שלי שיתקין כמה משחקים שבא לו להתחבר לוויפי הוא הוא יכול אני מסיר את הwpa_......
ולגבי וידיאו זה באמת בעיה מה עושים?
תודה רבה רבה לכל המסייעים! -
היי
הגיע עכשיו הנגן ואני צריך את עזרתכם..
הדרישות שלי זה פתוח להתקנות וחסום לאינטרנט ושיהיה וידיאו רק ממה שהסריטו במצלמה.
אני חייב שהוא יהיה כשר ברמת הנראות אז חייב לצרוב גרסה כשרה אז א. מה הגרסה הכשרה הכי מומלצת כאן לplus בלי בעיות ובריקים..
ב. אני חייב להשאיר התקנות פתוח אבל מה עושים יהיה אפשר להתקין אפליקציה של וידיאו חיצונית וזה בעיה אז שאלתי האם אפשר אחרי רוט כמובן להסיר איזה קובץ שם במערכת שלא יוכלו לצפות בוידאו בשום אופן ואז אני יהיה רגוע להשאיר אותו לחבר שלי שיתקין כמה משחקים שבא לו להתחבר לוויפי הוא הוא יכול אני מסיר את הwpa_......
ולגבי וידיאו זה באמת בעיה מה עושים?
תודה רבה רבה לכל המסייעים! -
@שניאור-שמח תודה! זה טוב אבל אני צריך שיהיה אפשר להסריט מהמצלמה וגם שזה לא עובד חלק בm36..
-
@שניאור-שמח תודה! זה טוב אבל אני צריך שיהיה אפשר להסריט מהמצלמה וגם שזה לא עובד חלק בm36..
@הרב-של-השכונה פתרון אחר יותר טוב לא נראה לי שתמצא..
-
@הרב-של-השכונה פתרון אחר יותר טוב לא נראה לי שתמצא..