להורדה | 'תופס תמורתו' ממיר ומקטין קבצים קל, מהיר, וחינמי!💥
-
בס"ד
הדגשה כרגיל- טוב.. מי שלא אוהב תוכנות שנוצרו עם AI נא לדלג לשרשור אחר שכוייח מראש!
תופס תמורתו
כרגיל כל דבר טוב מתחיל כי נמאס מה שהיה עד עכשיו (מי הזיז את ה(ג)בינה שלי?)
בס"ד עלה בדעתי ליצור תוכנה להמרת קבצים ע"י הגבינה המלאכותית
ובמיוחד להקטנת קבצים (שם החל הרעיון... נמאס לי להעלות חמש תמונות למייל במשך שעה רק בגלל שהמצלמה שלי טובה ב"ה...)
תמיד יש לנו את הוידאו ששוקל טון ואת התמונה של הנוף ששוקלת 15 מ"ב ואת השיר שתופס הרבה מקום
לשם כך ולעוד דברים נוספים נועד תופס תמורתו
התוכנה להמרת קבצים בשניות שבע"ה תקל לנו מעט את החיים
התוכנה כרגע ממירה וידאו אודיו ותמונה
פותחים את התוכנה, בוחרים את הקובץ והיפ הופ הקובץ נחתך למחצה שליש ורביע לפי בחירתכם!
התוכנה תומכת בפורמטים המצויים
התוכנה תומכת גם בהמרת תמונה ל- pdf ובהמרת וידאו לקובץ gifהערה חשובה לגבי הוידאו:כרגע לוקח קצת הרבה זמן לתוכנה להמיר קבצי וידאו אולם התוצאה שווה ככל שבדקתי!
התוכנה קצת בוסרית בע"ה אני עובד לשפרה ולשכללה עדכונים יובאו כאן בהמשך
להורדה

TofesTmurato 1v
את הקוד הפתוח אעלה בהמשך היום בע"ה
נ.ב. שימו לב לפני הורדת התוכנה אם אתם שולחים תמונות להדפסה וכו' נא לא להשתמש בתוכנה בד"כ זה מוריד באיכות שלשיתוף תמונות במסך הביתי זה לא פוגע אבל בהדפסה זה פוגע לפעמים
וכמובן כמו תמיד אם יש לכם הערות לשיפור ושידרוג או שיש לכם ידע בתכנות ואתם רוצים לשפר אשמח לשמוע
אה.. ואל תשכחו את התוכנה השנייה שממש נמצאת כאן וממש עוזרת
https://mitmachim.top/topic/94724/להורדה-תוכנה-קטנה-לשליטה-בתוכנות-מסך-מלא-וסגירה-בכח/6 -
בס"ד
הדגשה כרגיל- טוב.. מי שלא אוהב תוכנות שנוצרו עם AI נא לדלג לשרשור אחר שכוייח מראש!
תופס תמורתו
כרגיל כל דבר טוב מתחיל כי נמאס מה שהיה עד עכשיו (מי הזיז את ה(ג)בינה שלי?)
בס"ד עלה בדעתי ליצור תוכנה להמרת קבצים ע"י הגבינה המלאכותית
ובמיוחד להקטנת קבצים (שם החל הרעיון... נמאס לי להעלות חמש תמונות למייל במשך שעה רק בגלל שהמצלמה שלי טובה ב"ה...)
תמיד יש לנו את הוידאו ששוקל טון ואת התמונה של הנוף ששוקלת 15 מ"ב ואת השיר שתופס הרבה מקום
לשם כך ולעוד דברים נוספים נועד תופס תמורתו
התוכנה להמרת קבצים בשניות שבע"ה תקל לנו מעט את החיים
התוכנה כרגע ממירה וידאו אודיו ותמונה
פותחים את התוכנה, בוחרים את הקובץ והיפ הופ הקובץ נחתך למחצה שליש ורביע לפי בחירתכם!
התוכנה תומכת בפורמטים המצויים
התוכנה תומכת גם בהמרת תמונה ל- pdf ובהמרת וידאו לקובץ gifהערה חשובה לגבי הוידאו:כרגע לוקח קצת הרבה זמן לתוכנה להמיר קבצי וידאו אולם התוצאה שווה ככל שבדקתי!
התוכנה קצת בוסרית בע"ה אני עובד לשפרה ולשכללה עדכונים יובאו כאן בהמשך
להורדה

TofesTmurato 1v
את הקוד הפתוח אעלה בהמשך היום בע"ה
נ.ב. שימו לב לפני הורדת התוכנה אם אתם שולחים תמונות להדפסה וכו' נא לא להשתמש בתוכנה בד"כ זה מוריד באיכות שלשיתוף תמונות במסך הביתי זה לא פוגע אבל בהדפסה זה פוגע לפעמים
וכמובן כמו תמיד אם יש לכם הערות לשיפור ושידרוג או שיש לכם ידע בתכנות ואתם רוצים לשפר אשמח לשמוע
אה.. ואל תשכחו את התוכנה השנייה שממש נמצאת כאן וממש עוזרת
https://mitmachim.top/topic/94724/להורדה-תוכנה-קטנה-לשליטה-בתוכנות-מסך-מלא-וסגירה-בכח/6 -
@מיני-האקר פחות משנייה
ללא הגזמה