להורדה | עוזר קולי ללא אינטרנט גרסת בדיקה
-
בניתי באמצעות קלוד אפליקציית עוזר קולי שמשתמשת במודל של WHISPER לתמלול השמע בנתיים מה שהאפליקציה יודעת לעשות זה להתקשר לאיש קשר באנשי הקשר או להתקשר למספר שתאמרו המשפט צריך להיות התקשר ל%משה% (משתנה)
היא אמורה לדעת (לפחות לפי הPORMPT שביקשתי מקלוד) לעבוד גם על מערכת מולטימדיה אנדרואיד שמחובר אליה טלפון ששולח אנשי קשר בבלוטוס או קובץ טקסט בפורמט שם_איש_קשר=מספר_טלפון_שלו שצריך להיות בתייקית FILES של האפליקצייה
המודל של WHISPER צריך להיות בסיומת BIN
אני לא מפרסם את הקישור להורדה שלו כי קראתי באחד הפוסטים שלפי חוקי הפורום אסור
בעזרת ה' אני רוצה להוסיף עוד אופציות של ניגון מוזיקה וניוט ווידגט שיופיע מעל אפליקציות אחרות
לא הוספתי WAKE WORD כי זה סתם מלא משאבים שהוא מקשיב כל הזמן
לי בנתיים עובד על F21PRO אבל לפעמים עשה תקלות אם משהו ידע להסביר למה
אם מישהו מכיר מודל טוב שיבין באמת מה שאומרים לו שיודיע כי בנתיים המודל שאני משתמש לא מבין טוב
ebfe9523-a5ac-4c29-bdfb-49b0996e7cc0-app-debug.ap
5f6c8d66-811c-4d3b-bb3e-405b7c96297b-Source code.zip
עריכה: כרגע האפליקציה לא באמת ניתנת לשימוש -
בניתי באמצעות קלוד אפליקציית עוזר קולי שמשתמשת במודל של WHISPER לתמלול השמע בנתיים מה שהאפליקציה יודעת לעשות זה להתקשר לאיש קשר באנשי הקשר או להתקשר למספר שתאמרו המשפט צריך להיות התקשר ל%משה% (משתנה)
היא אמורה לדעת (לפחות לפי הPORMPT שביקשתי מקלוד) לעבוד גם על מערכת מולטימדיה אנדרואיד שמחובר אליה טלפון ששולח אנשי קשר בבלוטוס או קובץ טקסט בפורמט שם_איש_קשר=מספר_טלפון_שלו שצריך להיות בתייקית FILES של האפליקצייה
המודל של WHISPER צריך להיות בסיומת BIN
בעזרת ה' אני רוצה להוסיף עוד אופציות של ניגון מוזיקה וניוט ווידגט שיופיע מעל אפליקציות אחרות
לא הוספתי WAKE WORD כי זה סתם מלא משאבים שהוא מקשיב כל הזמן
לי בנתיים עובד על F21PRO אבל לפעמים עשה תקלות אם משהו ידע להסביר למה
אם מישהו מכיר מודל טוב שיבין באמת מה שאומרים לו שיודיע כי בנתיים המודל שאני משתמש לא מבין טוב
ebfe9523-a5ac-4c29-bdfb-49b0996e7cc0-app-debug.ap
5f6c8d66-811c-4d3b-bb3e-405b7c96297b-Source code.zip
עריכה: כרגע האפליקציה לא באמת ניתנת לשימוש@Moshe-a כתב בלהורדה | עוזר קולי ללא אינטרנט גרסת בדיקה:
מה אסור? לשתף יצירות Ai?
בכל אופן נשמע מצויין! אני חולם הרבה זמן על עוזר אישי מינימלי, שרק יכתוב הערה ב'פתקים' וכך אוכל לדבר אליו שיכתוב למשל "תזכורת לכבות את התנור"
יש סיכוי שיתאים לאנדרואיד 4?התקנתי היום במטבח TV android4.4 שמצאתי בפח... רוצה שהוא יעזור לי לזכור דברים בערב שבת... בינתיים פשוט מקליד
-
@Moshe-a כתב בלהורדה | עוזר קולי ללא אינטרנט גרסת בדיקה:
מה אסור? לשתף יצירות Ai?
בכל אופן נשמע מצויין! אני חולם הרבה זמן על עוזר אישי מינימלי, שרק יכתוב הערה ב'פתקים' וכך אוכל לדבר אליו שיכתוב למשל "תזכורת לכבות את התנור"
יש סיכוי שיתאים לאנדרואיד 4?התקנתי היום במטבח TV android4.4 שמצאתי בפח... רוצה שהוא יעזור לי לזכור דברים בערב שבת... בינתיים פשוט מקליד
@דוד-טרייטל כתוב שזה נקרא עקיפת חסימות נטפרי לא כל כך ברור למה אבל ככה כתוב
לגבי הוספת האופציה הכל אפשר אבל בגלל שזה ללא אינטרנט צריך להגדיר הכל מראש ולא יהיה אף פעם דיבור חופשי אלא צריך להיצמד לכלל מסויים לדוגמא במקרה שלך זה צריך משהו כמו תזכורת %לכבות את האור% אבל יהיה קצת קשה להכניס לוגיקה של שעה ודברים כאלה שהם קצת מורכבים
בכל מקרה זה עדיין גרסת ניסיון אז יש זמן בנתיים נבדוק שזה עובד
ובנוסף מודלים שיהיה אפשר להריץ על טלפון חרדי בסיסי או אנדרואיד ישן ככל הנראה לא יבינו משפטים ארוכים ככה שגם אם תבנה את האפליקציה הכי חכמה אתה מוגבל שהמודל יבין אותך טוב