בעיה | מיליירד שגיאות...
-
אני לא מצליח להשיג קודים נורמלים כל קוד שאני מסדר באנדרואיד סטודיו ....צצה בעיה חדשה...
@חייא-שיאומי כתב בבעיה | מיליירד שגיאות...:
אני לא מצליח להשיג קודים נורמלים כל קוד שאני מסדר באנדרואיד סטודיו ....צצה בעיה חדשה...
ומה הציפייה שלך מחברי הפורום?
-
-
@חייא-שיאומי אני משער שאתה עובד אם AI? אם אני צודק (כרגיל), אתה יכול לעבור להשתמש בסוכן AI שיכול לסרוק את כל הפרויקט ולסדר את השגיאות.
אם אתה רוצה משהו חינמי אתה יכול להתקין את התוסף של CLINE לאנדרואיד סטודיו ולהשתמש באופציות החינמיות בו -
ומה הציפייה שלך מחברי הפורום?
-
-
@טופ-שבמתמחים אהההה
-
הבהרה לא אני נתתי דיסלייק
רק יש הבנה למה מישהו נתן דיסלייק מכיוון שהשאלה לא מספיק ברורה וכך גם הכותרת -
אני אישית ממליץ מניסיון לקבל קודם שלד של הפרוייקט מקלוד וכו ואז לעבור לסוכנים מסוגים שונים...
-
הבהרה לא אני נתתי דיסלייק
רק יש הבנה למה מישהו נתן דיסלייק מכיוון שהשאלה לא מספיק ברורה וכך גם הכותרת@תלמידהון טוב אז
א. חשבתי שזה אתה כי נתנו לי דיס בהתחלה אתה יכול לראות שיש 5 מצביעים ו4 לייקים ואתה הגבת...
ב. לא מגיע לי לי דיס כי לא הבנת את השאלה אני רציתי ידע כמו ש @צדיק-0 נתן
ג. אני מכיר את חוקי הפורום ואסור לבקש לייקים אבל להיתלונן על דיס לא צודק לא רשום
ד. נתנו לי לייק כי היזדהו איתי זה הכל...
ה. נתתי ל @צדיק-0 לייק תסתכל שוב... (לא נתתי את זה עכשיו...) -
@תלמידהון טוב אז
א. חשבתי שזה אתה כי נתנו לי דיס בהתחלה אתה יכול לראות שיש 5 מצביעים ו4 לייקים ואתה הגבת...
ב. לא מגיע לי לי דיס כי לא הבנת את השאלה אני רציתי ידע כמו ש @צדיק-0 נתן
ג. אני מכיר את חוקי הפורום ואסור לבקש לייקים אבל להיתלונן על דיס לא צודק לא רשום
ד. נתנו לי לייק כי היזדהו איתי זה הכל...
ה. נתתי ל @צדיק-0 לייק תסתכל שוב... (לא נתתי את זה עכשיו...)@חייא-שיאומי כתב בבעיה | מיליירד שגיאות...:
ממש אבל ממש לא התכוונתי לבקש לייק אם חשבת שזה מה שרציתי
פשוט תשתדל בפעם הבאה שהכותרת תשקף את השאלה וגם שהשאלה תשקף את השאלה
-
ממש אבל ממש לא התכוונתי לבקש לייק אם חשבת שזה מה שרציתי
פשוט תשתדל בפעם הבאה שהכותרת תשקף את השאלה וגם שהשאלה תשקף את השאלה
...