להורדה | גירסה אחרונה לנגן Musicolet (מוזיקולט) - מתעדכן
-
@Moshe-a כתב בלהורדה | גירסה אחרונה לנגן Musicolet (מוזיקולט) - מתעדכן:
יש עברית רק אם אתה מוריד מגוגל פלי אבל אם אתה מוריד כ APK מאתרים כמו APKPUR אין עברית רק בגרסאות קצת יותר ישנות
מה לגבי הקישור להורדה ישירה בפוסט הראשון?
הוא עם עברית מלאה? -
י יוחנן יוחננוביץ התייחס לנושא זה
-
יש לי גרסה 5.1.1 בעברית
מה השינויים מאז?
וכן אשמח לקבל את הגרסה העדכנית בקבץ התקנה בAPK ולא XAPK -
יש לי גרסה 5.1.1 בעברית
מה השינויים מאז?
וכן אשמח לקבל את הגרסה העדכנית בקבץ התקנה בAPK ולא XAPKוכן אשמח לקבל את הגרסה העדכנית בקבץ התקנה בAPK ולא XAPK
אין אפשרות להפוך אותו לAPK רגיל מכיוון שהמפתח עשה שסכל שינוי יש ספריה שכתובה C++ (קשה לפיצוח) ומקריסה את האפליקציה (עד היום לא מצאתי מוד של האפליקציה עובד תקין)
-
וכן אשמח לקבל את הגרסה העדכנית בקבץ התקנה בAPK ולא XAPK
אין אפשרות להפוך אותו לAPK רגיל מכיוון שהמפתח עשה שסכל שינוי יש ספריה שכתובה C++ (קשה לפיצוח) ומקריסה את האפליקציה (עד היום לא מצאתי מוד של האפליקציה עובד תקין)
-
@y0508352872 הוא עשה את זה בכוונה כדי שלא ישנו את הממשק של האפליקציה, מופיע שם שהוא תומך בפלסטין, תרגמתי את זה לתמיכה בארה"ב וישראל ולאחר כמה שבועות הוא גם חסם אותי מגישה לתרגום של האפליקציה.
@א.מ. מה הגרסה האחרונה שיש APK בעברית
תודה רבה -
תודה רבה -
@א.מ.
נטפרי חוסם
אפשר בזיפ?יישר כח עצום
-
@א.מ.
נטפרי חוסם
אפשר בזיפ?יישר כח עצום
-
זה פרו? או חינמי?
תודה -
זה פרו? או חינמי?
תודה -
תודה רבה@סטלה-דקדושה הגרסה האחרונה זה כמו שמופיע בפוסט הראשי 6.14 build-530

-
@דוד-טרייטל מה זה מטרו ליסט פרו?
-
שאלתי על MUSICOLET PRO,
הנגן הזה בגרסת הפרו היחיד שמצאתי ברשת לא נפתח לי על המכשיר תחפש עוד מקווה שתמצא למרות שחקרתי עמוק בנושא
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות