בירור |המחשב חצי נכבה כשעושים שינה
-
@a-y-f אמר בבירור |המחשב חצי נכבה כשעושים שינה:
@צדיק-תמים אמר בבירור |המחשב חצי נכבה כשעושים שינה:
"שינה" לא גורם לדרישת סיסמה בהתעוררות באם המחשב היה פתוח,
זה בהגדרות של שינה - אתה יכול להגדיר האם לאחר התעוררות לדרוש סיסמא או לא.
כתוב שניה קודם "לפחות כברירת מחדל"...
-
@צדיק-תמים זה הענין אני עם ווינדוס 7 ולא היה לי מצב שינה לפני אלא רק "שינה" ועכשיו זה התווסף ועל שניהם זה קורה
-
@יהושע-זופניק אמר בבירור |המחשב חצי נכבה כשעושים שינה:
@צדיק-תמים זה הענין אני עם ווינדוס 7 ולא היה לי מצב שינה לפני אלא רק "שינה" ועכשיו זה התווסף ועל שניהם זה קורה
אני לא מבין כ"כ במחשבים ניידים.
-
-
@יהושע-זופניק
צפו ב 4k פעמים4
אני חדש ב-Windows 7, אז אני לא יודע אם זה נורמלי.
כאשר המחשב אינו פעיל במשך 30 דקות, המסך ממשיך להיות שחור ואין תנועת מפתח או עכבר שתגרום למחשב לצאת ממצב המתנה. המחשב עדיין פועל (מאווררים ורעש כונן קשיח), אך הוא לא יגיב והמסך יישאר שחור. הדרך היחידה לקבל תגובה היא ללחוץ ולהחזיק את לחצן ההפעלה עד שהוא מתנתק ולאחר מכן להפעיל אותו בחזרה. כאשר הוא מופעל זה אומר "מחדש את Windows" ולאחר מכן שוב הולך שחור.
? זה נורמלי
האם ניתן להגדיל את ההשהיה בפסק הזמן?
האם ישנה דרך לעקיפת המצב בצורה טובה יותר מאשר להדליק ולבטל את המחשב?1 התשובה
פעיל
בכור
קולות2
מניסיוני, זה נגרם על ידי בעיה עם שינה או שינה היברידית. כדי לסייע באבחון הבעיה, באפשרותך לערוך את הגדרות צריכת החשמל:
פתח את לוח הבקרה ונווט אל:
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options
לחץ מימין לתוכנית צריכת החשמל הפעילה (בהדגשה).Change plan settingsלחץ על Change advanced power settings
באפשרויות צריכת חשמל תחת שינה, נסה לשנות את ההגדרות ל-או.NeverOff
Power Options
-
@a-y-f תודה וסליחה
אך אני יפרט את ה...בעיה?!
אני הייתי עושה שינה פעם ואז לוחץ אנטר וזה היה חוזר
...ועכשיו אחרי שאני עושה שינה הוא נכבה אך לא לגמרי כלומר אני מפעילו על ידי לחצן ההפעלה בלבד אין קוד ואת כל ההפעלה הרגילה של ווינדוס רק לפעמים זה עולה עם זה פשוט חשבתי להחזיר את זה לכמו פעם שיקח פחות משאבים ע"מ שיעבוד מהר