בירור | מילות נרדפות לשם עסק בגוגל
-
שלום לכולם
פתחתי בשביל חבר עסק בגוגל
מה שאומר שאם מחפשים במדוייק את שם העסק בגוגל הוא מביא את בית העסק.
יש לי איך לעשות שגם אם לא יכתבו במדוייק את שם העסק הוא יביא אותו בחיפוש?
או לחילופין להכניס שתיים שלוש שמות נרדפים לבית העסק שבשלושתם זה יופיע?תודה רבה
-
שלום לכולם
-
@פרוזי זה הseo.
זה עולם שלם.
אבל ספציפית אם תכניס לדף את השמות הנרדפים סיכויים גבוהים יותר שגודל יעלה את זה. -
@פרוזי לדוגמא.
יש לך אתר למכירה של קוגלים.
אתה רוצה שהוא יעלה גם אם לא כתבת פרוזי קוגלים בע"מ. אלא גם אם כתבת מכירת קוגלים.
אתה צריך להטמיע באתר 'אנחנו מצוות פרוזי מוכרים קוגלים' הרובוט של גוגל רואה את זה ומבין - הם מוכרים קוגלים.
ואז כמישהו יחפש הרובוט יעלה את זה.
כמובן אין להיתפס לכל לדוגמא.

אלא ליסוד. -
שלום לכולם
@פרוזי אפשר להוסיף קטגוריות משניות, וגם חשוב לפרט ככל האפשר בתיאור העסק עם מילים נרדפות, וכל פעם לקרוא לעסק בשם אחר, לדוגמא פעם אחת לכתוב "מוסך", בהמשך לכתוב "טיפול לרכב", "טיפול 10,000", "מכונאות" וכו'.
חשוב גם להכניס מילים נרדפות בביקורות של לקוחות.
בלשונית שירותים, צריך להוסיף את כל מה שהעסק מציע כדי שיעלה בחיפוש.
שים לב לא להגזים ברמה שזה נראה לא טבעי כי אז גוגל מזהה את זה כספאם ודחיפת אתרים מלאכותית.
בהמשך, ככל שיהיו יותר הקלקות לעסק מדף תוצאות החיפוש, זה יקדם את העסק בתוצאות. -
שלום לכולם
@פרוזי יש קובץ XML של האתר (סורי אבל פרח לי השם... - אבל בזה כל AI מתחיל יוכל לעזור למצוא את השם של הקובץ) שלמיט"ז אפשר להוסיף שם
או כמו שציינו שיופיע באחד הדפים באתר.מספיק שתעשה דף שיופיע רק למנועי סריקה עכבישים וכו' ושם יהיה הכל ותגדיר שמשתמש רגיל יעבור לדף הבית - לדוגמא
אבל אני לא יודע איזה השפעה יש ע"ז בדירוג אולי @ע-ה-דכו-ע ידע לעזור כאן יותר -
@פרוזי יש קובץ XML של האתר (סורי אבל פרח לי השם... - אבל בזה כל AI מתחיל יוכל לעזור למצוא את השם של הקובץ) שלמיט"ז אפשר להוסיף שם
או כמו שציינו שיופיע באחד הדפים באתר.מספיק שתעשה דף שיופיע רק למנועי סריקה עכבישים וכו' ושם יהיה הכל ותגדיר שמשתמש רגיל יעבור לדף הבית - לדוגמא
אבל אני לא יודע איזה השפעה יש ע"ז בדירוג אולי @ע-ה-דכו-ע ידע לעזור כאן יותר@DANIEL-4 כתב בבירור | מילות נרדפות לשם עסק בגוגל:
כמדומני שהsitemap.xml מיועד רק לרשימת הדפים באתר ולא למילים נרדפות.
את המילים הנרדפות מכניסים בעיקרון בתגית מטא בשם keywords, אבל לא יודע כמה גוגל מתחשבת בזה באמת.
במתמחים טופ לדוגמה כתוב שם:
"טכנולוגיה,עזרה טכנולוגית,הדרכות טכנולוגיות,מדריכים טכנולוגיים,פלאפונים,נגנים,מחשבים,תוכנות,חשמל,פורום טכנולוגי,מתמחים טופ"דף שיופיע רק למנועי סריקה זה עלול להרוס באינדוקס, כיון שגוגל מענישה על זה
-
@DANIEL-4 כתב בבירור | מילות נרדפות לשם עסק בגוגל:
כמדומני שהsitemap.xml מיועד רק לרשימת הדפים באתר ולא למילים נרדפות.
את המילים הנרדפות מכניסים בעיקרון בתגית מטא בשם keywords, אבל לא יודע כמה גוגל מתחשבת בזה באמת.
במתמחים טופ לדוגמה כתוב שם:
"טכנולוגיה,עזרה טכנולוגית,הדרכות טכנולוגיות,מדריכים טכנולוגיים,פלאפונים,נגנים,מחשבים,תוכנות,חשמל,פורום טכנולוגי,מתמחים טופ"דף שיופיע רק למנועי סריקה זה עלול להרוס באינדוקס, כיון שגוגל מענישה על זה
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | מילות נרדפות לשם עסק בגוגל:
דף שיופיע רק למנועי סריקה זה עלול להרוס באינדוקס, כיון שגוגל מענישה על זה
לא זכרתי מה עם זה וזכרתי שכתבת ע"ז פעם [קיויתי שלא טעיתי - אני שמח שצדקתי ולא תייגתי סתם..].