באג | בעיה בנגן M36 החדש עם הפנס
-
@ezerphone כתב בבאג | בעיה בנגן M36 החדש עם הפנס:
א. דרייברים לא קשורים
למה לא? אתה בטח מבין יותר ממני ואולי נתקלת בזה פעם אבל לכאורה אם המחשב לא מזהה זה בעיה של דרייברים לא?
@מוצ
ניסיתי לחבר למחשב אחר? -
@מיני-האקר
אפשרויות מפתחים גם חסום?
אם אתה יכול להפעיל ניפוי באגים (או אם לא טיפלו בשגיאה שזה נדלק אוטומטי) אז תתקין עם ADB@מה-זה-משנה-אה הסבר.?
-
מ מוצ' סימן נושא זה כשאלה
-
קניתי נגן מ36 הדגם החדש ואני מחבר אותו למחשב ואז אין אפשרות למעלה לבחור העברת קבצים וכד' ובמחשב לא מופיע המכשיר אבל הוא רק מטעין את הנגן עכשיו זה לא בעיה בכבל, כי באנדרויד אחר זה כן עובד גם בעוד מחשבים הוא לא מזוהה
תודה -
יש לכם כזה נגן לכם הוא כן מתחבר למחשב
אם אני מחזיר אותו וקונה חדש האם זה יקרה שוב האם זה בעיה בנגן או בעיה אצל כל הנגנים מהסוג הזה החדש?@מוצ
זה ממש לא באג בm36, זה משהו ספציפי אצלך.
השאלה שלי זה האם ניסית לחבר את הנגן למחשב אחר והיה שם את אותם בעיות? -
@מוצ
השאלה שלי זה האם ניסית לחבר את הנגן למחשב אחר והיה שם את אותם בעיות?@מה-זה-משנה-אה כן היה גם במחשבים אחרים
-
@מוצ
השאלה שלי זה האם ניסית לחבר את הנגן למחשב אחר והיה שם את אותם בעיות?@מה-זה-משנה-אה האם צריך להתקין דרייבר כל שהוא
-
@מוצ
כשאתה מחבר למחשב תכנס למנהל ההתקנים
תגיד לי אם יש שם משהו עם סימן פקודה צהוב -
תיכנס לבלוטוס שם יש אפשרות לשנות שיהיה העברת קבצים
-
@איתמרשרעבי
בד"כ לוחצים על העברת קבצים אחרי שחיברו את הנגן למחשב. אז מורידים את המקום של ההתראות ושל כל התוספים שם, ויש שם התראה על החיבור למחשב, ושם יש כמה אפשרויות האם להטעין או גם להעביר וכו'. -
לא באנדראיד חדש זה אחרת זה רק דרך הבלטוס
-
@מוצ
כשאתה מחבר למחשב תכנס למנהל ההתקנים
תגיד לי אם יש שם משהו עם סימן פקודה צהוב@מה-זה-משנה-אה כן מופיע משולש צהוב
-
@מוצ
מצוין!
זה אומר שהבעיה היא בדרייברים ולא יותר גרוע
אז פשוט תלחץ על זה לחיצה ימנית ואז על עדכון מנהל התקן ואז בחירה ידנית תגיד לי מה הוא מראה לך (עדיף שתשלח צילום) -
@איתמרשרעבי איך? לא חושב שאפשר
-
@מוצ
מצוין!
זה אומר שהבעיה היא בדרייברים ולא יותר גרוע
אז פשוט תלחץ על זה לחיצה ימנית ואז על עדכון מנהל התקן ואז בחירה ידנית תגיד לי מה הוא מראה לך (עדיף שתשלח צילום) -
@מוצ
תלחץ על חפש מנהלי התקן...
ואז תשלח עוד פעם צילום -
@מוצ
תלחץ על חפש מנהלי התקן...
ואז תשלח עוד פעם צילום