להורדה | "זיהוי בקליק" אפליקציה לפריצת קובצי זיפ נעולים עם סיסמת מספרים
-
@מתכנת-חובב אתה יכול להוריד לבדוק (אם לדוגמא הקוד הוא 5 ספרות אז הוא אמור להריץ מעל מאה אלפ נסיונות והוא מצליח קוד של 5 ספרות תוך איזה 5 שניות אז זה משהו כזה)
@הישבשר-המלומד כוונתי שלא בהכרח 5000 אלא תלוי בחוזק המעבד וכמה הוא פנוי
במעבד מפלצתי שספק אם קיים זה יכול להיות טריליון סיסמאות בשניה ובמעבד ממש חלש אז ניסיון אחד בשניה
אין פה נתון קבוע שאפשר לומר
אתה יכול לומר שאצלך ספציפית זה 5000 בשניה -
@הישבשר-המלומד כוונתי שלא בהכרח 5000 אלא תלוי בחוזק המעבד וכמה הוא פנוי
במעבד מפלצתי שספק אם קיים זה יכול להיות טריליון סיסמאות בשניה ובמעבד ממש חלש אז ניסיון אחד בשניה
אין פה נתון קבוע שאפשר לומר
אתה יכול לומר שאצלך ספציפית זה 5000 בשניה@מתכנת-חובב אני מדבר על מעבד של נגנים של הM36 קלאסים זה בערך הפלוס מינוס
-
@מתכנת-חובב אני מדבר על מעבד של נגנים של הM36 קלאסים זה בערך הפלוס מינוס
@הישבשר-המלומד כדאי שתדגיש וכנ"ל
-
הנה האפליקציה שדיברתי עליה:
ZIP האקר 1.1.apk
למנוטפרים:
ZIP האקר 1.1.zipהיא תומכת גם באותיות ותווים מיוחדים, ומנסה קודם כל צירופים נפוצים.
יש בה גם מצב מותאם אישית שמאפשר לצמצם את האפשרויות, כמו אורך סיסמה, מרכיביה, קידומת וסיומת וכדומה.
תורגמה בזמנו לעברית ע"י @עם-ישראל-חיי -
@הישבשר-המלומד מעניין כי לי יצא 60,466,176 קומבינציות (חשבון פשוט - 36 בחזקת 5) מה שאומר קצת יותר מ 3 שעות
חישבתי סיסמה של 5 תווים שיכולים להיות מספר או אות אנגלית קטנה -
@הישבשר-המלומד מעניין כי לי יצא 60,466,176 קומבינציות (חשבון פשוט - 36 בחזקת 5) מה שאומר קצת יותר מ 3 שעות
חישבתי סיסמה של 5 תווים שיכולים להיות מספר או אות אנגלית קטנה@מתכנת-חובב מה עם סימונים מיוחדים (זה יוצא 17 ימים)
-
@הישבשר-המלומד למה זה לא ניפתר?
-
@הישבשר-המלומד למה זה לא ניפתר?
פוסט זה נמחק! -
@מתכנת-חובב מה עם סימונים מיוחדים (זה יוצא 17 ימים)
@הישבשר-המלומד איך הגעת לזה?
כמה סמלים חישבת סך הכל אפשריים? -
@הישבשר-המלומד איך הגעת לזה?
כמה סמלים חישבת סך הכל אפשריים? -
@הישבשר-המלומד אהה
חישבת כל סוגי הסמלים אותיות גדולות וקטנות ומספרים
זה לא בדיוק מה שהבנתי ממה שכתבת למעלה
בכל אופן בדיוק בשביל זה אתה משמיט פרטים מסויימים - לדוגמה בדרך כלל יש אותיות שלא בוחרים כמו Q וגם לא צריך את כל התווים המיוחדים (מי שם ; או } בסיסמה?) -
@הישבשר-המלומד אהה
חישבת כל סוגי הסמלים אותיות גדולות וקטנות ומספרים
זה לא בדיוק מה שהבנתי ממה שכתבת למעלה
בכל אופן בדיוק בשביל זה אתה משמיט פרטים מסויימים - לדוגמה בדרך כלל יש אותיות שלא בוחרים כמו Q וגם לא צריך את כל התווים המיוחדים (מי שם ; או } בסיסמה?)@מתכנת-חובב OK אה"נ