להורדה | "זיהוי בקליק" אפליקציה לפריצת קובצי זיפ נעולים עם סיסמת מספרים
-
חייב לשתף אתכם במשהו שפתר לי כאב ראש רציני...
קרה לכם פעם שהורדתם כלי או קובץ ZIP מאיזה אתר, ופתאום גיליתם שהוא נעול בסיסמה? בדרך כלל הסיסמה רשומה באיזה פינה באתר ששכחתם ממנה, או שהיא פשוט קוד שלא צירפו להורדה.
במקום להתחיל לנחש או לחרוש את האינטרנט, בניתי אפליקציה קטנה ופשוטה לאנדרואיד שקראתי לה "זיהוי בקליק".
מה היא עושה בתכלס?
היא פשוט יודעת לרוץ על הקובץ ולבדוק את כל הקודים האפשריים (מספרים) עד שהיא מוצאת את הסיסמה הנכונה. היא עושה את זה בערך בקצב של 5,000 סיסמאות בשנייה, ככה שקודים סטנדרטיים של כמה ספרות נפתחים תוך רגעים.
להורדה זיהוי בקליק V1.apk לחסומים זיהוי בקליק V1.zip
אשמח לשמוע הצעות לשיפור וכו'
פשוט תנסו תיצרו קובץ זיפ עם קוד ותראו... או שתורידו מוכן עם קוד כאן כנפי השכינה שי וינר.zipכתב בלהורדה | "זיהוי בקליק" אפליקציה לפריצת קובצי זיפ נעולים!:
פשוט תנסו תיצרו קובץ זיפ עם קוד ותראו...
-
חייב לשתף אתכם במשהו שפתר לי כאב ראש רציני...
קרה לכם פעם שהורדתם כלי או קובץ ZIP מאיזה אתר, ופתאום גיליתם שהוא נעול בסיסמה? בדרך כלל הסיסמה רשומה באיזה פינה באתר ששכחתם ממנה, או שהיא פשוט קוד שלא צירפו להורדה.
במקום להתחיל לנחש או לחרוש את האינטרנט, בניתי אפליקציה קטנה ופשוטה לאנדרואיד שקראתי לה "זיהוי בקליק".
מה היא עושה בתכלס?
היא פשוט יודעת לרוץ על הקובץ ולבדוק את כל הקודים האפשריים (מספרים) עד שהיא מוצאת את הסיסמה הנכונה. היא עושה את זה בערך בקצב של 5,000 סיסמאות בשנייה, ככה שקודים סטנדרטיים של כמה ספרות נפתחים תוך רגעים.
להורדה זיהוי בקליק V1.apk לחסומים זיהוי בקליק V1.zip
אשמח לשמוע הצעות לשיפור וכו'
פשוט תנסו תיצרו קובץ זיפ עם קוד ותראו... או שתורידו מוכן עם קוד כאן כנפי השכינה שי וינר.zip@הישבשר-המלומד כשאני מנסה להוריד את התוכנה זה כותב לי אתר מסוכן
-
@הישבשר-המלומד כשאני מנסה להוריד את התוכנה זה כותב לי אתר מסוכן
@רוטב-שום משהו יכול להוריד מהפוסט הראשי ולעולת לזיפ אני ישמח
-
@הישבשר-המלומד כשאני מנסה להוריד את התוכנה זה כותב לי אתר מסוכן
@רוטב-שום שניה אני מעלה לך הגב אתה יכול להוריד זה אל מסוכן
-
@רוטב-שום תעשה הורד בכל זאת תעשה הצג עוד פרטים
-
@רוטב-שום יופי למעטה אמור להיות לך הורד בכל זאת אבל בכל מקרה הוספתי בפוסט הראשון הורדה של זיפ עם האפליקציה תוכל להוריד לחסומים
-
@רוטב-שום יופי למעטה אמור להיות לך הורד בכל זאת אבל בכל מקרה הוספתי בפוסט הראשון הורדה של זיפ עם האפליקציה תוכל להוריד לחסומים
@הישבשר-המלומד אין אופציה להורדה
אבל הורדתי את הזיפ -
@הישבשר-המלומד אין אופציה להורדה
אבל הורדתי את הזיפ@רוטב-שום יופפי חלץ תתקין ותויד זיפ נעול ותגיד לי אם הוא פתח..
-
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כשאלה
-
תעשו בדיקה על סיסמה קשה עם אותיות באנגלית/מספרים/תווים מיוחדים
ולא סיסמה - 1234@שניאור-שמח זה לבנתים רק מספרים מספר של 9 ספרות הוא הצליח תוך 4 וחצי דקות זה חמוד אני בהמשך יעובד גם על השאר...
-
@רוטב-שום אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה פשוט במחשב תבחר קובץ ותלחץ בעכבר ימיני ואז תבחר הוספ לערכיון ואז תבחר קובץ זיפ ותגדיר סיסמה כרצוך
-
@א.מ.ד. יכול להיות...(לא בדקתי)
(למרות שעכשיו אני בודק גימני טוען שאין וגם אם יש זה יכול להיחשד כווירוס וכו')