בקשת מידע | איך להיכנס למייל באנדרואיד?
-
יש לי אנדרואיד נט פרי ואני מצליח להיכנס לחשבון אבל למייל הוא דורש קוד אימות ואין לי sms מה אני עושה?
איך אני עוקף את זה?או שמישהו מוכן לקבל בשבילי sms?
@מטען-נייד https://mitmachim.top/post/1086635
יש שמה כמה אופציות -
@מטען-נייד https://mitmachim.top/post/1086635
יש שמה כמה אופציות@טופ-שבמתמחים אין שם משהו באמת רלוונטי.
אני לא הולך לשלם כסף,
השאלה היא אם יש פיתרון או שמישהו יכול לקבל בשבילי SMS? -
@טופ-שבמתמחים אין שם משהו באמת רלוונטי.
אני לא הולך לשלם כסף,
השאלה היא אם יש פיתרון או שמישהו יכול לקבל בשבילי SMS?@מטען-נייד איזה טלפון יש לך?
כי לי יש נוקיה 225 תומך כשר עם סים של וועדת הרבנים והצלחתי לקבל קוד אימות מגוגל -
@מטען-נייד איזה טלפון יש לך?
כי לי יש נוקיה 225 תומך כשר עם סים של וועדת הרבנים והצלחתי לקבל קוד אימות מגוגל@טופ-שבמתמחים יש לי כשר!
אני מנסה להיכנס בM36+! -
@טופ-שבמתמחים יש לי כשר!
אני מנסה להיכנס בM36+!@מטען-נייד ודרך אגב הם לא נותנים לך לסרוק QR?
-
@מטען-נייד ודרך אגב הם לא נותנים לך לסרוק QR?
@טופ-שבמתמחים לא יש רק אפשרות אחת,
(קוד אימות) -
@טופ-שבמתמחים לא יש רק אפשרות אחת,
(קוד אימות)@מטען-נייד מוזר כי אני מנסה לפתוח מייל נוסף אבל הוא נותן לי רק לסרוק ברקוד והסתבכתי עם זה
-
@מטען-נייד מוזר כי אני מנסה לפתוח מייל נוסף אבל הוא נותן לי רק לסרוק ברקוד והסתבכתי עם זה
@טופ-שבמתמחים אני לא מנסה לפתוח מייל.
אני מנסה להיכנס לאתר מייל!
ואז הוא מבקש קוד אימות! -
@טופ-שבמתמחים אני לא מנסה לפתוח מייל.
אני מנסה להיכנס לאתר מייל!
ואז הוא מבקש קוד אימות!@מטען-נייד אבל לפני חודש בערך פתחתי מייל והוא רק נתן לי לשלוח קוד אימות רק להכניס מספר
-
@מטען-נייד אבל לפני חודש בערך פתחתי מייל והוא רק נתן לי לשלוח קוד אימות רק להכניס מספר
@טופ-שבמתמחים נכון זה מה שהוא נותן לי קוד אימות להכניס מיספר בשביל להיכנס למייל!
-
@טופ-שבמתמחים נכון זה מה שהוא נותן לי קוד אימות להכניס מיספר בשביל להיכנס למייל!
@מטען-נייד לא הבנת אותי
עכשיו אני מנסה לפתוח עוד מייל והוא נותן לי רק לסרוק את הקוד -
@מטען-נייד לא הבנת אותי
עכשיו אני מנסה לפתוח עוד מייל והוא נותן לי רק לסרוק את הקוד@טופ-שבמתמחים פסדר מה זה קשור לכאן?
אני מנסה להיכנס למייל לא לפתוח!