להורדה | "קום כבר" - השעון המעורר הכי אכזרי שתכירו (לא לבעלי לב חלש!) תתכוננו לקום מחר! (כולל כלי עזר להרשאות!)
-
שלום לכולם!
נמאס לכם לכבות את השעון מתוך שינה ולקום בצהריים? הכירו את "קום כבר". זו לא אפליקציה שמבקשת יפה - זו מערכת שנועלת אתכם מחוץ למכשיר עד שתקומו באמת.מה קורה כשהאזעקה פועלת?
המכשיר נכנס למצב "כלא" (LockTask). אין כפתור בית, אין וילון התראות, ואי אפשר לצאת. המשימות:ניעורים: לנער את הטלפון (עד 100 פעמים ברמה הקשה).
הקלדה: לכתוב במדויק "אני ער לגמרי".
פלס: להחזיק את המכשיר ישר באוויר ללא תנועה.
משפטי משגיחים: פאנצ'ים שקופצים מיד ("מקקים נשארים במיטה, בחורים רציניים קמים לתפילה!").
️ רמות ההפעלה של האפליקציה:
א. מצב רגיל (Standard):
למי שרק רוצה את המשימות והמשפטים בלי נעילה הרמטית. ניתן לצאת מהאזעקה על ידי לחיצה על כפתור הבית או כיבוי המכשיר.ב. מצב ניהול מלא (Device Owner):
המצב שבו המכשיר ננעל בתוך האפליקציה ואי אפשר לצאת ממנה עד סיום המשימות. יש 3 דרכים להפעיל את המצב הזה:באמצעות המחשב (ADB): הדרך הכי יציבה ובטוחה. מחברים למחשב ומריצים פקודה (פירוט בסוף).
באמצעות ה-Helper (דורש Root): מצורפת כאן אפליקציה קטנה בשם Helper.apk. היא מזריק את הניהול לשעון מבחוץ. זו הדרך המקצועית לבעלי רוט כדי לא להשאיר הרשאות פתוחות באפליקציה הראשית.
באמצעות האפליקציה הראשית (דורש Root): קיים כפתור פנימי, אך הוא פחות מומלץ כי הוא עלול להיחסם על ידי מגיסק במכשירים מסוימים.
ג. מצב רוט מלא (Aggressive Root):
הרמה הכי אגרסיבית. בנוסף לנעילת המסך, פועל "שד" (Daemon) ברקע שחוסם פיזית את תפריט הכיבוי של המכשיר. אי אפשר לעשות ריסטארט כדי לברוח מהאזעקה. דורש שימוש ב-Helper ואישור רוט מלא.
️ אזהרה: ברמות הקושי הגבוהות, הטלפון הופך ללבנה עד שתסיימו את המשימות. אל תנסו אם אתם לא מוכנים לקום!לסיכום - חשוב מאוד:
מי שאין לו רוט במכשיר - הדרך היחידה והטובה ביותר שלו להשיג נעילה הרמטית היא להשתמש במחשב (שיטה ב-1) ולהריץ את הפקודה:
adb shell dpm set-device-owner com.example.shmuelkum/.MyDeviceAdminReceiverמצורפים קבצי ה-APK:
https://mitmachim.top/post/1158261
שיהיה שטייגען והתעוררות קלה!
️לפני שאתם מפעילים וודאו שיש למכשיר חיישן תנועה שתוכלו לכבות את ההתראה.
בלאו הכי בהפעלה הראשונה אל תתנו הרשאות כדי לראות קודם שאתם עוברים את ההתראה.
בהצלחה.@ר-יעקב-עייפים עכשיו הקישור מביא לכאן

-
שלום לכולם!
נמאס לכם לכבות את השעון מתוך שינה ולקום בצהריים? הכירו את "קום כבר". זו לא אפליקציה שמבקשת יפה - זו מערכת שנועלת אתכם מחוץ למכשיר עד שתקומו באמת.מה קורה כשהאזעקה פועלת?
המכשיר נכנס למצב "כלא" (LockTask). אין כפתור בית, אין וילון התראות, ואי אפשר לצאת. המשימות:ניעורים: לנער את הטלפון (עד 100 פעמים ברמה הקשה).
משפטי משגיחים: פאנצ'ים שקופצים מיד ("מקקים נשארים במיטה, בחורים רציניים קמים לתפילה!").
א. מצב רגיל (Standard):
למי שרק רוצה את המשימות והמשפטים בלי נעילה הרמטית. ניתן לצאת מהאזעקה על ידי לחיצה על כפתור הבית או כיבוי המכשיר.ב. מצב ניהול מלא (Device Owner):
המצב שבו המכשיר ננעל בתוך האפליקציה ואי אפשר לצאת ממנה עד סיום המשימות. יש 3 דרכים להפעיל את המצב הזה:באמצעות המחשב (ADB): הדרך הכי יציבה ובטוחה. מחברים למחשב ומריצים פקודה (פירוט בסוף).
באמצעות ה-Helper (דורש Root): מצורפת כאן אפליקציה קטנה בשם Helper.apk. היא מזריק את הניהול לשעון מבחוץ. זו הדרך המקצועית לבעלי רוט כדי לא להשאיר הרשאות פתוחות באפליקציה הראשית.
באמצעות האפליקציה הראשית (דורש Root): קיים כפתור פנימי, אך הוא פחות מומלץ כי הוא עלול להיחסם על ידי מגיסק במכשירים מסוימים.
הרמה הכי אגרסיבית. בנוסף לנעילת המסך, פועל "שד" (Daemon) ברקע שחוסם פיזית את תפריט הכיבוי של המכשיר. אי אפשר לעשות ריסטארט כדי לברוח מהאזעקה. דורש שימוש ב-Helper ואישור רוט מלא.
️ אזהרה: ברמות הקושי הגבוהות, הטלפון הופך ללבנה עד שתסיימו את המשימות. אל תנסו אם אתם לא מוכנים לקום!לסיכום - חשוב מאוד:
מי שאין לו רוט במכשיר - הדרך היחידה והטובה ביותר שלו להשיג נעילה הרמטית היא להשתמש במחשב (שיטה ב-1) ולהריץ את הפקודה:
adb shell dpm set-device-owner com.example.shmuelkum/.MyDeviceAdminReceiverמצורפים קבצי ה-APK:
בהצלחה.@ר-יעקב-עייפים תפרט בבקשה
מומלץ תמונות -
שלום לכולם!
א. מצב רגיל (Standard):
בהצלחה.פוסט זה נמחק! -
@ר-יעקב-עייפים תפרט בבקשה
מומלץ תמונות@חכם-בלילה-1 כתב בלהורדה | שעון מעורר מציק!!:
תפרט בבקשה
אני בהמשך יעלה תמונות כרגע אני עוד עורך.
הקונספט הוא שצריך לנער את המכשיר ולהקליד משפד ושוב לנער... תלוי ברמת הקושי שבחרת. -
@ר-יעקב-עייפים עכשיו הקישור מביא לכאן

-
פוסט זה נמחק!
-
מה הייתם רוצים שיהיה בשעון מעורר.
ואיך לדעתכם שייך שלא יוכלו להמשיך לישון?
-
@ר-יעקב-עייפים אני הייתי שמח שיהיה קולות של משגיחים צורחים קום!

או לחצן קבל משפט חיזוק שיעזור לך לקום. ושיהיה כתוב שם אם לא תקום לא תתפלל במניין והרי כתוב וכו' וכו' -
-
@ר-יעקב-עייפים אני הייתי שמח שיהיה קולות של משגיחים צורחים קום!

או לחצן קבל משפט חיזוק שיעזור לך לקום. ושיהיה כתוב שם אם לא תקום לא תתפלל במניין והרי כתוב וכו' וכו'פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@שמואל-הסיני כתב בלהורדה | שעון מעורר מציק!! תתכוננו לקום מחר:
או לחצן קבל משפט חיזוק שיעזור לך לקום. ושיהיה כתוב שם אם לא תקום לא תתפלל במניין והרי כתוב וכו' וכו'
אין לי מאגר משפטים אולי בינה...
@טופ-שבמתמחים כתב בלהורדה | שעון מעורר מציק!!:
שישפריץ מים
גם אני בעד.
כנ"ל.
איך נכנסים לפאסט בוט על ידי כפתורים בנגנים הסיניים? -
@רוטב-שום כן.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
גירסה אחרונה
נותן הרשאות .rar
השעון המולך!.rar
בהצלחה!
עודכן הפוסט הראשי.
אשמח למשוב. -
א. לא הייתי ממליץ להתקין במכשירי שיאומי
שאין להם חיישן תנועה פשוט יתקע להם הפלאפון
ב. משום מה בשעה המוגדרת האפליקציה נסגרת
(הייתי צריך לפתוח אותה כדי שתפעל)
ג. זה לא מצלצל בשעה המוגדרת@רוטב-שום כתב בלהורדה | "קום כבר" - השעון המעורר הכי אכזרי שתכירו (לא לבעלי לב חלש!) תתכוננו לקום מחר! (כולל כלי עזר להרשאות!):
א. לא הייתי ממליץ להתקין במכשירי שיאומי
שאין להם חיישן תנועה פשוט יתקע להם הפלאפוןצודק.
@רוטב-שום כתב בלהורדה | "קום כבר" - השעון המעורר הכי אכזרי שתכירו (לא לבעלי לב חלש!) תתכוננו לקום מחר! (כולל כלי עזר להרשאות!):
ב. משום מה בשעה המוגדרת האפליקציה נסגרת
(הייתי צריך לפתוח אותה כדי שתפעל)לא נדלק צליל בכלל?
באיזה שעון השתמשת? הטיימר השבועי או היומי?