בקשת מידע | נעילת קבצים מפני הורדה והקלטת מסך
-
אני מחפש תוכנה לנעילת קבצים מפני הקלטת מסך
כלומר אני רוצה לשלוח קובץ וידאו לאנשים ואני צריך שהם לא יוכלו להוריד אותו ולא לעשות הקלטת מסךאני מוכן לשלם אבל אני רוצה שהשליחה של הקישורים תעשה על ידי (בקיצור תשלום חד פעמי ולא על כל קישור שישלח)
-
כלומר אני רוצה לשלוח קובץ וידאו לאנשים ואני צריך שהם לא יוכלו להוריד אותו ולא לעשות הקלטת מסךאני מוכן לשלם אבל אני רוצה שהשליחה של הקישורים תעשה על ידי (בקיצור תשלום חד פעמי ולא על כל קישור שישלח)
-
@יוחנן-יוחננוביץ
לא קיים בגלובוס, וגם אם מישהו ימציא לך כזה , תמיד יהיה אפשר לעקוף, לא חסר דרכים@ייייי
קיים ועוד איך יש לי משהו שעושה לי את זה ואם אתה מנסה לעשות הקלטת מסך המסך נהיה שחור
הבעיה שהוא לוקח סכום ראשוני על התוכנה ועוד סכום על כל קישור וחוץ מזה שרק הוא יכול לשלוח את הקישורים -
@ייייי
קיים ועוד איך יש לי משהו שעושה לי את זה ואם אתה מנסה לעשות הקלטת מסך המסך נהיה שחור
הבעיה שהוא לוקח סכום ראשוני על התוכנה ועוד סכום על כל קישור וחוץ מזה שרק הוא יכול לשלוח את הקישורים@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבקשת מידע | נעילת קבצים מפני הורדה והקלטת מסך:
קיים ועוד איך
@ייייי כתב בבקשת מידע | נעילת קבצים מפני הורדה והקלטת מסך:
וגם אם מישהו ימציא לך כזה , תמיד יהיה אפשר לעקוף, לא חסר דרכים
נו יאלה!! בואו וננסה
(האמת אולי לא שווה תשלום) -
@ייייי
הבעיה שהוא לוקח סכום ראשוני על התוכנה ועוד סכום על כל קישור וחוץ מזה שרק הוא יכול לשלוח את הקישורים -
@ייייי
הבעיה שהוא לוקח סכום ראשוני על התוכנה ועוד סכום על כל קישור וחוץ מזה שרק הוא יכול לשלוח את הקישורים@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבקשת מידע | נעילת קבצים מפני הורדה והקלטת מסך:
נשמע מוזר.
האם הוא חוסם גם תוספים חיצוניים להסרטת מסך - לא רק כלי החיתוך?
לדוגמא = בנדיקטום, סנפיטול? -
@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבקשת מידע | נעילת קבצים מפני הורדה והקלטת מסך:
נשמע מוזר.
האם הוא חוסם גם תוספים חיצוניים להסרטת מסך - לא רק כלי החיתוך?
לדוגמא = בנדיקטום, סנפיטול?@יאיר-דניאל הנתונים של הווידאו זורמים מוצפנים ולא גלויים לתהליך שעוקב אחרי הזרימה למסך. לכן הוידאו יהיה שקוף לתוכנת צילום כלשהי
-
@יוחנן-יוחננוביץ אני ראיתי מישהו שעשהה עם AI תוכנה קטנה שנועלת ומפעילה מסך שחור על המחשב שנפתח רק בקוד ואם מישו מנסה להעתיק את הקובץ היא נמחקת מהמחשב
-
תמיד יש איך לעקוף אני מכיר אתר שמשלמת המון בשביל שלא יכלו להקליט את המסך מתוך האתר ואכן רוב התוכנות לא מצליחות אבל בסוף חברים שלי מצאו תוכנה (דווקא חינמית) שמצליח לעקוף ואם אתר שמשלמת לחברה שמתמחה שלא יכלו ולא הצליחה אז לכאורה זה אבוד ותמיד יצליחו לעקוף...
-
@יוחנן-יוחננוביץ בא נניח שיש לי 400 תוכנות שעושות את זה!
אתה יודע איך עולה לרשת סרט קולנוע יום אחרי שהוא הוקרן?
פשוט מאוד!
יושב מישהו במרכז האולם עם חצובה ומלצמה, ומסריט את זה!
ומה תעשה אז?
אתה צריך חוץ מתוכנה, להעמיד מכונת יריה אוטומטית ליד המחשב...