בירור | אפשר להכניס את הפורום לתוך קיידרואיד?
-
????
הנושא נערך...
-
@מישהו12 לא 9 אבל היסתדרתי בסוף עשיתי דרך המחשב אבל אם אתה כבר פה יש לי בעיה חדשה אני רוצה שמיתמחים טופ יעבוד לי בקיידרואיד יש אפשרות אולי לשנות את השם הפנימי של החבילה? או אתה יודע?
מקודם רשמתי 13 טעות שלי
-
@מישהו12 לא 9 אבל היסתדרתי בסוף עשיתי דרך המחשב אבל אם אתה כבר פה יש לי בעיה חדשה אני רוצה שמיתמחים טופ יעבוד לי בקיידרואיד יש אפשרות אולי לשנות את השם הפנימי של החבילה? או אתה יודע?
מקודם רשמתי 13 טעות שלי
מתייג:
@לא-מתייאש -
מקודם רשמתי 13 טעות שלי
-
@חייא-שיאומי אתה לא מצפה שאדריך איך לעקוף את קיידרואיד.
@מישהו12 אם אתה יודע אני אשמח שתגיד לי אני התקנתי לעצמי את קיידרואיד ואני רוצה להכניס פורום ....
אם זה יגלה לי על שאר האפליקציות ויכול לצאת מזה פירצה: אני מאד אשמח שתשנה לי ... -
@מישהו12 אם אתה יודע אני אשמח שתגיד לי אני התקנתי לעצמי את קיידרואיד ואני רוצה להכניס פורום ....
אם זה יגלה לי על שאר האפליקציות ויכול לצאת מזה פירצה: אני מאד אשמח שתשנה לי ...@חייא-שיאומי פשוט תפנה לקיידרואיד עצמו אולי...
-
אם זה יגלה לי על שאר האפליקציות ויכול לצאת מזה פירצה: אני מאד אשמח שתשנה לי ...@חייא-שיאומי כתב בבירור | אפשר להכניס את הפורום לתוך קיידרואיד?:
בקצרה, לא משנה מה...
זו פריצת סינונים והיא אסורה על פי חוקי הפורום. -
אם זה יגלה לי על שאר האפליקציות ויכול לצאת מזה פירצה: אני מאד אשמח שתשנה לי ...@חייא-שיאומי נשמה, זה לא אפשרי וגם אם כן אף אחד לא היה עוזר לך כי זה פריצת סינונים.
וכאן נגמר הנושא. -
@חייא-שיאומי פשוט תפנה לקיידרואיד עצמו אולי...
@הישבשר-המלומד תייגתי:

-
@חייא-שיאומי נשמה, זה לא אפשרי וגם אם כן אף אחד לא היה עוזר לך כי זה פריצת סינונים.
וכאן נגמר הנושא.@עם-ישראל-חיי כן הבנתי שלא יעזרו לי באסה טוב אולי אעבוד על זה לעצמי...
-
די עם הפריצת סינונים איפה אתה רואה פה פריצת סינונים הוא קורה לקידרואיד שיעזור לו מה פריצת סינונים הוא לא ביקש מאפ אחד שיעקופ לו את הקיידוראד היחד שממילא יכול להכניס את הפורום זה קיידרואיד עצמו עם קוד מקור
-
די עם הפריצת סינונים איפה אתה רואה פה פריצת סינונים הוא קורה לקידרואיד שיעזור לו מה פריצת סינונים הוא לא ביקש מאפ אחד שיעקופ לו את הקיידוראד היחד שממילא יכול להכניס את הפורום זה קיידרואיד עצמו עם קוד מקור
פוסט זה נמחק! -
@הישבשר-המלומד אין לי לא כח ולא זמן להתווכח על זה.
תקרא@חייא-שיאומי כתב בבירור | אפשר להכניס את הפורום לתוך קיידרואיד?:
אני רוצה שמיתמחים טופ יעבוד לי בקיידרואיד יש אפשרות אולי לשנות את השם הפנימי של החבילה? או אתה יודע?
ורק דיברתי...
@חייא-שיאומי כתב בבירור | אפשר להכניס את הפורום לתוך קיידרואיד?:
לא ניראה לי אולי אפשר עם טריק...
Spoiler
אולי השם הפנימי של החבילה זה מה שמתיר גלישה ואת זה צריך לשנות.... מי יודע...
-
פוסט זה נמחק!
@חייא-שיאומי לא זה לא עובד ככה ככול הידעו לי אבל בכל מקרה זה באמת פריצת סינונים פשוט נחכה פה לקידרואיד שאולי יבוא...