בקשת מידע | כמה מיילים ניתן לשלוח ביום בלי להיות מזוהה כספאמר
-
אני צריך לשלוח ביימם הקרובים כמה מאות מיילים ללקוחות שלי
מדובר על 250-400 מייליםהחשש שלי הוא שהמייל שלי יזוהה כספאם וזה נזק רציני...
אשמח למידע כמה ניתן לשלוח ביום בלי סיכון.
והאם במקרה שאני שולח משני חשבונות אבל תחת אותו זיהוי שולח אם זה מהווה סיכון או לא...תודה רבה!
-
אני צריך לשלוח ביימם הקרובים כמה מאות מיילים ללקוחות שלי
מדובר על 250-400 מייליםהחשש שלי הוא שהמייל שלי יזוהה כספאם וזה נזק רציני...
אשמח למידע כמה ניתן לשלוח ביום בלי סיכון.
והאם במקרה שאני שולח משני חשבונות אבל תחת אותו זיהוי שולח אם זה מהווה סיכון או לא...תודה רבה!
-
@DANIEL-4
אני לא בטוח שזה בנוי רק על מספר מיילים זה בנוי על עוד פרמטרים.
מנסיון היה מייל ששלחת יום אחד כמה עשרות והוגדר כספאם והיה מייל ששלחתי כמה מאות ביום והכל היה חלק
האמת שלא ממש ברור לי מה ההבדל אבל אני חושב שזה משתנה לפי תוכן המייל וכו' -
@daniel-4 יכול לעזור לך - הועתק מגימיני :
להלן פירוט והמלצות מקצועיות להתנהלות נכונה:
מגבלות יומיות והדרגתיות
רוב ספקי המייל (כמו Gmail או Outlook) מאפשרים שליחה של עד 500-2,000 מיילים ביום בחשבונות רגילים/עסקיים, אבל (וזה אבל גדול) – אם תשלח את כולם בבת אחת, המערכת תזהה זאת כחריגה.קצב השליחה: מומלץ לא לשלוח יותר מ-30 עד 50 מיילים בשעה.
חימום החשבון: אם החשבון חדש או שלא שלחת ממנו כמויות כאלו בעבר, אל תשלח 400 ביום הראשון. התחל ב-50, למחרת 100, וכן הלאה.
שליחה משני חשבונות תחת אותו זיהוי
שאלת לגבי שימוש בשני חשבונות עם אותו שם שולח – זהו צעד שיכול לעזור בחלוקת העומס, אך יש בו סיכון מסוים:כתובת ה-IP: אם שני החשבונות שולחים מאותו מחשב/חיבור אינטרנט, ספקי השירות רואים שמקור ההפצה הוא זהה.
זיהוי התוכן: אם התוכן במיילים זהה לחלוטין (Copy-Paste), המערכות החכמות יזהו שמדובר בקמפיין אחד שמנסה לעקוף מגבלות.
המלצה: עדיף להשתמש בחשבון אחד בצורה מושכלת או להשתמש בשירות הפצה ייעודי.
טיפים למניעת זיהוי כספאם
כדי לוודא שהמיילים יגיעו ליעדם, הקפד על הכללים הבאים:פרסונליזציה: אל תשלח מייל זהה לכולם. השתמש בשם הלקוח בגוף המייל. שינויים קטנים בטקסט בין מייל למייל מפחיתים את הסיכוי לזיהוי כספאם.
הימנעות ממילים "מסוכנות": מילים כמו "חינם", "מבצע דחוף", "הזדמנות חד פעמית" או סימני קריאה מרובים בכותרת מעלים את הדירוג השלילי של המייל.
קישורים ותמונות: אל תעמיס בקישורים חיצוניים או בתמונות כבדות. יחס טקסט-תמונה גבוה מדי נחשב חשוד.
שימוש במערכות דיוור: עבור כמות של 400 מיילים, מומלץ לשקול שימוש במערכות ייעודיות (כמו Mailchimp, Smoove וכדומה). מערכות אלו דואגות לאימות השולח (SPF/DKIM) ומספקות הגנה על המוניטין של הדומיין שלך.
לסיכום: 400 מיילים זו כמות שניתן לשלוח באופן ידני מחשבון רגיל, בתנאי שמחלקים אותם לאורך כל היום ולא שולחים את כולם בדקה אחת.
-
@daniel-4 יכול לעזור לך - הועתק מגימיני :
להלן פירוט והמלצות מקצועיות להתנהלות נכונה:
מגבלות יומיות והדרגתיות
רוב ספקי המייל (כמו Gmail או Outlook) מאפשרים שליחה של עד 500-2,000 מיילים ביום בחשבונות רגילים/עסקיים, אבל (וזה אבל גדול) – אם תשלח את כולם בבת אחת, המערכת תזהה זאת כחריגה.קצב השליחה: מומלץ לא לשלוח יותר מ-30 עד 50 מיילים בשעה.
חימום החשבון: אם החשבון חדש או שלא שלחת ממנו כמויות כאלו בעבר, אל תשלח 400 ביום הראשון. התחל ב-50, למחרת 100, וכן הלאה.
שליחה משני חשבונות תחת אותו זיהוי
שאלת לגבי שימוש בשני חשבונות עם אותו שם שולח – זהו צעד שיכול לעזור בחלוקת העומס, אך יש בו סיכון מסוים:כתובת ה-IP: אם שני החשבונות שולחים מאותו מחשב/חיבור אינטרנט, ספקי השירות רואים שמקור ההפצה הוא זהה.
זיהוי התוכן: אם התוכן במיילים זהה לחלוטין (Copy-Paste), המערכות החכמות יזהו שמדובר בקמפיין אחד שמנסה לעקוף מגבלות.
המלצה: עדיף להשתמש בחשבון אחד בצורה מושכלת או להשתמש בשירות הפצה ייעודי.
טיפים למניעת זיהוי כספאם
כדי לוודא שהמיילים יגיעו ליעדם, הקפד על הכללים הבאים:פרסונליזציה: אל תשלח מייל זהה לכולם. השתמש בשם הלקוח בגוף המייל. שינויים קטנים בטקסט בין מייל למייל מפחיתים את הסיכוי לזיהוי כספאם.
הימנעות ממילים "מסוכנות": מילים כמו "חינם", "מבצע דחוף", "הזדמנות חד פעמית" או סימני קריאה מרובים בכותרת מעלים את הדירוג השלילי של המייל.
קישורים ותמונות: אל תעמיס בקישורים חיצוניים או בתמונות כבדות. יחס טקסט-תמונה גבוה מדי נחשב חשוד.
שימוש במערכות דיוור: עבור כמות של 400 מיילים, מומלץ לשקול שימוש במערכות ייעודיות (כמו Mailchimp, Smoove וכדומה). מערכות אלו דואגות לאימות השולח (SPF/DKIM) ומספקות הגנה על המוניטין של הדומיין שלך.
לסיכום: 400 מיילים זו כמות שניתן לשלוח באופן ידני מחשבון רגיל, בתנאי שמחלקים אותם לאורך כל היום ולא שולחים את כולם בדקה אחת.
@יאיר-י.
מצטט מחוקי הפורום..מטרת הפורום היא לתת תשובה מדויקת ומקצועית לשואל על-פי המידע והניסיון האישי של המשתמשים העונים, ולכן אין להגיב לשואל במענה ממנוע בינה מלאכותית כמו "צ'אט GPT" וכד', השואל יכול לעשות זאת בעצמו ולא לשם כך הוא פתח את הנושא, כמו כן אין להעלות פוסטים משלכם שנוסחו ע"י בינה מלאכותית, זה מספים ומוריד את הרמה, בפרט אם זה עם המון מלל או אימוג'ים.