הסבר | איך לעשות שיוך מספרים למערכת בצורה פשוטה
-
לא יודע אם זה שווה נושא, אבל אחרי שכמה שאלו אותי (ולא רק אותי) איך לעשות את זה - פתחתי את הנושא הזה.
לאחרונה נתקלתי בהרבה מערכות שעשו תפריט לשיוך מספרים למערכת, כששלוחה 1 מפנה לפתיחת מערכת IVR חדשה ושלוחה 2 משייכת את המספר למערכת. אין לי מושג איך הם עשו את זה, אבל חשבתי על רעיון איך לעשות משהו דומה בצורה פשוטה יחסית:
פותחים שלוחת תפריט, ובתוכה פותחים את שלוחה 1 ומגדירים אותה כניתוב לפתיחת מערכת IVR חדשה:
type=routing_yemot routing_yemot_number=0733509000פותחים (בתוך שלוחת התפריט) את שלוחה 2 ומגדירים אותה כשלוחת העתקת מודלים של טלטופ:
type=api api_link=https://teletop.biz/agdarot/copy.php api_add_0=password=סיסמת הניהול של המערכת הנוכחית api_add_1=key_t=השלוחה להעתקהעכשיו רק נשאר להגדיר את השלוחה להעתקה. נניח שזה יהיה בשלוחת התפריט של השיוך (5) ואז שלוחה 9. ההגדרות הם:
type=routing_yemot routing_yemot_number=מספר המערכת שלכם
שימו
️: בשיטה הזאת המאזין יכול לבחור לאיזה שלוחה להעתיק את שלוחת הניתוב למערכת שלכם, ככה שלא חייב שהוא ישים את זה בשלוחה הראשית...בהצלחה!
-
אפשר גם לשלוחות ולא רק
ext -
אפשר גם לשלוחות ולא רק
ext -
@מייבין-במקצת
אפשר יותר פרטים איך זה בנוי?
יש לי קו שאין שם פרסומות ואני רוצה לפתוח קוי ווצאפ פון שמשויכים לקו שלי וככה לא יהיה לי פרסומות
איך אפשר לעשות את זה? זה יכול להיות יעיל הפיתרון שלך?