בקשת מידע | מידע על גוגל וורקספייס
-
אני מסופק האם לעשות מנוי של גוגל וורקספייס
להלן הנקודות שמספקות אותי - אשמח למידע מצידכם (מנסיון) מה יש ומה אין...א. אופציה שיהיה מייל ייחודי לכל יוזר, אבל עם אופציה שיהיו מיילים שישלחו לכל היוזרים.
שיוכלו לראות האם מישהו אחר פתח ושתהיה חתימה ייחודית שיראו מי מטפל בזה + תגית שמזכירה לא תגיב למייל שבטיפול של מזכירה אחרת.ב. האם יש מגבלת מיילים/מוניטין לוורקספייס.
ג. האם יש מגבלת 'כינויים', והאם ניתן לתת הרשאות לשליחה/קבלה (STMP) למייל אחר או שרק למיילים שמחוברים לחשבון.
ד. אם יש עוד מעלות/חסרונות וכו' אשמח למידע וכו'
ה. איך משלמים הכי זול...
בסוף אני לא זקוק לאיחסון וכה"ג אלא בעיקר לפונקציות במייל/שיטס.תודה רבה!
-
אפשר להשתמש בתיבות דואר משותפות או בקבוצות גוגל, אבל נשמע שצריך פתרון יותר מזה
לנדרים פלוס יש משהו, לא ניסיתי https://mail.matara.pro/@צדיק-תמים הם לוקחים כמו וורקספייס...
לכן אני רוצה לברר מה ההבדלים..
ייש"כ בכ"א
ואני שמח לראות שהם פירסמו את זה כי ראיתי את זה רק אצלם ולא נתקלתי בפרסומים -
להלן הנקודות שמספקות אותי - אשמח למידע מצידכם (מנסיון) מה יש ומה אין...א. אופציה שיהיה מייל ייחודי לכל יוזר, אבל עם אופציה שיהיו מיילים שישלחו לכל היוזרים.
שיוכלו לראות האם מישהו אחר פתח ושתהיה חתימה ייחודית שיראו מי מטפל בזה + תגית שמזכירה לא תגיב למייל שבטיפול של מזכירה אחרת.ב. האם יש מגבלת מיילים/מוניטין לוורקספייס.
ג. האם יש מגבלת 'כינויים', והאם ניתן לתת הרשאות לשליחה/קבלה (STMP) למייל אחר או שרק למיילים שמחוברים לחשבון.
ה. איך משלמים הכי זול...
-
ה. איך משלמים הכי זול...
@DANIEL-4
א: אפשרי - צריך פיתוח של משהו מיוחד ( אולי @אביי )
ב: מיילים לא נראה לי ומוניטין - לא הבנתי בדיוק
ג: יש מגבלה וכל אחד יותר מהמגבלה עולה יותר - כך זכור לי וניתן לתת הרשאות למיילים אחרים - ודאי דרך השירות לקוחות
ד: לא עולה לי כרגע
ה: תדבר עם ניהול ראשיהוא יודע כמה לשלם הכי זול... תגיד לו שרפי סאם שלח אותך... -
@DANIEL-4
א: אפשרי - צריך פיתוח של משהו מיוחד ( אולי @אביי )
ב: מיילים לא נראה לי ומוניטין - לא הבנתי בדיוק
ג: יש מגבלה וכל אחד יותר מהמגבלה עולה יותר - כך זכור לי וניתן לתת הרשאות למיילים אחרים - ודאי דרך השירות לקוחות
ד: לא עולה לי כרגע
ה: תדבר עם ניהול ראשיהוא יודע כמה לשלם הכי זול... תגיד לו שרפי סאם שלח אותך... -
@רפי-סאם אתה מדבר על וורקספייס או נדרים?
אם מצריך פיתוח כבר לא שווה לי אני מחפש משהו מוכן@צדיק-תמים ניסית/מכיר מישהו שניסה שיוכל לומר לי איך זה בפועל?
תודה רבה -
@DANIEL-4
אתה יכול להצטרף לארגון שכבר משלם לגוגל או מי שיש לו תוכנית חינמית לעמותות, ולהוסיף את הדומיין שלך.
יתר הרחבה איך זה עובד וכל הפונקציות שביקשת, אתה יכול לפנות אליי בטלפון.
אני גם יכול לתת לך כזה חשבון במחיר מוזל. -