שאלה | איך הכי מהיר לצרוב full_dump בגודל של 30GB למכשיר כבוי שלא נדלק?
-
@מה-זה-משנה-אה תשאב עם הפקודה python mtk rf עם שם הקובץ שתבחר
ואז תצרוב עם הפקודה python mtk wf ותכניס את שם הקובץ ששאבתכתבת ששאבת עם הפקודה rl. אין לי מושג מה זה הפקודה הזאת
@איציק-2 כתב בשאלה | איך הכי מהיר לצרוב full_dump בגודל של 30GB למכשיר כבוי שלא נדלק?:
rl
זה פקודה ששואבת את כל המחיצות כולל התוכן הפנימי האפליקציות הכול..
-
@איציק-2 כתב בשאלה | איך הכי מהיר לצרוב full_dump בגודל של 30GB למכשיר כבוי שלא נדלק?:
rl
זה פקודה ששואבת את כל המחיצות כולל התוכן הפנימי האפליקציות הכול..
@הישבשר-המלומד לא יודע...
בכל אופן אני משתמש בפקודה שאני כתבתי וזה עושה בדיוק את מה שאתה טוען שה rl עושה
יכול להיות שזה שתי פקודות שעושות את אותו הדבר ויכול להיות שלא...
אני בכל אופן לא הייתי משאיר קצוות פתוחים ומנסה גם את זה -
@איציק-2
אין שום הבדל ביניהם רק ש rl מכניס הכל לקובץ אחד ומה שעשיתי שואב מחיצה מחיצה לתוך תיקיה אבל לא חושב שיש הבדל בצריבה למכשיר -
@איציק-2
אין שום הבדל ביניהם רק ש rl מכניס הכל לקובץ אחד ומה שעשיתי שואב מחיצה מחיצה לתוך תיקיה אבל לא חושב שיש הבדל בצריבה למכשיר@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | איך הכי מהיר לצרוב full_dump בגודל של 30GB למכשיר כבוי שלא נדלק?:
אין שום הבדל ביניהם רק ש rl מכניס הכל לקובץ אחד ומה שעשיתי שואב מחיצה מחיצה לתוך תיקיה אבל לא חושב שיש הבדל בצריבה למכשיר
כתב בשאלה | איך הכי מהיר לצרוב full_dump בגודל של 30GB למכשיר כבוי שלא נדלק?:
אני בכל אופן לא הייתי משאיר קצוות פתוחים ומנסה גם את זה
-
@איציק-2
אני התייאשתי מזה וגם אין לי כ"כ זמן פנוי
אני יפנה למישהו שיעשה בתשלום -
@מה-זה-משנה-אה איך מגיעים לגודל כזה של ROM ? האם בגלל שאתה שואב את הuserdata ? או שאתה שואב עם תוכנה לא מוכרת שעובדת כמו במחשב שעושה clone
אני מכיר רק תוכנה wwr ואני לא מבין איך הגעת לגודל הזה -
@heb1000
זה פקודה ששואבת את כל המכשיר ממש מעתיקה הכל כולל הכל -
@heb1000
עשיתי בadb
אין דבר כזה לשאוב בפאסטבוט -
@מה-זה-משנה-אה יכול להיות . אני פשוט בנתיים רק צרבתי הרבה בפאסבוט לא ניסיתי לשאוב אלא רק בעיקר sp flash וגם ב. Mtkclient
-
@מה-זה-משנה-אה יכול להיות . אני פשוט בנתיים רק צרבתי הרבה בפאסבוט לא ניסיתי לשאוב אלא רק בעיקר sp flash וגם ב. Mtkclient
@HEB1000
כנ"ל