המלצה | תיקון שיאומי מקשים בזול
-
@אוהב_אמת לא מכיר שם חנוית שמתקנות.
בבני ברק אוכל להמליץ לך על כמה@יאיר-דניאל כתוב מה שאתה יודע
-
@יאיר-דניאל אלעד
-
@יאיר-דניאל כתוב מה שאתה יודע
@אוהב_אמת כתב בהמלצה | תיקון שיאומי מקשים בזול:
כתוב מה שאתה יודע
- חיימקה
- סנדלר ברחוב ירושלים - מול מאפיית הצבי (0524754750)
- חנות פלאפונים קאליש 8 (0548909015)
-
@שניאור-שמח אבדוק תודה
-
ממליץ מניסיון למי שנהרס חלק בטלפון שיאומי מקשים ,(מסך ,מקשים,רמקול,בטריה) ויש לו קצת סבלנות שיזמין מאלי אקספרס( בחנות רגילה העלות היא פי 3) יש להם את כל החלקים המתאימים ( צריך לחפש קצת) ויחליף בעצמו , זה הטלפון שהכי קל להחליף לו חלקים כי הכל מחובר בקליפסים
@מוח-דיגיטלי
רוב החלקים המחירים באלי אקספרס יותר יקרים מהארץ
וגם אין כ"כ הרבה באלי אקספרס כי זה טלפון לא מאוד מבוקש
אני יכול לעלות לפה קישורים אבל לא רואה צורך כי זה באמת לא רווחי -
@מוח-דיגיטלי
רוב החלקים המחירים באלי אקספרס יותר יקרים מהארץ
וגם אין כ"כ הרבה באלי אקספרס כי זה טלפון לא מאוד מבוקש
אני יכול לעלות לפה קישורים אבל לא רואה צורך כי זה באמת לא רווחי@3157686 זה מוזר כי כשהתקלקל לי כמה חלקים בטלפון כתוצאה מרטיבות הלכתי לחנות והחלקים עלו 300 שקל אז לא היה שווה כבר לתקן , וכשבדקתי באלי אקספרס ראיתי שכל החלקים עולים רק 100 שקל כולל משלוח ומצאתי אותם אחרי חיפוש רב כי זה לא חלקים שאתה רואה בהתחלה של החיפוש כי כמו שאמרת הטלפון הזה פחות נפוץ ואני חושב שעם קצת חיפוש והרבה סבלנות אפשר להשיג שם את כל החלקים ואגב ממי אתה חושב שבעלי החניות (לפחות חלקם) קונים את החלקים לטלפונים

-
@3157686 זה מוזר כי כשהתקלקל לי כמה חלקים בטלפון כתוצאה מרטיבות הלכתי לחנות והחלקים עלו 300 שקל אז לא היה שווה כבר לתקן , וכשבדקתי באלי אקספרס ראיתי שכל החלקים עולים רק 100 שקל כולל משלוח ומצאתי אותם אחרי חיפוש רב כי זה לא חלקים שאתה רואה בהתחלה של החיפוש כי כמו שאמרת הטלפון הזה פחות נפוץ ואני חושב שעם קצת חיפוש והרבה סבלנות אפשר להשיג שם את כל החלקים ואגב ממי אתה חושב שבעלי החניות (לפחות חלקם) קונים את החלקים לטלפונים

@מוח-דיגיטלי כתב בהמלצה | תיקון שיאומי מקשים בזול:
ואגב ממי אתה חושב שבעלי החניות (לפחות חלקם) קונים את החלקים לטלפונים
זה לא מדוייק יש הרבה מאליאקספקרס אבל יש הרבה מספקים...
של הארץ כן!... -
פוסט זה נמחק!
-
@מוח-דיגיטלי כתב בהמלצה | תיקון שיאומי מקשים בזול:
ואגב ממי אתה חושב שבעלי החניות (לפחות חלקם) קונים את החלקים לטלפונים
זה לא מדוייק יש הרבה מאליאקספקרס אבל יש הרבה מספקים...
של הארץ כן!...@חייא-שיאומי ברור שיש גם מספקים אבל כל מה שהם יכולים להזמין באלי הם יעשו זאת כי זה בהרבה יותר זול, חוץ מבעלי רשתות גדולים שטסים בעצמם לסין

-
@חייא-שיאומי ברור שיש גם מספקים אבל כל מה שהם יכולים להזמין באלי הם יעשו זאת כי זה בהרבה יותר זול, חוץ מבעלי רשתות גדולים שטסים בעצמם לסין

@מוח-דיגיטלי יפה אהבתי את הכיוון חשיבה אוהב אותך ...
-
ממליץ מניסיון למי שנהרס חלק בטלפון שיאומי מקשים ,(מסך ,מקשים,רמקול,בטריה) ויש לו קצת סבלנות שיזמין מאלי אקספרס( בחנות רגילה העלות היא פי 3) יש להם את כל החלקים המתאימים ( צריך לחפש קצת) ויחליף בעצמו , זה הטלפון שהכי קל להחליף לו חלקים כי הכל מחובר בקליפסים
@מוח-דיגיטלי יש גם מסך?
-
@מוח-דיגיטלי יש גם מסך?
-
@אלוף-תימן יש לך פה מסך
@DYDY6137 תודה! חיפשתי גם!
אגב, ברפרוף - לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני המסכים שם?