שיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini)
-
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
@שניאור-שמח תואם גם דפדפן אדג'?
יש לך אפשרות להתקין את טמפרמונקי? אם כן, זה אמור להתאים..
@שניאור-שמח באדג' אפשר להתקין טמפרמונקי
-
@שניאור-שמח באדג' אפשר להתקין טמפרמונקי
-
@רפי-סאם עבד לך העדכון החדש?
פשוט שיניתי שם לפרויקט בגיטהב אז אני רוצה לוודא שאין בעיה..
וגם הקישור התקנה@שניאור-שמח לי עובד - נטפרי
-
@י.-פל. כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
תודה, באמת קצת הסתבכתי עם זה, ופעם ראשונה שאני מעלה סקריפט לגיטהב (ובכללי משתמש בגיטהב)
- אשמח להוספת לחצן העתקה.
למה זה שימושי?
- אשמח לאפשרות להוספת פרומפט מותאם אישית.
בעז״ה נעשה
תודה רבה! שימושי!
בשמחה, באמת זה עוזר..
תוכל להתאים גם לפורום אוצריא? ניסיתי להוסיף את הכתובת בלבד, ולא הצליח...
מוזר, לא נראה לי שיש עוד נתון שצריך לשנות..
מה הכוונה לא צלח?
אבל אם אתה מנהל הפורום שם, תבקש מ-@ע-ה-דכו-ע שיעשה לך את זה באופן מובנה, כמו בגוד לינקועוד משהו אחד: אתה באצת משתמש ב3 flash, או שככה הSI חרטט לך (90%)? כי אם כן כדאי שתעבור ל3.1 flash...
למרות שרשמתי לו ג׳ימני 3.1 אני רואה עכשיו שרשום בקוד 3 פלאש
/gemini-3-flash-preview:generateContent?key=${apiKey}`,אז למה אני צריך לשנות? רק את המספר?
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
מה הכוונה לא צלח?
אבל אם אתה מנהל הפורום שם, תבקש מ-@ע-ה-דכו-ע שיעשה לך את זה באופן מובנה, כמו בגוד לינק@י.-פל. @ע-ה-דכו-ע ???
-
@רפי-סאם עבד לך העדכון החדש?
פשוט שיניתי שם לפרויקט בגיטהב אז אני רוצה לוודא שאין בעיה..
וגם הקישור התקנה@שניאור-שמח התקנתי מחדש
וזה מעודכן
אחלה דבר שופו על הרעיון -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
מה הכוונה לא צלח?
אבל אם אתה מנהל הפורום שם, תבקש מ-@ע-ה-דכו-ע שיעשה לך את זה באופן מובנה, כמו בגוד לינק@י.-פל. @ע-ה-דכו-ע ???
-
מה הכוונה לא צלח?
@יעקב-4 כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
מה הכוונה לא צלח?
בוצע
בתקווה שהמפתח API יספיק שם למשהו.
אין לי זמן כרגע לעבוד על רוטציה של מפתחות ומודלים וכו'.
-
מי אמר עדכון ולא קיבל?!
עדכון גרסה 7.0 - שדרוג ענק לסקריפט הסיכומים!
אחרי לא מעט עבודה, אני שמח לשתף אתכם בגרסה 7.0 של הסקריפט. הוספנו המון יכולות חדשות שהופכות אותו לעוזר אישי של ממש, וגם תיקנו כמה דברים קטנים שהפריעו בגרסאות הקודמות.
מה חדש?
-
שאלות ותשובות על הדיון: בתחתית הסיכום תמצאו עכשיו תיבת צ'אט. משהו לא ברור? פשוט תשאלו שאלה, והמערכת תענה לכם אך ורק על בסיס המידע שנכתב באשכול.
-
היסטוריה כפולה (גלובלית ופרטית):
-
כפתור חדש שומר את 20 האשכולות השונים האחרונים שסיכמתם לגישה מיידית.
-
סיכמתם את אותו אשכול פעמיים או יותר? יופיע לכם סרגל ניווט קטן למעלה שיאפשר לדפדף אחורה וקדימה בין הגרסאות השונות של הסיכומים שעשיתם באותו נושא לאורך הזמן.
-
גלילה חופשית בזמן המתנה: אין יותר חלונית טעינה שחוסמת את המסך. לחיצה על סיכום תציג רק חיווי קטן בצד, ותוכלו להמשיך לקרוא ולגלול באשכול בזמן שהסיכום נוצר ברקע.
-
פרסום מהיר באשכול: אהבתם את הסיכום ורוצים לשתף אותו? לחיצה על כפתור "פרסם" תפתח אוטומטית את עורך התגובות ותשתול בתוכו את הסיכום המלא, יחד עם קרדיט קטן בסוף. מוכן לשליחה.
-
תמיכה חכמה במצב לילה: כל חלקי החלונית, רשימות ההיסטוריה ובועות הצ'אט משנים את הצבעים שלהם באופן טבעי בהתאם לעיצוב (הבהיר או הכהה) שבחרתם בפורום, בלי לסנוור.
-
כפתור מרחף חכם: כדי שלא תצטרכו לגלול חזרה למעלה באשכולות ארוכים, כפתור הסיכום יופיע גם בסרגל הכלים התחתון. כדי למנוע עומס בעיניים, הוא יופיע רק כשהכפתור העליון יוצא מטווח הראייה.
-
חיווי אורך קריאה: שורה חדשה בראש הסיכום מציגה במדויק כמה תגובות המערכת קראה מתוך סך כל התגובות באשכול, כדי שתהיו בטוחים שהסיכום מקיף את כל הדיון.
שיפורים ותיקוני באגים:
- סדר וניקיון בחלונית: קיצרנו את שמות הכפתורים והרחקנו את כפתור הסגירה הצידה, כדי למנוע בלאגן וליצור מרווח נעים יותר בעין.
- תצוגה בנייד: תוקן באג שגרם לכפתור לתפוס יותר מדי מקום במסכים קטנים. מעכשיו במובייל יוצג רק סמל השרביט.
תהנו! תרגישו חופשי לעדכן, ואשמח לשמוע חוות דעת על הפיצ'רים החדשים.
תמונות בספוילר.

@שניאור-שמח איפה הסקריפט החדש?
-
-
@שניאור-שמח איפה הסקריפט החדש?
-
קרה לכם פעם שנכנסתם לאשכול עם עשרות או מאות תגובות, ופשוט הלכתם לאיבוד? רציתם לדעת מה המסקנה הסופית, מה הפתרון או על מה בכלל הדיון, אבל לא היה לכם כוח וזמן לקרוא את כל העמודים?
בדיוק בשביל זה כתבתי את הסקריפט הבא.
(מוזמנים גם לבקר באתר הרשמי של הסקריפט שבניתי, הכולל הדגמות וכל המידע המלא בצורה מסודרת).הסקריפט מוסיף כפתור "סכם נושא" קטן ואלגנטי לשורת הכלים של הפורום. לחיצה עליו תפעיל את המודל המתקדם של גוגל (
gemini-flash-lite-latest), שיקרא את כל התגובות באשכול ויפיק לכם סיכום קצר, קולע ומסודר בנקודות.
היתרונות והמעלות של הסקריפט:- עיצוב טבעי: הכפתור משתלב באופן מושלם בעיצוב המקורי של הפורום. הוא יושב בדיוק בשורת הכלים (ליד "מהישן לחדש" ו"במעקב"), ומקבל את אותו אפקט ריחוף אפור כמו שאר הכפתורים.
- סיכום מלא וללא הגבלת עמודים: בניגוד לכל מיני תוספים שקוראים רק את מה שמוצג לכם על המסך באותו רגע, הסקריפט הזה מתחבר מאחורי הקלעים ל-API של הפורום, מושך את כל הדיון מתחילתו ועד סופו, ושולח אותו לסיכום.
- קריא וברור: התוצאה מוצגת בחלונית קופצת רחבה ונוחה לקריאה. הסיכום מוחזר תמיד בפורמט של רשימת נקודות עם כותרות מודגשות, כך שאפשר לרפרף עליו בשניות.
- מנגנון זיכרון חכם: סיכמתם נושא? הוא נשמר מקומית בזיכרון של הדפדפן שלכם. בפעם הבאה שתרצו לראות את הסיכום של אותו אשכול, הוא יקפוץ מיד בלי להמתין ובלי לבזבז קריאות לשרת. (כמובן שיש כפתור "סכם מחדש" במקרה שהתווספו תגובות חדשות לאשכול ואתם רוצים סיכום מעודכן).
️ הוראות התקנה ושימוש:
️ שימו לב - שלב קריטי שהרבה מפספסים!
️
כדי שהסקריפט באמת יעבוד, חובה לתת לתוסף אישור להריץ סקריפטים של משתמש. איך עושים את זה? נכנסים להגדרות התוספים בדפדפן (בכרום מקלידים בשורת הכתובות:chrome://extensions/), ומדליקים למעלה את המתג של "מצב מפתח" (Developer mode). בנוסף, אם קופצת לכם התראה צהובה/אדומה מהתוסף עצמו שמבקשת אישור להפעלת סקריפטים - פשוט תאשרו אותה.- ודאו שמותקן לכם התוסף Tampermonkey בדפדפן, אם לא מותקן תתקינו מכאן.
- לחצו כאן להתקנה מהירה של "סכם נושא".
- לחצו על התקנה ואשרו הרשאות.
- הוצאת מפתח API (חינם לגמרי ולוקח דקה):
- היכנסו לאתר המפתחים של גוגל: Google AI Studio
- התחברו עם חשבון הגוגל שלכם.
- בתפריט הצדדי לחצו על הכפתור Get API key.
- לחצו על Create API key והעתיקו את רצף האותיות והמספרים שקיבלתם.
- היכנסו לאשכול כלשהו כאן בפורום, לחצו על הכפתור החדש "סכם נושא" למעלה.
- בפעם הראשונה בלבד תקפוץ לכם חלונית שתבקש את מפתח ה-API. הדביקו אותו שם ולחצו אישור. (הוא נשמר בטוח בדפדפן שלכם ולא תצטרכו להזין אותו שוב).
תהנו! אשמח לשמוע חוות דעת, ואם נתקלתם בבאגים תעדכנו כאן.
בנושאים ארוכים(כגון קיידרואיד) הוא יתקע בגלל המכסה החינמית..)נ.ב הסקריפט נבנה אומנם עם AI, אבל השקעתי על זה שעות שיעבוד כמו שצריך, וגם בשביל הביקוש שהוצרך כזה דבר.. עד שמנהלי הפורום יעשהו את זה באופן מובנה כמו בגוד לינק.

עדכון V5.8 שיפור באבטחה ותיקון באגים
העדכון אוטמטי, תלוי בהגדרות שלכם ב Tampermonkey
עדכון V6.0 כבר כאן!
מה חדש?
- הוחלף למודל
gemini-flash-lite-latest. - נוסף כפתור העתקת הסיכום.
- ההנחיה שופרה, והיא עכשיו יותר טובה ומדויקת.
- התאמת הנחיה מותאמת אישית.
@שניאור-שמח אני במצב הזה מה לעשות עכשיו?

-
@שניאור-שמח אני במצב הזה מה לעשות עכשיו?

@חייא-שיאומי תעתיק פרוייקט.
בסימון של העתקה. או שתיכנס בלחיצה על הכחול לפרויקט ותלחץ על העתקה. -
@חייא-שיאומי תעתיק פרוייקט.
בסימון של העתקה. או שתיכנס בלחיצה על הכחול לפרויקט ותלחץ על העתקה.@המלאך מה זאת אומרת תעתיק פרויקט על איפה ללחוץ תסמן לי אני לא רואה בנתיים שום דבר להעתיק...
-
@המלאך מה זאת אומרת תעתיק פרויקט על איפה ללחוץ תסמן לי אני לא רואה בנתיים שום דבר להעתיק...
@חייא-שיאומי בצד ימין יש 4 סימנים נכון?
תלחץ על ההוא שמשמאל לסימון של הדולר.
ההוא שנראה כמו שני דפים אחד מעל השני.
וכלל לחיים תמיד הסינון הזה זה העתקה. -
@חייא-שיאומי בצד ימין יש 4 סימנים נכון?
תלחץ על ההוא שמשמאל לסימון של הדולר.
ההוא שנראה כמו שני דפים אחד מעל השני.
וכלל לחיים תמיד הסינון הזה זה העתקה.@המלאך כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
שני דפים אחד מעל השני.
וכלל לחיים תמיד הסינון הזה זה העתקה.כן את זה ידעתי אחי רק לא ראיתי אותו...
ואז... מה לעשות
-
@המלאך כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
שני דפים אחד מעל השני.
וכלל לחיים תמיד הסינון הזה זה העתקה.כן את זה ידעתי אחי רק לא ראיתי אותו...
ואז... מה לעשות
@חייא-שיאומי תלחץ על סכם נושא, יקפוץ חלונית של בקשת מפתח בapi - תדביק שם.
-
@חייא-שיאומי תלחץ על סכם נושא, יקפוץ חלונית של בקשת מפתח בapi - תדביק שם.
@המלאך אין אחי...

-
@המלאך אין אחי...

חוץ מזה שרם תסתכל בתמונה הראשונה שלי לא היה משהו שהיה צריך להעתיק אולי בגלל זה...
-
@המלאך אין אחי...

@חייא-שיאומי לא התקנת את התוסף.
אם היית מתקין זה היה אמור להופיע כפתור סכם נושא.
כמו בתמונה של הפוסט הראשון.@שניאור-שמח אני עדיין מחכה לנסות בגוד לינק.
הבטחה זה הבטחה..
-
@חייא-שיאומי לא התקנת את התוסף.
אם היית מתקין זה היה אמור להופיע כפתור סכם נושא.
כמו בתמונה של הפוסט הראשון.@שניאור-שמח אני עדיין מחכה לנסות בגוד לינק.
הבטחה זה הבטחה..
@המלאך התקנתי

-
@המלאך התקנתי

@חייא-שיאומי את הסקריפט.
התוסף מותקן אבל הסקריפט לא..