שיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini)
-
@שניאור-שמח משום מה הסקריפט לא עובד... גם באייקון של Tampermonkey כתוב ש "no script is running" וגם בפועל הכפתור לא התווסף לאתר...
אולי פספסתי משהו?
התקנתי את Tampermonkey, נכנסתי לדף של ההתקנה האוטומטית של התוסף ולחצתי על install, והפעלתי מצב פיתוח בדף התוספים.אשמח לעזרה..
תודה רבה!@רפאל-vnkl אישרת הרצת סקריפטים של משתמש לתוסף טמפרמונקי?
-
@רפאל-vnkl אישרת הרצת סקריפטים של משתמש לתוסף טמפרמונקי?
@שניאור-שמח אם אתה מתכוון לזה

אז כן... -
@שניאור-שמח אם אתה מתכוון לזה

אז כן...@רפאל-vnkl כנראה משהו אצלך לא טוב..
תנסה להסיר ולהתקין מחדש את טמפרמונקי -
@רפאל-vnkl כנראה משהו אצלך לא טוב..
תנסה להסיר ולהתקין מחדש את טמפרמונקי@שניאור-שמח תודה, הצלחתי. אבל הכנסתי לו מפתח API ואז הוא אומר "שגיאה בפענוח התשובה מ-Gemini."
אתה יודע למה? -
@שניאור-שמח תודה, הצלחתי. אבל הכנסתי לו מפתח API ואז הוא אומר "שגיאה בפענוח התשובה מ-Gemini."
אתה יודע למה?@רפאל-vnkl אולי מפתח לא תקין, או שזה חסום לך
-
@רפאל-vnkl אולי מפתח לא תקין, או שזה חסום לך
@שניאור-שמח מוזר, כי כשהשרשור ארוך לוקח לו הרבה יותר זמן, כלומר כנראה הוא כן מצליח לגשת אליו...
בכל מקרה, אתה יודע איך משנים את ה API? -
@שניאור-שמח מוזר, כי כשהשרשור ארוך לוקח לו הרבה יותר זמן, כלומר כנראה הוא כן מצליח לגשת אליו...
בכל מקרה, אתה יודע איך משנים את ה API?@רפאל-vnkl תמחק את הסקריפט ותתקין מחדש, או לערוך משהו בסקריפט
-
@רפאל-vnkl תמחק את הסקריפט ותתקין מחדש, או לערוך משהו בסקריפט
@שניאור-שמח ניסיתי... אבל זה לא עוזר, זה זוכר את המפתח, זה נראה כאילו זה שמור בדף ולא בתוסף
-
@שניאור-שמח ניסיתי... אבל זה לא עוזר, זה זוכר את המפתח, זה נראה כאילו זה שמור בדף ולא בתוסף
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
זה נראה כאילו זה שמור בדף ולא בתוסף
זה תמחק ליתר ביטחון את העוגיות
למרות שזה לא ממש נשמע לי שיכול להיות כזה דבר אבל ננסה -
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | סקריפט חכם לסיכום אשכולות ארוכים בפורום באמצעות בינה מלאכותית (Gemini):
זה נראה כאילו זה שמור בדף ולא בתוסף
זה תמחק ליתר ביטחון את העוגיות
למרות שזה לא ממש נשמע לי שיכול להיות כזה דבר אבל ננסה -
@רפאל-vnkl CTRL + H ואז מחיקת נתוני היסטוריה ואז מחיקת עוגיות
-
@רפאל-vnkl CTRL + H ואז מחיקת נתוני היסטוריה ואז מחיקת עוגיות
-
@שניאור-שמח תודה, הצלחתי. אבל הכנסתי לו מפתח API ואז הוא אומר "שגיאה בפענוח התשובה מ-Gemini."
אתה יודע למה?@רפאל-vnkl
הנה זה חוזר...זה בידיוק קרה גם לי ומה שלא עשיתי לא הצלחתי להפעיל את הסקריפט עד ש @שניאור-שמח היתיאש ממני

בכל אופן אין לי כח לעקוב אחרי כל הפוסטים ומכיון שאין לי את המסכם ai של שנאור שמח...
אני מבקש שתודיע לי בפרטי אם הסתדרת... -
@רפאל-vnkl לעשות שיתוף מסך?
פשוט מעניין אותי לראות את הסרת התוסף איך עשית את זה -
@רפאל-vnkl
הנה זה חוזר...זה בידיוק קרה גם לי ומה שלא עשיתי לא הצלחתי להפעיל את הסקריפט עד ש @שניאור-שמח היתיאש ממני

בכל אופן אין לי כח לעקוב אחרי כל הפוסטים ומכיון שאין לי את המסכם ai של שנאור שמח...
אני מבקש שתודיע לי בפרטי אם הסתדרת... -
@חייא-שיאומי @לנציצ אוה, ברוך ה' זה עובד
@רפאל-vnkl מה היה??
-
@רפאל-vnkl מה היה??
@רפאל-vnkl
@לנציצ כנ"ל ?? -
@רפאל-vnkl
@לנציצ כנ"ל ??@חייא-שיאומי לא הבנתי מה אתה רוצה??
ולמה תייגת את המשתמש השני
הוא לא נראה קשור לעניין בכלל -
@חייא-שיאומי לא הבנתי מה אתה רוצה??
ולמה תייגת את המשתמש השני
הוא לא נראה קשור לעניין בכלל@לנציצ קודם כל למה עצבים אני הסכמתי איתך בשאלה לרפאל מה היה בסוף...
דבר שני ראיתי שזה לא רפאל המקורי אבל לא היה לי כח לתקן..
שיערתי שאנשים יבינו... -
@רפאל-vnkl מה היה??