בקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה
-
יש לי כמה פקודות והם:`
adb shell settings put secure user_setup_complete 1adb shell settings put global device_provisioned 1adb shell settings put global disable_window_blurs 1adb shell settings put global disable_window_blurs 1adb shell pm clear com.android.settingsadb shell pm clear com.android.systemuiאשמח לדעת איך אפשר ליצור אפליקציה שתריץ אותם מהמכשיר עצמו על ידי לחיצה אחת [או כמה].
ותסיר את עצמה בסיום. [לא חובה]
הבנתי שצריך לתת הרשאות גבוהות מהרגיל יש למישהו מושג מה בדיוק?
תודה רבה!! -
ש שמואל הסיני התייחס לנושא זה
-
יש לי כמה פקודות והם:`
adb shell settings put secure user_setup_complete 1adb shell settings put global device_provisioned 1adb shell settings put global disable_window_blurs 1adb shell settings put global disable_window_blurs 1adb shell pm clear com.android.settingsadb shell pm clear com.android.systemuiאשמח לדעת איך אפשר ליצור אפליקציה שתריץ אותם מהמכשיר עצמו על ידי לחיצה אחת [או כמה].
ותסיר את עצמה בסיום. [לא חובה]
הבנתי שצריך לתת הרשאות גבוהות מהרגיל יש למישהו מושג מה בדיוק?
תודה רבה!!@שמואל-הסיני תיצור סקריפט ותריץ בMT או במריץ הסקריפטים של APK TOOL M ובכל הרצה של הסקריפט הוא יריץ את זה
-
@שמואל-הסיני תיצור סקריפט ותריץ בMT או במריץ הסקריפטים של APK TOOL M ובכל הרצה של הסקריפט הוא יריץ את זה
@y0508352872 ואם אני רוצה שיהיה באפליקציה נפרדת א"א?
אולי ליצור סקריפט ולשתול אותו במחיצת מערכת יותר טוב כבר? -
@y0508352872 ואם אני רוצה שיהיה באפליקציה נפרדת א"א?
אולי ליצור סקריפט ולשתול אותו במחיצת מערכת יותר טוב כבר?@שמואל-הסיני מאיפה שלקחת את הקודים תבקש ממנו שיפתח לך

-
@שמואל-הסיני מאיפה שלקחת את הקודים תבקש ממנו שיפתח לך

-
@שמואל-הסיני אתה רוצה אפליקציה לזה?
למה הפתרנות שאמרתי לך הם לא טובים לך? -
@שמואל-הסיני אתה רוצה אפליקציה לזה?
למה הפתרנות שאמרתי לך הם לא טובים לך?@y0508352872 כי אני רוצה שיהיה בממשק קליל ולא כסקריפט לאיזה טרמינל זה עבור גירסה שישתמשו בה כל מיני אנשים שלא יודעים כלום.
אני יכול גם להריץ ישר ב adb.גירסה שתעלה גם לפורום
-
@y0508352872 כי אני רוצה שיהיה בממשק קליל ולא כסקריפט לאיזה טרמינל זה עבור גירסה שישתמשו בה כל מיני אנשים שלא יודעים כלום.
@שמואל-הסיני והמכשיר עם רוט? או שאתה מכניס את האפליקציה לתוך המערכת?
(אחרת זה לא יעבוד) -
@y0508352872 כי אני רוצה שיהיה בממשק קליל ולא כסקריפט לאיזה טרמינל זה עבור גירסה שישתמשו בה כל מיני אנשים שלא יודעים כלום.
-
@מחנה-ידידים אל תדאג שאלתי אותו כבר הוא בכל אופן לא יעיל לדברים כאלו!
והבעיה היא עם ההרשאות שלא יעבדו להבנתי. -
@שמואל-הסיני והמכשיר עם רוט? או שאתה מכניס את האפליקציה לתוך המערכת?
(אחרת זה לא יעבוד)@y0508352872 כן וודאי עם רוט הוא יהיה בנתיב מערכת אבל אני הולך להסיר רוט בהמשך- אחרי זה.
לא שמתי לב שכתבת.
לא יפה.