בקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה
-
@שמואל-הסיני מאיפה שלקחת את הקודים תבקש ממנו שיפתח לך

-
@שמואל-הסיני אתה רוצה אפליקציה לזה?
למה הפתרנות שאמרתי לך הם לא טובים לך? -
@שמואל-הסיני אתה רוצה אפליקציה לזה?
למה הפתרנות שאמרתי לך הם לא טובים לך?@y0508352872 כי אני רוצה שיהיה בממשק קליל ולא כסקריפט לאיזה טרמינל זה עבור גירסה שישתמשו בה כל מיני אנשים שלא יודעים כלום.
אני יכול גם להריץ ישר ב adb.גירסה שתעלה גם לפורום
-
@y0508352872 כי אני רוצה שיהיה בממשק קליל ולא כסקריפט לאיזה טרמינל זה עבור גירסה שישתמשו בה כל מיני אנשים שלא יודעים כלום.
@שמואל-הסיני והמכשיר עם רוט? או שאתה מכניס את האפליקציה לתוך המערכת?
(אחרת זה לא יעבוד) -
@y0508352872 כי אני רוצה שיהיה בממשק קליל ולא כסקריפט לאיזה טרמינל זה עבור גירסה שישתמשו בה כל מיני אנשים שלא יודעים כלום.
-
@מחנה-ידידים אל תדאג שאלתי אותו כבר הוא בכל אופן לא יעיל לדברים כאלו!
והבעיה היא עם ההרשאות שלא יעבדו להבנתי. -
@שמואל-הסיני והמכשיר עם רוט? או שאתה מכניס את האפליקציה לתוך המערכת?
(אחרת זה לא יעבוד)@y0508352872 כן וודאי עם רוט הוא יהיה בנתיב מערכת אבל אני הולך להסיר רוט בהמשך- אחרי זה.
לא שמתי לב שכתבת.
-
יש לי כמה פקודות והם:`
adb shell settings put secure user_setup_complete 1adb shell settings put global device_provisioned 1adb shell settings put global disable_window_blurs 1adb shell settings put global disable_window_blurs 1adb shell pm clear com.android.settingsadb shell pm clear com.android.systemuiאשמח לדעת איך אפשר ליצור אפליקציה שתריץ אותם מהמכשיר עצמו על ידי לחיצה אחת [או כמה].
ותסיר את עצמה בסיום. [לא חובה]
הבנתי שצריך לתת הרשאות גבוהות מהרגיל יש למישהו מושג מה בדיוק?
תודה רבה!! -
@שמואל-הסיני כנראה שאני יכול ליצור לך אבל רק אם תפרט קצת יותר...
דרישות מינימום sdk
גודל מסך
מתי אתה בדיוק רוצה להריץ את זה
למה יש פעמיים את הפקודה disable_window_blurs 1
וכו וכו ככול שיותר תפרט זה יעזור...@איש-אמת כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
טעות.
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
דרישות מינימום sdk
טוב לי גם גבוה זה אנדרואיד 13
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
כשהמכשיר נדלק פעם ראשונה אחרי פירמוט או צריבת גירסה עדיף בדומה לאפליקצייה Setup Wizard [לא דחוף בכלל.]
וכו וכו ככול שיותר תפרט זה יעזור...
זה מיועד לפתור כמה באגים שקורים אחרי איפוס להגדרות יצרן שמונעת מלא אפשרויות במכשיר ולכן צריך בהגדרה ראשונית אפליקציה כזו...
ולכן לא חשוב כל כך עיצוב וכו'... -
טעות.
דרישות מינימום sdk
טוב לי גם גבוה זה אנדרואיד 13
כשהמכשיר נדלק פעם ראשונה אחרי פירמוט או צריבת גירסה עדיף בדומה לאפליקצייה Setup Wizard [לא דחוף בכלל.]
וכו וכו ככול שיותר תפרט זה יעזור...
זה מיועד לפתור כמה באגים שקורים אחרי איפוס להגדרות יצרן שמונעת מלא אפשרויות במכשיר ולכן צריך בהגדרה ראשונית אפליקציה כזו...
ולכן לא חשוב כל כך עיצוב וכו'...@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
לא דחוף בכלל
אז איך בדיוק תריץ את אלו:?
adb shell settings put secure user_setup_complete 1
adb shell settings put global device_provisioned 1תכלס נראה לי שניתן לעשות הפעלה של ה Receiver בכל הפעלה מחדש אבל אחרי שהוא נדלק פעם אחת - לשמור דגל במחיצה המשותפת או אפילו לכבות את ה Receiver עצמו ככה שהוא לא ידלק בסתם הפעלה מחדש.
תכלס תתקן אותי אם אני טועה:
יש לך מכשיר עם מגיסק מותקן במחיצת מערכת ואתה רוצה שאחרי כל איפוס, האפליקציה תופעל תריץ את הפקודות האלו ותסיר את עצמה (אני חושב יותר בכיוון של אפליקציה ללא סמל).
שים לב שאתה צריך מאגיסק עם אישור אוטומטי, וגם אז צריך לבדוק האם הוא עולה בהפעלת המכשיר... -
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
לא דחוף בכלל
adb shell settings put global device_provisioned 1תכלס נראה לי שניתן לעשות הפעלה של ה Receiver בכל הפעלה מחדש אבל אחרי שהוא נדלק פעם אחת - לשמור דגל במחיצה המשותפת או אפילו לכבות את ה Receiver עצמו ככה שהוא לא ידלק בסתם הפעלה מחדש.
יש לך מכשיר עם מגיסק מותקן במחיצת מערכת ואתה רוצה שאחרי כל איפוס, האפליקציה תופעל תריץ את הפקודות האלו ותסיר את עצמה (אני חושב יותר בכיוון של אפליקציה ללא סמל).
שים לב שאתה צריך מאגיסק עם אישור אוטומטי, וגם אז צריך לבדוק האם הוא עולה בהפעלת המכשיר...@איש-אמת כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
רק באתי לומר שאין לי בעיה להפעיל אותה ידנית אבל זה יהיה פחות נח.
ולכן עדיף שיעלה כמו האפליקציה של הגדרת אנדרואיד רק שזה לא קריטי. -
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
לא דחוף בכלל
שים לב שאתה צריך מאגיסק עם אישור אוטומטי, וגם אז צריך לבדוק האם הוא עולה בהפעלת המכשיר...@איש-אמת כתב בבקשת מידע | הרצת מספר פקודות adb שדורשות הרשאאות מערכת באמצעות אפליקציה:
לא, זה הבעיה יש לי כרגע רוט ומגיסק ואין לי בעיה להחליף למגיסק אוטומטי.
רק שאני רוצה שזה יעבוד איכשהו בהמשך ללא רוט.
וכאן הבן שואל אפשרי? איך?
לא יפה.