כונן קשיח הפסיק לעבוד - מה עושים?
-
שלום וברכה,
מישהו יודע מה עושים עם כונן שהפסיק לעבוד?,
אם אני לא טועה זה כונן HDD
כשאני מחבר את הכונן למחשב הוא משמיע לי את הצליל הרגיל של חיבור התקן, וגם הכונן עצמו משמיע רעש רגיל.
במחשב הוא מציג לי אותו ככה:
אבל אי אפשר לגשת אליו (כותב: נא הכנס דיסק לכונן F)
במנהל ההתקנים קולט אותו ככה:
מישהו יודע מה עושים (בלי לפרמט אותו, יש לי שם חומר חשוב)? יש תוכנות לשחזור? שליחה למעבדה?
תודה רבה!
-
@איש-פלוני אל תעשה כלום תוריד את M3 מפה ותפעל בדיוק לפי ההוראות של @klopkk היקר
-
@שלמה-ווייס לא הועיל.
מה עושים?
-
@איש-פלוני הוא נותן לך לשחזר את החומר (מקווה שיצליח משהו...) אם מאוד חשוב לך החומר אל תיגע ותעביר למשחזר מידע מקצועי אם אתה לא מוכן להשקיע הרבה מדי אז תנסה לשחזר באמצעותו
-
@שלמה-ווייס לא נותן. הוא לא מציג כלום בחלונית של השחזור בסוף...
-
@איש-פלוני אני שואל כדי לוודא אתה מוכן להשקיע בכונן הזה? אם כן אל תשחק איתו רק תעביר למשחזר מקצועי
-
@שלמה-ווייס תודה על העזרה.
(אין עוד איזה דרך לפני פניה למשחזר? זה המון כסף...) -
@איש-פלוני יש דרך פשוטה אבל זה רק אם אין לך שם דברים חשובים כי השחזור ההוא לא ימצא לך את הכל... אפשר להגיד ש10% עד 20% בממוצע לא תקבל חזרה... וזה יקלקל ניסיון שיחזור מקצועי
-
@איש-פלוני נו?! החלטת?
-
@איש-פלוני רגע אלי המחשב שלך באמת לא תומך בGPT?
-
@שלמה-ווייס אני לא יודע מה הכונה תומך בGPT. איך אני בודק את זה?
לגבי ההחלטה שלי, הייתי בתקופה שלפני הקורונה באמצע לגבות את החומר שבכונן ההוא בדרייב אבל כיון שלא יכלתי להעלות הכל בבת אחת כי זה היה גומר לי את הנפח גלישה העלתי קצת קצת. אני יושב עכשיו ובודק בדרייב תיקיה תיקיה מה עלה ואם חסר לי חומר חשוב. בינתיים זה נראה שכמעט הכל מגובה בדרייב. -
@שלמה-ווייס אני לא רואה סיבה שהמחשב שלי לא יתמוך בזה (לא יודע מה זה), זה מחשב חדש ממש מחברה טובה. אבל אולי בכל אופן, איך בודקים את זה?
-
@איש-פלוני מחשב חדש בטח תומך
-
@שלמה-ווייס אמר בכונן קשיח הפסיק לעבוד - מה עושים?:
רגע אלי המחשב שלך באמת לא תומך בGPT?
ילמדנו רבינו [לבור כמוני] מה הקשר לבעית פותח האשכול והאם המחשב תומך בGPT
-
@משחזר-מידע צודק, טעות 🥱🥱🥱
-