בירור | מערכת הפעלה אנדרואיד למחשב
-
@כוסף-לדעת
אתה מתקין על המחשב עצמו או אימולטור?
מה אתה מנסה להתקין? -
@עומר על המחשב עצמו. ניסיתי כמה גרסאות ולכל אחד היה באג אחר, מהפורום לא הצלחתי להוריד כלום וגם לא מהקישורים.
-
אני לא רוצה לכתוב כאן דחוף עם מלא ף בסוף , זה נראה לי ממש מטופש. אבל כן, זה נורא דחוף, וממש נצרך. מי שיכול לעזור , עכשיו ממש אודה לו מאוד.
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים, כוסף לדעת. -
יש מישהו שיכול לעזור לי עם מערכת הפעלה אנדרואיד למחשב? פעם ראשונה שאני עושה את זה וקצת מסתבך....
תודה. -
@כוסף-לדעת הסתכלת כאן?
-
@כוסף-לדעת איזה מערכת ניסת?
-
@כוסף-לדעת רק רציתי לדעת מה ההבדל בשבילך בין מערכת הפעלה למחשב שמבוססת על אנדרואיד לאמולטור של אדנרואיד על הווינדוס
-
@כוסף-לדעת רק רציתי לדעת מה ההבדל בשבילך בין מערכת הפעלה למחשב שמבוססת על אנדרואיד לאמולטור של אדנרואיד על הווינדוס
@y0508352872 ביצועים
כשאתה מריץ מערכת הפעלה אחת על השנייה זה כופל את הצריכת חומרה כי הוא צריך להריץ שני מערכות הפעלה
לאומת זאת כשאתה מריץ אנדרואיד ישירות אז כל החומרה הזמינה הולכת לאנדרואיד -
@y0508352872 ביצועים
כשאתה מריץ מערכת הפעלה אחת על השנייה זה כופל את הצריכת חומרה כי הוא צריך להריץ שני מערכות הפעלה
לאומת זאת כשאתה מריץ אנדרואיד ישירות אז כל החומרה הזמינה הולכת לאנדרואיד@hartkhartk אוקיי אני מבין אהה יש מדריך בפורום שמסביר את זה ממש מפורט ומאיפה להוריד, זה לא עבד לך?
-
@hartkhartk אוקיי אני מבין אהה יש מדריך בפורום שמסביר את זה ממש מפורט ומאיפה להוריד, זה לא עבד לך?
@y0508352872 לא ניתן להוריד משם....
?
וזה ממש לא נראה לי קשור לסינון....