מדריך | יצירת סוכן אישי למייל והדרייב שלכם בשילוב בינה מלאכותית דרך הטלפון!!!!!
-
@ARISH לא נראה לי שסקריפט בגוגל סקריפט יכול ליצור סקריפט
מה שכן טריגר זה לא כ"כ מסובך, יש אפשרות ליצור טריגר לסקריפט נוכחי באמצעות גוגל סקריפט -
שימו לב מי שניסה להפעיל צינתוקים ולא הצלחי יש לעדכן את קובץ המניפסט של סקריפט הלקוח כמו שמופיע בפוסט הראשון ולאחמ"כ להסיר את ההרשאות מחשבון הגוגל (בלשונית אפליקציות בהגדרות החשבון) ולפרוס את הסקריפט מחדש (ניהול הפריסות, עריכה, גירסה חדשה) ולאשר מחדש את ההרשאות ואז בע"ה הצינתוקים יעבדו חלק.
בהצלחה. -
בע"ה בימים הקרובים הסקריפטים של המשתמשים יעודכנו באופן אוטומטי לגירסה החדשה אך עדיין יהיה צורך בפריסה חדשה של כל אחד.
בע"ה יעודכן כאן אחרי שאבצע את השינויים הנדרשים לעדכון האוטומטי אצל כל אחד ואז כל מי שיהיה מעוניין בהפעלת אנשי הקשר יפרוס מחדש את הסקריפט, בהצלחה! -
בע"ה בימים הקרובים הסקריפטים של המשתמשים יעודכנו באופן אוטומטי לגירסה החדשה אך עדיין יהיה צורך בפריסה חדשה של כל אחד.
בע"ה יעודכן כאן אחרי שאבצע את השינויים הנדרשים לעדכון האוטומטי אצל כל אחד ואז כל מי שיהיה מעוניין בהפעלת אנשי הקשר יפרוס מחדש את הסקריפט, בהצלחה! -
@צול-גאה אתה יותר מצודק זה היה טעות טכנית מצערת מאד פשלה קטנה בהעתקה של כתובות המייל אני מאד מקווה שלא ייגרם מזה שום נזק.
-
@צול-גאה אתה יותר מצודק זה היה טעות טכנית מצערת מאד פשלה קטנה בהעתקה של כתובות המייל אני מאד מקווה שלא ייגרם מזה שום נזק.
-
@ARISH
להבא, גם מייל התנצלות כדאי לשלוח במייל נפרד, והפעם בעותק מוסתר. -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות