שיתוף | מפתחים בBase44? תוודאו שאתם בטוחים🛡️
-
@אברהם-גלסר כדאי שתשנה את הכותרת ל "מפתחים עם AI" ולא base44
פשוט משתמע מהכותרת שזאת בעיה בהם@מתכנת-חובב כתב בשיתוף | מפתחים בBase44? תוודאו שאתם בטוחים
️:@אברהם-גלסר כדאי שתשנה את הכותרת ל "מפתחים עם AI" ולא base44
פשוט משתמע מהכותרת שזאת בעיה בהםככל הנראה בבייס44 יש בעיה גדולה יותר מסתם פיתוח עם AI
זו לא בעיה גלובלית בכל הכלים, כי מודלי AI משתפרים מאוד ביצירת קוד מאובטח יותר -
@מתכנת-חובב כתב בשיתוף | מפתחים בBase44? תוודאו שאתם בטוחים
️:@אברהם-גלסר כדאי שתשנה את הכותרת ל "מפתחים עם AI" ולא base44
פשוט משתמע מהכותרת שזאת בעיה בהםככל הנראה בבייס44 יש בעיה גדולה יותר מסתם פיתוח עם AI
זו לא בעיה גלובלית בכל הכלים, כי מודלי AI משתפרים מאוד ביצירת קוד מאובטח יותר -
משהו מעניין - לא קשור לנושא עצמו.
שימו לב לשינו בין האייקון בכותרת הנושא לאייקון המצוטט
-
@NH.LOCAL הרעיון הוא שכל עוד אין לו משהו ספציפי להצביע עליו אצל base אין עניין לכתוב את זה
ובאופן כללי זה שייך לכל פלטפורמות ה vibe ולא רק להם@מתכנת-חובב כתב בשיתוף | מפתחים בBase44? תוודאו שאתם בטוחים
️:@NH.LOCAL הרעיון הוא שכל עוד אין לו משהו ספציפי להצביע עליו אצל base אין עניין לכתוב את זה
ובאופן כללי זה שייך לכל פלטפורמות ה vibe ולא רק להםאני אישית לא נוגע בפלטפורמות האלה, מעדיף לעשות וייבינג עצמאי ומותאם אישית יותר
כן זכור לי שזו לא פעם ראשונה שיש דיווח על בעיות אבטחה בבייס44, בעוד lovable למשל כן טובה יותר בנקודה הספציפית הזו -
️:@NH.LOCAL הרעיון הוא שכל עוד אין לו משהו ספציפי להצביע עליו אצל base אין עניין לכתוב את זה
ובאופן כללי זה שייך לכל פלטפורמות ה vibe ולא רק להםאני אישית לא נוגע בפלטפורמות האלה, מעדיף לעשות וייבינג עצמאי ומותאם אישית יותר
כן זכור לי שזו לא פעם ראשונה שיש דיווח על בעיות אבטחה בבייס44, בעוד lovable למשל כן טובה יותר בנקודה הספציפית הזו@NH.LOCAL כתב בשיתוף | מפתחים בBase44? תוודאו שאתם בטוחים
️:כן זכור לי שזו לא פעם ראשונה שיש דיווח על בעיות אבטחה בבייס44, בעוד lovable למשל כן טובה יותר בנקודה הספציפית הזו
יפה
אז הנה התחלה של הצבעה על משהו
ואגב אתה מתכוון לפרצות שגילו בהם לפני כמה חודשים או לעובדה שאתרים שנבנים שם נפרצים מהר מאוד? -
@אברהם-גלסר כדאי שתשנה את הכותרת ל "מפתחים עם AI" ולא base44
פשוט משתמע מהכותרת שזאת בעיה בהם@מתכנת-חובב כתב בשיתוף | מפתחים בBase44? תוודאו שאתם בטוחים
️:כדאי שתשנה את הכותרת ל "מפתחים עם AI" ולא base44
פשוט משתמע מהכותרת שזאת בעיה בהםאני לא ממש מכיר את השאר.
אני יודע שזה ככה באופן כללי, אבל אני באופן ספציפי ראיתי את זה אצלם. -
️:כדאי שתשנה את הכותרת ל "מפתחים עם AI" ולא base44
פשוט משתמע מהכותרת שזאת בעיה בהםאני לא ממש מכיר את השאר.
אני יודע שזה ככה באופן כללי, אבל אני באופן ספציפי ראיתי את זה אצלם.@אברהם-גלסר זה לא משנה כל עוד הבעיה לא נובעת מהם אלא מעצם השימוש ב AI לצרכים שאמורים להיות מאובטחים