עזרה | גוגל FRP-הצילו
-
@anomimi1789 אתה הגדרת בחסימה שיהיה חסימת FRP?
אם לא, אז זה לא נעילה של החסימה, אלה החשבון האחרון שהיה לך במכשיר@שניאור-שמח
יפה.ואחרי האיפוס ריקברי כשאני צריך להזין חשבון גוגל אחרון להמשיך בתהליך ההגדרה של המכשיר אני מזין את שלי הוא היה מחובר אחרון ולמרות זאת קופצת לי הודעה להזין חשבון בעלים -
@שניאור-שמח
יפה.ואחרי האיפוס ריקברי כשאני צריך להזין חשבון גוגל אחרון להמשיך בתהליך ההגדרה של המכשיר אני מזין את שלי הוא היה מחובר אחרון ולמרות זאת קופצת לי הודעה להזין חשבון בעלים@anomimi1789 מוזר, אבל אתה מצליח להתחבר לוויפי?
פשוט אני יודע שיש נגנים שיש להם כזה באג, ואז צריך ללחוץ כמה לחיצות על המסך הראשון איפה שכתוב ״שלום/היי״ ואז להתחבר לוויפי -
@anomimi1789 מוזר, אבל אתה מצליח להתחבר לוויפי?
פשוט אני יודע שיש נגנים שיש להם כזה באג, ואז צריך ללחוץ כמה לחיצות על המסך הראשון איפה שכתוב ״שלום/היי״ ואז להתחבר לוויפי@שניאור-שמח
כן אבל יש לי מצב חסימה של FRP אז המכשיר חסום הצלחתי עם איזו קומבינה להכיכנס להגדרות אבל כלום לא עובד... -
ערב טוב התקנתי בעברת את איבלוק על f22 mini ושמתי את הסיסמה אצל חבר לצערי הוא שכח אותה נאלצתי לאפס דרך הריקברי אחרי האיפוס גוגל דרשו חשבון גוגל קודם הזנתי והוא מבקש חשבון בעלים למרות שזה החשבון בעלים אציין שאני כן מצליח דרך החייגן חירום להיכנס להגדרות אבל לא להפעיל מפתחים או מתקין החבילה ווילון ההתראות חסום כך גם הוספת סיסמה איפסתי פעמיים דרך ההגדרות יצרן ללא הועיל הוא בכל איפוס מבקש מחדש את החשבון לפני האיפוס דרך הריקברי ממש אשמח לעזרה זה דחוף @שמעון-pc
@anomimi1789 איפה אתה גר
-
@נוחעם-FM
למה שזה יהיה החשבון שלו?@anomimi1789
כי הפואנטה בחסימת mdm שאי אפשר להסיר אותה ברקוברי כי אז צריך להכניס בחשבון גוגל את החשבון גוגל של החסימת mdm כי היא הייתה הבעלים של המכשיר.
ספציפית באייבלוק נראה לי שיש אופציה להגדיר חשבון גוגל אחר אבל אני לא מספיק בטוח אבל נראה לי שהברירת מחדל במידה ולא הגדרת חשבון אחר אז הברירת מחדל אני חושב היא של @iosi-poli -
@anomimi1789 איפה אתה גר
@אלוף-תימן
גבעת זאב -
@anomimi1789
כי הפואנטה בחסימת mdm שאי אפשר להסיר אותה ברקוברי כי אז צריך להכניס בחשבון גוגל את החשבון גוגל של החסימת mdm כי היא הייתה הבעלים של המכשיר.
ספציפית באייבלוק נראה לי שיש אופציה להגדיר חשבון גוגל אחר אבל אני לא מספיק בטוח אבל נראה לי שהברירת מחדל במידה ולא הגדרת חשבון אחר אז הברירת מחדל אני חושב היא של @iosi-poli@נוחעם-FM
יתכן מאוד שאתה צודק -
@אלוף-תימן
גבעת זאב@anomimi1789 אני יכול לעזור לך בפרטי אבל אני שם לך גירסה בלי אינטרנט בכלל
-
@anomimi1789 אני יכול לעזור לך בפרטי אבל אני שם לך גירסה בלי אינטרנט בכלל
@אלוף-תימן
לא אחי זה בעייתי בשבילי -
איפוס דרך SAMFW? יש למישהו רעיון איך לעקוף FRP? @iosi-poli
-
תודה לכולם הסתדרתי בסוף
-
תודה לכולם הסתדרתי בסוף
-
פשוט צריך לצרוב ROM מלא של הדגם הזה חפש ROM
-
@שניאור-שמח
נכנסתי דרך החייגן להגדרות השבתתי שירותי גוגל והגדרת אנדרואיד חזרתי למסך הפתיחה עשיתי הגדרת רשת אופליין והמכשיר לא דרש כי זה היה מושבת לאחכ שהמכשיר נפתח עשיתי שוב איפוס מלא להגדרות יצרן