| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה
-
@למה-באתי אני עובד כרגע עם אנדרואיד סטדיו (לשים אני מושך כל השיחה אם לא שמת לב)
-
-
ללא ספק אומר לכם מניסיון אתרים הכי הכי קל יש מלא כלים בשוק יש גימני סטדיו יש בייס 44 וכו' אבל אתרים הם פחות אופציונלים לבחורי ישיבות ללא רשת וכו' לכן ללא הרבה בררות צללתי לעולם של אנדוראיד סטדיו בהתחלה לוקח קצת זמן להבין את התוכנה וכו' אבל אחרי שאתה מבין את הרעיון זה ממש קל ונשלט לגמרי במיוחד למי שיש גימני סטדיו תקין בפנים והכי חשוב שצריך זה רשת מהירה
והראיה שהצלחתי בסופ זה זה אומנם זה לקח לי חצי שנה אבל עכשיו אני יכול לבנות איזה אפליקציה שאני רוצה בקלות שווה את זה
@הישבשר-המלומד כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
אבל אתרים הם פחות אופציונלים לבחורי ישיבות ללא רשת וכו' לכן ללא הרבה בררות צללתי לעולם של אנדוראיד סטדיו בהתחלה לוקח קצת זמן להבין את התוכנה וכו' אבל אחרי שאתה מבין את הרעיון זה ממש קל ונשלט לגמרי במיוחד למי שיש גימני סטדיו תקין בפנים והכי חשוב שצריך זה רשת מהירה
לא הבנתי, לאתר אין לך גישה ולג'מיני סטודיו כן?
@חייא-שיאומי אם אתה רוצה פיתרון אמין ויציב, שאתה מרגיש את היצירה בידיים, פיתוח מהיר, שליטה מלאה בכל מה שאפליקציה קלאסית צריכה - אני חוזר ואומר קודולאר. פשוט תנסה. אחר כך אחרי שתבין מזה את העקרונות תוכל להתקדם לקוטלין עם אנדרואיד סטודיו.
למרות שאני יודע לקודד בקוטלין, אני עדיין מעדיף ברוב המקרים לעבוד עם קודולאר. -
@הישבשר-המלומד כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
אבל אתרים הם פחות אופציונלים לבחורי ישיבות ללא רשת וכו' לכן ללא הרבה בררות צללתי לעולם של אנדוראיד סטדיו בהתחלה לוקח קצת זמן להבין את התוכנה וכו' אבל אחרי שאתה מבין את הרעיון זה ממש קל ונשלט לגמרי במיוחד למי שיש גימני סטדיו תקין בפנים והכי חשוב שצריך זה רשת מהירה
לא הבנתי, לאתר אין לך גישה ולג'מיני סטודיו כן?
@חייא-שיאומי אם אתה רוצה פיתרון אמין ויציב, שאתה מרגיש את היצירה בידיים, פיתוח מהיר, שליטה מלאה בכל מה שאפליקציה קלאסית צריכה - אני חוזר ואומר קודולאר. פשוט תנסה. אחר כך אחרי שתבין מזה את העקרונות תוכל להתקדם לקוטלין עם אנדרואיד סטודיו.
למרות שאני יודע לקודד בקוטלין, אני עדיין מעדיף ברוב המקרים לעבוד עם קודולאר.@א.מ.ד. לא אמרתי רק אמרתי שבשביל להוציא אפליקציה קלאסית אופלין זה עדיפ
-
אחרי הרבה זמן שאני התרוצצתי בין אתרים לתוכנות ובניית אפליקציות דרך אפליקציה בין שהעלו פה בפורום בין סתם ראיתי עשיתי סקר קטן שאוכל לדעת מה הכי עדיף לזמן שלנו שיש AIלמה כל אחד יותר מסובך מהשני מי שעבר זאת כמובן ויכול להמליץ על הבחירה הכי טובה בעינו אני ישמח
אם לחצתם על בחירה מסוימת עדיף לפרט איזה אתר בידיוק או תוכנה וכ"ו..
כמובן שמי שלא היתנסה בזאת לא להצביע סתם כדי לא להרוס את הסקר
@חייא-שיאומי אולי cline על אנדרואיד סטודיו יוכל לעזור לך...
-
אחרי הרבה זמן שאני התרוצצתי בין אתרים לתוכנות ובניית אפליקציות דרך אפליקציה בין שהעלו פה בפורום בין סתם ראיתי עשיתי סקר קטן שאוכל לדעת מה הכי עדיף לזמן שלנו שיש AIלמה כל אחד יותר מסובך מהשני מי שעבר זאת כמובן ויכול להמליץ על הבחירה הכי טובה בעינו אני ישמח
@חייא-שיאומי, אני עם התוכנות על המחשב - לא הסתדרתי, ועם אתרים או אפליקציות שבונים איתם את האפליקציה עם בלוקים - לא הרגשתי מדי כיף.
וכן, אצלי המטרה היא להרגיש כיף או מעצם הבנייה או מלעזור לאנשים

עד שנתקלתי באפליקציה בשם
AIDE, שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת, אבל לפחות הצלחתי להוציא ממנה משהו - שלא כמו כל השאר. -
@חייא-שיאומי, אני עם התוכנות על המחשב - לא הסתדרתי, ועם אתרים או אפליקציות שבונים איתם את האפליקציה עם בלוקים - לא הרגשתי מדי כיף.

עד שנתקלתי באפליקציה בשם
AIDE, שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת, אבל לפחות הצלחתי להוציא ממנה משהו - שלא כמו כל השאר.@מייבין-במקצת יש לי אותה אבל אני לא יודע איך עובדים איתה
אם יש מדריך אני מאד ישמח כי הרבה יותר נגיש לי אופליין בנגן
-

עד שנתקלתי באפליקציה בשם
AIDE, שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת, אבל לפחות הצלחתי להוציא ממנה משהו - שלא כמו כל השאר.@מייבין-במקצת כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת, אבל לפחות הצלחתי להוציא ממנה משהו - שלא כמו כל השאר.
אז מה תכלס יצא??? כלום?
-

עד שנתקלתי באפליקציה בשם
AIDE, שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת, אבל לפחות הצלחתי להוציא ממנה משהו - שלא כמו כל השאר.@מייבין-במקצת כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת
אז מה העניין בה? לדעתי היא לא שמישה. ודאי לא למסכים קטנים, אבל גם במסכים גדולים.
-
@חייא-שיאומי בחרתי בתוכנות מחשב אבל בדרך הזאת:
פתיחת פרויקט באנדרואיד סטודיו.
פתיחת תיקיית הפרויקט בקרוסר (אולי גם בקלוד קוד אפשר)
כתיבת פרומפטים מפורטים לקרוסר לביצוע.
לסנכרן ולקמפל דרך אנדרואיד סטודיו.
כשיש תקלה בקימפול להעתיק לקרוסר שיתקן את זה (או לשאול אותו מה הגורם וכו) -

עד שנתקלתי באפליקציה בשם
AIDE, שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת, אבל לפחות הצלחתי להוציא ממנה משהו - שלא כמו כל השאר.@מייבין-במקצת בלת''ק
אני גם פחות מתעסק עם מחשבים וכל זה ווואלה רציתי לבנות איזה אפליקציה איזה פרויקט קטן פחדתי מה מה יהיה ניסיתי פה ניסיתי שם תכלס מצאתי אפליקציה שקוראים לה CodeAssist
האפליקציה מגיעה כבר מסודרת.
יש לך שם את כל התיקיות וכל קבצים
והפואנטה היא שאם אתה לוחץ על בוילד אז נבנה לך ישר אפליקציה עם כיתוב שלום עולם באנגלית ובעצם עם ג'מיני פשוט אתה מחליף העתק הדבק של קודים באפליקציה למשל הג'אווה ושל הלייונט העתק הדבק וזהו אתה מקבל אפליקציה של מה שאתה רוצה!
ולפעמים יש עוד איזה קובץ שתיים שצריך לערוך גם העתק הדבק של כל הטקסט.
נתקלתי בבעיות ממש בודדות נגיד שמות של תיקיות וכזה לא הצלחתי לערוך אז פשוט ערכתי עם מנהל mt
הכל בטלפון הכל עובד מעולה ממש נוח.אם אתם מעוניינים בapk אז אני אעלה פשוט זה 70 mb אז לא העליתי.
מתנצל אם הארכתי פשוט השעה וכולי וגם פרויקט קצת גדול למרות שעם האפליקציה הזאת זה באמת יותר פשוט
אבל עדיין.
בעז''ה יש לכם למה לחכות... -
כשיש תקלה בקימפול להעתיק לקרוסר שיתקן את זה (או לשאול אותו מה הגורם וכו)@איש-אמת כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
:
כשיש תקלה בקימפול להעתיק לקרוסר שיתקן את זה (או לשאול אותו מה הגורם וכוכנ"ל .
כתבתי את זה מקודם...
האופציה שלך מועילה למי שמשתמש בקורסר פרימיום.
מי שלא משתמש אני חושב שמה שכתבתי מקודם הכי מועיל לו.. מניסיון.להעיר שאני בדיוק עכשיו מחפש פרויקט לעבוד עליו. אתם מוזמנים להציע הצעות...
-
כשיש תקלה בקימפול להעתיק לקרוסר שיתקן את זה (או לשאול אותו מה הגורם וכו)@איש-אמת סליחה על הבורות אפשר לפרט יותר או שיש קישור למדריך כזה?
-
@מייבין-במקצת בלת''ק
אני גם פחות מתעסק עם מחשבים וכל זה ווואלה רציתי לבנות איזה אפליקציה איזה פרויקט קטן פחדתי מה מה יהיה ניסיתי פה ניסיתי שם תכלס מצאתי אפליקציה שקוראים לה CodeAssist
והפואנטה היא שאם אתה לוחץ על בוילד אז נבנה לך ישר אפליקציה עם כיתוב שלום עולם באנגלית ובעצם עם ג'מיני פשוט אתה מחליף העתק הדבק של קודים באפליקציה למשל הג'אווה ושל הלייונט העתק הדבק וזהו אתה מקבל אפליקציה של מה שאתה רוצה!
נתקלתי בבעיות ממש בודדות נגיד שמות של תיקיות וכזה לא הצלחתי לערוך אז פשוט ערכתי עם מנהל mt
הכל בטלפון הכל עובד מעולה ממש נוח.אם אתם מעוניינים בapk אז אני אעלה פשוט זה 70 mb אז לא העליתי.
מתנצל אם הארכתי פשוט השעה וכולי וגם פרויקט קצת גדול למרות שעם האפליקציה הזאת זה באמת יותר פשוט
אבל עדיין.
בעז''ה יש לכם למה לחכות...פוסט זה נמחק! -
@איש-אמת כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
:
כשיש תקלה בקימפול להעתיק לקרוסר שיתקן את זה (או לשאול אותו מה הגורם וכוכנ"ל .
כתבתי את זה מקודם...
האופציה שלך מועילה למי שמשתמש בקורסר פרימיום.
מי שלא משתמש אני חושב שמה שכתבתי מקודם הכי מועיל לו.. מניסיון.להעיר שאני בדיוק עכשיו מחפש פרויקט לעבוד עליו. אתם מוזמנים להציע הצעות...
@למה-באתי כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
להעיר שאני בדיוק עכשיו מחפש פרויקט לעבוד עליו. אתם מוזמנים להציע הצעות...
@למה-באתי הייתי רוצה אירגונית בסיגנון של @אגסי אבל עם אייקונים ומותאם למקשים
-
@מייבין-במקצת בלת''ק
אבל עדיין.
בעז''ה יש לכם למה לחכות...@נוחעם-FM כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
אם אתם מעוניינים בapk אז אני אעלה פשוט זה 70 mb אז לא העלית
בסוף מצאתי בAPKמירור אני מעלה למי שמעונין
זה פה -
@מייבין-במקצת כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
שאמנם לא הצלחתי להוציא ממנה אפליקציה שעובדת, אבל לפחות הצלחתי להוציא ממנה משהו - שלא כמו כל השאר.
אז מה תכלס יצא??? כלום?
@חייא-שיאומי יצא אפליקציה שלא עובדת שלא כמו כל השאר שאפילו אפליקציה לא יצא
-
@חייא-שיאומי יצא אפליקציה שלא עובדת שלא כמו כל השאר שאפילו אפליקציה לא יצא
@מייבין-במקצת ומה תעשה בדיוק עם אפליקציה שלא עובדת?
ולא הבנתי איך לא הצלחת לבנות באתרים על בסיס בלוקים. זה מאוד פשוט, ואין מקום לשגיאות. -
@מייבין-במקצת ומה תעשה בדיוק עם אפליקציה שלא עובדת?
ולא הבנתי איך לא הצלחת לבנות באתרים על בסיס בלוקים. זה מאוד פשוט, ואין מקום לשגיאות.@א.מ.ד. באתרים על בסיס קודים דווקא הצלחתי - אבל לא נהניתי מזה יותר מדי...
ולגבי האפליקציה - אני לא יעשה כלום עם אפליקציה שלא עובדת אבל אני עוד יותר לא יעשה עם כלום כשאין לי אפליקציה -
@א.מ.ד. באתרים על בסיס קודים דווקא הצלחתי - אבל לא נהניתי מזה יותר מדי...
ולגבי האפליקציה - אני לא יעשה כלום עם אפליקציה שלא עובדת אבל אני עוד יותר לא יעשה עם כלום כשאין לי אפליקציה@מייבין-במקצת כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
@א.מ.ד. באתרים על בסיס קודים דווקא הצלחתי - אבל לא נהניתי מזה יותר מדי...
קודולאר ניסית?