| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה
-
@חייא-שיאומי זה לא אפליקציה.
זה אתר שמוסב למובייל.
זה לא יושב על המכשיר זה לא יכול להיות אופליין.@למה-באתי
זה בידיוק הבעיה שאי אפשר להמיר לאפליקציה כפי שרשמתי -
@למה-באתי זה הבעיה בבייס 44
-
@הישבשר-המלומד נכון!! כי זה לא נועד ליצירת אפליקציות.
זה נועד לאתרים!!
תתחיל לעבוד עם אנדרואיד סטודיו וגרנדל וזהו!@למה-באתי כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
תתחיל לעבוד עם אנדרואיד סטודיו וגרנדל וזהו!
דיברת אלי?
-
@למה-באתי כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
דיברת אלי?
-
@למה-באתי כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
דיברת אלי?
פוסט זה נמחק! -
@למה-באתי אני עובד כרגע עם אנדרואיד סטדיו (לשים אני מושך כל השיחה אם לא שמת לב)
-
@הישבשר-המלומד ניראה לי ש @למה-באתי התבלבל בייני לבינך
-
@הישבשר-המלומד ניראה לי ש @למה-באתי התבלבל בייני לבינך
אבל למעשה הצבעת בעד האתרים אולי לכן הוא חשב....
-
-
-
ללא ספק אומר לכם מניסיון אתרים הכי הכי קל יש מלא כלים בשוק יש גימני סטדיו יש בייס 44 וכו' אבל אתרים הם פחות אופציונלים לבחורי ישיבות ללא רשת וכו' לכן ללא הרבה בררות צללתי לעולם של אנדוראיד סטדיו בהתחלה לוקח קצת זמן להבין את התוכנה וכו' אבל אחרי שאתה מבין את הרעיון זה ממש קל ונשלט לגמרי במיוחד למי שיש גימני סטדיו תקין בפנים והכי חשוב שצריך זה רשת מהירה
והראיה שהצלחתי בסופ זה זה אומנם זה לקח לי חצי שנה אבל עכשיו אני יכול לבנות איזה אפליקציה שאני רוצה בקלות שווה את זה
@הישבשר-המלומד כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
אבל אתרים הם פחות אופציונלים לבחורי ישיבות ללא רשת וכו' לכן ללא הרבה בררות צללתי לעולם של אנדוראיד סטדיו בהתחלה לוקח קצת זמן להבין את התוכנה וכו' אבל אחרי שאתה מבין את הרעיון זה ממש קל ונשלט לגמרי במיוחד למי שיש גימני סטדיו תקין בפנים והכי חשוב שצריך זה רשת מהירה
לא הבנתי, לאתר אין לך גישה ולג'מיני סטודיו כן?
@חייא-שיאומי אם אתה רוצה פיתרון אמין ויציב, שאתה מרגיש את היצירה בידיים, פיתוח מהיר, שליטה מלאה בכל מה שאפליקציה קלאסית צריכה - אני חוזר ואומר קודולאר. פשוט תנסה. אחר כך אחרי שתבין מזה את העקרונות תוכל להתקדם לקוטלין עם אנדרואיד סטודיו.
למרות שאני יודע לקודד בקוטלין, אני עדיין מעדיף ברוב המקרים לעבוד עם קודולאר. -
@הישבשר-המלומד כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
אבל אתרים הם פחות אופציונלים לבחורי ישיבות ללא רשת וכו' לכן ללא הרבה בררות צללתי לעולם של אנדוראיד סטדיו בהתחלה לוקח קצת זמן להבין את התוכנה וכו' אבל אחרי שאתה מבין את הרעיון זה ממש קל ונשלט לגמרי במיוחד למי שיש גימני סטדיו תקין בפנים והכי חשוב שצריך זה רשת מהירה
לא הבנתי, לאתר אין לך גישה ולג'מיני סטודיו כן?
@חייא-שיאומי אם אתה רוצה פיתרון אמין ויציב, שאתה מרגיש את היצירה בידיים, פיתוח מהיר, שליטה מלאה בכל מה שאפליקציה קלאסית צריכה - אני חוזר ואומר קודולאר. פשוט תנסה. אחר כך אחרי שתבין מזה את העקרונות תוכל להתקדם לקוטלין עם אנדרואיד סטודיו.
למרות שאני יודע לקודד בקוטלין, אני עדיין מעדיף ברוב המקרים לעבוד עם קודולאר.@א.מ.ד. לא אמרתי רק אמרתי שבשביל להוציא אפליקציה קלאסית אופלין זה עדיפ