| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה
-
כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
@המלאך למרות שעם אנדרואיד סטדיו אתה יכול לבנות גם ל4 לענ"ד
@חייא שיאומי@הישבשר-המלומד כן אני יודע אבל צריך סבלנות ברזל כדי לעבוד איתו הכי באסה זה שאחרי כמה שעות אתה יוצא בלי כלום..
-
@הישבשר-המלומד כן אני יודע אבל צריך סבלנות ברזל כדי לעבוד איתו הכי באסה זה שאחרי כמה שעות אתה יוצא בלי כלום..
@חייא-שיאומי בשביל לקבל מוצר טוב צריך קצת להשקיע זה לא עובד ככה שכותבים והכול נהיה לבד (הגב לכן כתבתי בסקר אתרים הכי קל)
-
@חייא-שיאומי בשביל לקבל מוצר טוב צריך קצת להשקיע זה לא עובד ככה שכותבים והכול נהיה לבד (הגב לכן כתבתי בסקר אתרים הכי קל)
@הישבשר-המלומד אז לא הבנתי אתה ממליץ על אנדרואיד סטודיו או לא?
לשיאומי מקשים כמובן -
אם רק היה אפשר להעלות את האנדרואיד של שיאומי מקשים זה היה חלום
-
@הישבשר-המלומד אז לא הבנתי אתה ממליץ על אנדרואיד סטודיו או לא?
לשיאומי מקשים כמובן@חייא-שיאומי אמרתי אם אתה רוצה לאנדראויד 4 אני ממליץ (המלאך לא ומסתמא הוא יודע יותר אבל אני בכל אופן כן אמרתי שהכי קל בפיתוח זה אתרים לגבי אפליקציות APK ממש וודאי אנדרואיד סטדיו אין משהו יותר טוב אמיתי
-
@חייא-שיאומי אמרתי אם אתה רוצה לאנדראויד 4 אני ממליץ (המלאך לא ומסתמא הוא יודע יותר אבל אני בכל אופן כן אמרתי שהכי קל בפיתוח זה אתרים לגבי אפליקציות APK ממש וודאי אנדרואיד סטדיו אין משהו יותר טוב אמיתי
@הישבשר-המלומד יש לזה מדריך נורמלי? שבעתי גימיני
-
@הישבשר-המלומד יש לזה מדריך נורמלי? שבעתי גימיני
@חייא-שיאומי לאנדרואיד סטדיו?
-
https://mitmachim.top/topic/83871/שיתוף-כך-תתכנתו-אפליקציה-משלכם-בלי-שום-ידע-בתכנות-עם-ai-studio/7 יש את זה אם כי זה גם דורש קצת לשבת עליו וללמוד אמרתי לך שוב זה יקח זמן ללמוד את זה אבל זה שווה כל רגע
-
@הישבשר-המלומד כמובן שעובד עם AI אין לי ידע בכל הגאוה ראס וכולההה ויש וכולהה
-
@הישבשר-המלומד כמובן שעובד עם AI אין לי ידע בכל הגאוה ראס וכולההה ויש וכולהה
אחרי שיש בייס 44 קצת קשה לשבת לילמוד
ביחוד שלדעתי עוד כמה חודשים יהיה אפשר ליבנות אפליקציה על פי דיבור גם לאנדרואיד 4.4.4עריכה:
גם ללא פרימיום -
אחרי שיש בייס 44 קצת קשה לשבת לילמוד
ביחוד שלדעתי עוד כמה חודשים יהיה אפשר ליבנות אפליקציה על פי דיבור גם לאנדרואיד 4.4.4עריכה:
גם ללא פרימיום@חייא-שיאומי מי אמר לך רז זה?
-
@חייא-שיאומי מי אמר לך רז זה?
@הישבשר-המלומד המציאות ... העולם מיתקדם
-
@הישבשר-המלומד המציאות ... העולם מיתקדם
@חייא-שיאומי גם אם כן כל מה שיבנו לא יכול לעלות על היכולות שיש לאנדוראיד סטדיו (תחשוב רגע את וויז את ווצאפ וכו' בנו שם זה לא משהו חובבני זה משהו מקצועי ברמה שיהיה לך ברור (הגב מסתמא זה יעלה כספ כל דבר שם)
-
@חייא-שיאומי גם אם כן כל מה שיבנו לא יכול לעלות על היכולות שיש לאנדוראיד סטדיו (תחשוב רגע את וויז את ווצאפ וכו' בנו שם זה לא משהו חובבני זה משהו מקצועי ברמה שיהיה לך ברור (הגב מסתמא זה יעלה כספ כל דבר שם)
@הישבשר-המלומד
למה תראה יצירות של בייס 44 לא נופל מאנדרואיד סטודיו למשל אני בניתי את זה
רק הבאסה זה
1: אין הורדת אפליקציות
2: בטח לא לשיאומי מקשים [אנדרואיד 4.4.4] -
@חייא-שיאומי כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
@שניאור-שמח אדרבה אז ספר לי מה הדרך
כמו שהוא רשם..
רק רציתי לדעת עם איזה ai הוא משתמש ואיך..@שניאור-שמח כתב ב| סקר | מה הכי עדיף לבניית אפליקציה:
רק רציתי לדעת עם איזה ai הוא משתמש ואיך..
כל כלי הai השונים.
עכשיו שיש הרבה סוכנים אני מתחיל בסוכנים..מתחיל עם קודקס (הוא נותן את הקוד עם מלא בעיות - אבל את רוב הקוד). ממשיך לשדרג עם קרופסר (יש לו מודלים של קלוד חינמיים שהם ממש טובים) מתקדם לעוד aiשאני לא זוכר את שמו. אח"כ cline. ואח"כ תיקון באגים ג'מנאי המובנה.
כמובן שאני קודם לכל כותב פרומפט בקלוד ומשקיע הרבה זמן בכתיבת הפנייה לקלוד שיכתוב לי פרומפט איכותי.
-
@הישבשר-המלומד
רק הבאסה זה
2: בטח לא לשיאומי מקשים [אנדרואיד 4.4.4] -
@הישבשר-המלומד
רק הבאסה זה
2: בטח לא לשיאומי מקשים [אנדרואיד 4.4.4]@חייא-שיאומי האתר לא נבדק
-