בקשת מידע | מהי הדרך המומלצת והזולה להפעלת מצלמות אבטחה בשטח ללא חשמל ווי פי
-
@שמואל-הסיני יש בעלי כל מיני דברים טובים בזול לא שהתנסיתי אישית אבל כבר יצא לי לחפש פעם רוצה קישור??
@המופצוץ אני רוצה משהו נורמלי ואיכותי מהארץ לא משהו יותר מדי טוב אבל כן משהו שאני יכול לסמוך עליו באמת.
-
מהי בעצם הדרך?
אני צריך בעיקר למנוע עבודה של טרקטורים בשטח ללא ידיעתי אשמח לדעת מה הפיתרון.
עיקר הבעיה שלי כרגע היא שאני רוצה שיעבוד על המחשב ולא באפליקציה ואם אפשר שיהיה התראות במחשב הכי טוב. [אמולטור לא טוב כי אני בנט פרי ויהיה קצת מורכב...]
תודה לכולם.@שמואל-הסיני
בעבר חרשתי אתת הנושא, אולי השתנו דברים אבל לא נראה לי
ההפעלה הטובה ביותר היא כמובן עם מערכת סולארית, וכמו שאמרו עם סים, אם אתה לא חושש שאיזה ערבוש יתלוש את המצלמה אתה יכול לקנות משהו שעובד על כרטיס זיכרון גדול.
אממה שכל המצלמות הללו עובדות אך ורק ע"י אפליקצייה, ממש חיפשתי ולא מצאתי -
@שמואל-הסיני
בעבר חרשתי אתת הנושא, אולי השתנו דברים אבל לא נראה לי
ההפעלה הטובה ביותר היא כמובן עם מערכת סולארית, וכמו שאמרו עם סים, אם אתה לא חושש שאיזה ערבוש יתלוש את המצלמה אתה יכול לקנות משהו שעובד על כרטיס זיכרון גדול.
אממה שכל המצלמות הללו עובדות אך ורק ע"י אפליקצייה, ממש חיפשתי ולא מצאתי@מיישה הכיוון הוא ברור מצלמה עם פאנל סולארי וסים השאילה היא
א. מה עם אני יתקין אמולטור אנדרואיד על המחשב ואני בנט פרי יעזור? כמובן עם תעודות אבטחה [שאגב זה מסובך באמולטור?]
ב. חשבתי לפתוח מייל ולהגדיר מערכת פלאפון מייל שתשלח לי צינטוק כשמתקבל מייל זה אמור לעבוד כי לדעתי המצלמות תומכות בהתרעה למייל בדר"כ.
ג. אם הכיוון הוא כן בעלי אקספרס יש למישהו קישור למוצר אמין מספיק?
ד. לכאורה אני רוצה משהו קבוע כי יש חול שיהרוס את כל המסתובבים.
תודה רבה!!
אם למישהו יש מידע בנושא אודה לו מאד!! -
@מיישה הכיוון הוא ברור מצלמה עם פאנל סולארי וסים השאילה היא
א. מה עם אני יתקין אמולטור אנדרואיד על המחשב ואני בנט פרי יעזור? כמובן עם תעודות אבטחה [שאגב זה מסובך באמולטור?]
ב. חשבתי לפתוח מייל ולהגדיר מערכת פלאפון מייל שתשלח לי צינטוק כשמתקבל מייל זה אמור לעבוד כי לדעתי המצלמות תומכות בהתרעה למייל בדר"כ.
ג. אם הכיוון הוא כן בעלי אקספרס יש למישהו קישור למוצר אמין מספיק?
ד. לכאורה אני רוצה משהו קבוע כי יש חול שיהרוס את כל המסתובבים.
תודה רבה!!
אם למישהו יש מידע בנושא אודה לו מאד!! -
@שמואל-הסיני
הבעיה שבד"כ האפליקציות של המצלמות הם משהו פרטי של החברה שלא מאמין שפתחו את זה בנטפרי.
אם תוכל להשיג טלפון חכם להגדיר הכל מראש ואם יהיה צורך תתחבר מידיי פעם זה יהיה יותר טוב.@מיישה לא יעזור לי לשלוח בקשה לבדיקה בנט פרי?
תודה רבה! -
@שמואל-הסיני
הבעיה שבד"כ האפליקציות של המצלמות הם משהו פרטי של החברה שלא מאמין שפתחו את זה בנטפרי.
אם תוכל להשיג טלפון חכם להגדיר הכל מראש ואם יהיה צורך תתחבר מידיי פעם זה יהיה יותר טוב. -
@מיישה לי יש טאבלט נטפרי עם אפליקציות של מצלמות אבטחה בשם פרוויז'ן, והצלחתי להתחבר למצלמה,
@אברהם-א יש לך קישור למצלמות או משהו
-
@אברהם-א יש לך קישור למצלמות או משהו
-
מהי בעצם הדרך?
עיקר הבעיה שלי כרגע היא שאני רוצה שיעבוד על המחשב ולא באפליקציה ואם אפשר שיהיה התראות במחשב הכי טוב. [אמולטור לא טוב כי אני בנט פרי ויהיה קצת מורכב...]
תודה לכולם.@שמואל-הסיני יש לי את אלו שהזמנתי מעלי
יש לי 3 מוכר כל אחד ב200
https://he.aliexpress.com/item/1005009195560409.html -
@שמואל-הסיני יש לי את אלו שהזמנתי מעלי
יש לי 3 מוכר כל אחד ב200
https://he.aliexpress.com/item/1005009195560409.htmlפוסט זה נמחק! -
@אברהם-א יש לך אותם מרוצה מהם?
-
אם מישהו מכיר משהו שעובד בנט פרי אשמח שיאמר לי.
-
אם מישהו מכיר משהו שעובד בנט פרי אשמח שיאמר לי.
@שמואל-הסיני כתבתי,
אתה רוצה בחיבור דרך מחשב? -
@שמואל-הסיני כתבתי,
אתה רוצה בחיבור דרך מחשב? -
@מיישה לי יש טאבלט נטפרי עם אפליקציות של מצלמות אבטחה בשם פרוויז'ן, והצלחתי להתחבר למצלמה,
@אברהם-א
אל תשווה בכלל
פרוביז'ן זה אחת המצלמות הנמכרות ביותר בישראל, יש להם אפליקצייה שלהם בעברית אפילו אם אני זוכר טוב, ברגע שאתה מזמין בעליאקספרס זה מצלמה שאיזה סיני פיתח בקושי עם אנגלית.
אני מאמין שיש כאן בארץ גם פרוביז'ן אלחוטי, אבל זה בטח ממש יקר. -
@שמואל-הסיני יש לי את אלו שהזמנתי מעלי
יש לי 3 מוכר כל אחד ב200
https://he.aliexpress.com/item/1005009195560409.html@יעקב-ישראל זה עובד בלי סוללה בכלל?
-
מהי בעצם הדרך?
תודה לכולם.@שמואל-הסיני אימולטור בד"כ לא יעזור
אני השתמשתי בBASEUS [לא זוכר בדיוק את הדגם] ודרש חיבור בWIFI למכשיר.... כך שאימולטור (למעט WSA) לא רלוונטי..לפרוויז'ן והיקויז'ן יש כמדומני אופציה לממשק ווב עם IP קבוע
אני לא בטוח בזה אז תבדוק ואל תסמוך על דברי אלא כמ"מ בעלמא... -
@שמואל-הסיני אימולטור בד"כ לא יעזור
אני השתמשתי בBASEUS [לא זוכר בדיוק את הדגם] ודרש חיבור בWIFI למכשיר.... כך שאימולטור (למעט WSA) לא רלוונטי..לפרוויז'ן והיקויז'ן יש כמדומני אופציה לממשק ווב עם IP קבוע
אני לא בטוח בזה אז תבדוק ואל תסמוך על דברי אלא כמ"מ בעלמא...@DANIEL-4 הכיוון שלי הוא בכלל לעבוד עם סים זה יעבוד רחוק מאד מהבית שלי וללא חשמל בכלל.
בכל אופן אני לא מכיר את השוק מה אני בעצם אמור לחפש שם כדי שזה יעבוד ? -
@DANIEL-4 הכיוון שלי הוא בכלל לעבוד עם סים זה יעבוד רחוק מאד מהבית שלי וללא חשמל בכלל.
בכל אופן אני לא מכיר את השוק מה אני בעצם אמור לחפש שם כדי שזה יעבוד ? -
@שמואל-הסיני
יש לי חבר שמתעסק עם התחום, שלח לי מייל ובל"נ אתן לך פרטים אם ישנם.